Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia +57 314 6622095

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Schilderijen Hoi! Ik ben Schattebout. Ik ga schilderijen laten zien. Het zijn zoekplaatjes. Elk plaatje heeft een verhaal. Verhaaltjes over God, die één.
IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Bijbeltekst: 1 Samuël 20: 1-17
Ik wens je De kracht van god.
Maak een tentoonstelling
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Evangelie der genade Vragen :
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Discipelschap.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Woord van Leven Augustus 2013.
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië
Opnieuw Steeds opnieuw ben ik andere aspecten van
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
Zomaar een kaartje.
Het wonder van de christelijk geloof: niets verdiend, alles gekregen, omdat Christus zoveel voor je overhad 1) Mijn geloof is een kado van God 2) Mijn.
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Romeinen 15:29-33 Slot en zegenbede.
Met de vriend van mijn beste vriend…
OVER WAT JE ZEGT EN WAT JE DOET
WELKOM OP TOV!.
Beste vrienden, Dit zal mijn laatste mail zijn. Het zal misschien een schok zijn voor jullie, maar ik heb een belangrijke beslissing genomen. Ik neem een.
‘voor de kinderen’.
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Geldermalsen  (Jezus)”…. gij zult mijn getuigen zijn ……………tot het uiterste der aarde.  “GETUIGE”: Delen wat God heeft gedaan in mijn leven.
Parasjah (=“gedeelte”) van vandaag  Exodus 35:1-38:20  Herhaling van het sabbatsgebod, het volk levert het materiaal voor de tabernakel en Besaleël leidt.
Handtekeningen actie betreffende de speeltuin voor mijn huis.
Donderdag 25 januari :55:48 a.m.12:55:48 a.m. Ik begin een nieuw leven Het is een besluit... Het is mijn mijn besluit...
Onze 4 adoptiekinderen -Shrinath - Togon - Usha - Marcela SAC (Stichting Actie Calcutta) zet zich sinds 1968 in voor kansarme kinderen in India. Het doel.
Ik wil jou van harte dienen
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Woord van Leven Juli 2014.
Zingen Vers 1 Laat ons nu vrolijk zingen! Komt, heft uw liedren aan
Vader Zoon Heilige Geest
Lucas 8:40-56 Jezus wekt de dochter van Jaïrus tot leven.
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
In deze dienst zal Prof. Dr. Douma voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 69 : 10 Na de zegen Ps. 90 : 8 Schriftlezing: Psalm 115 Rom. 8 : Tekst:
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Welkom Voorganger: Dhr. G.S. Schutte Ouderling : Janna Korthoef Organist: Anne Kroeze Schriftlezingen: Ezechiel 17: Marcus 4:
De Dorcas Voedselactie Dorcas legt zich niet neer bij honger en diepe armoede in de wereld. Daarom organiseren we jaarlijks een actieweek, waarin duizenden.
Trans World Radio Laat het Evangelie overal horen!
Welkom Voorganger: Ds. F. Westermann Ouderling van dienst: K. Muis Muziek: Huisband Schriftlezing: Mattheus 26: 69 t/m 75.
& God verheugd Zich in ons en heeft ons zeer lief
3e Advenszondag 13 december 2015
Samen in actie voor kinderen op de vlucht. “Ik heb mijn enige paar laarzen afgestaan aan mijn zusje, omdat ik niet wil dat haar tenen bevriezen.” Khalil.
WAT HEBBEN WIJ AAN DIT VERHAAL?. GODS VERLOSSINGSPLAN GAAT VERDER.
Kom laat ons zingen vandaag, klappen vandaag, dansen vandaag, prijzen vandaag en bidden tot de eer van God.
Kerstviering 2011 ‘de hoogste tijd’.
Shema Yisrael … de ENE God…. Shema' Jisrael, Adonai Eloheinu, Adonai echad.
Dit is Dorcas Dorcas is een christelijke hulporganisatie die mensen in Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika helpt die door grote armoede,
“Alles wat jullie gedaan hebben voor een van de onaanzienlijksten van mijn broeders of zusters, dat hebben jullie voor Mij gedaan.” Matteüs 25, 40 Woord.
Transcript van de presentatie:

Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia Beste Vrienden, Groetjes uit Colombia. Hier in Medellin Colombia help ik weer mee met het kinderwerk van JMEO (Jeugd Met Een Opdracht).

Op de foto die ik genomen heb op 17 december 2009 staat Sandra in het midden. Een meisje dat bijna haar hele leven al is opgevangen in het kinderhuis en die nu is geslaagd als Psychologe. Links staat Enith Diaz de directrice van het kinderwerk van JMEO en rechts staat Sandra haar trouwe sponsor die haar studie grotendeels financieel heeft ondersteund. Alle lof en dank en eer aan God. We zijn allemaal heel blij met Sandra dat ze het zo ver heeft gehaald en dat de andere kinderen een goed voorbeeld in haar zien.

Op de foto onder staan de kinderen die ondersteund worden door het echtpaar in Zweden. Het Zweedse echtpaar dat ik januari 09 heb begeleid in Colombia hebben dit keer wat geld meegegeven zodat ik de door hun gesponsorde kinderen mee uit kon nemen samen met de coördinator om wat kleren te kopen en een goede maaltijd te geven voor de kerst. Dit kinderwerk is een onderdeel van “Prison Fellowship Colombia”. Die brengt het Evangelie aan de gevangenen en zorgt voor sponsors voor de arme kinderen die zonder enig inkomen zijn geraakt omdat de vader in de gevangenis terecht is gekomen. Een mooie bediening. Zie meer info op de website die ik gemaakt heb voor deze organisatie;

23 Januari ga ik weer naar Indonesië waar ik 4 maanden ga werken in het Zendings ziekenhuis in het oerwoud op het eiland Borneo (West Kalimantan) Ik heb alweer een lijst gekregen met de hoog nodige dingen die gedaan moeten worden in het Hospitaal. Alles wat ik tot nu toe gedaan heb en ga doen, goed opschrijven zodat anderen het kunnen begrijpen, gebruiken, onderhouden en repareren. Je kunt de eerste documenten zien op; Het water distributie systeem van het Hospitaal verbeteren. Regenwater opvang en filter systeem verbeteren. Het graven van een waterput overzien. Het overzien van reparatie van het Hydro-elektrisch systeem. Warmte isolatie aanbrengen in de plafonds van bepaalde gebouwen. Ontwerpen van een rioolwaterzuivering installatie.

Hartelijk bedankt voor al jullie trouwe giften door de jaren heen, ook in de moeilijke tijd van recessie. Ook namens alle zendelingen, armen, zieken en kinderen die jullie ondersteunen door mijn werk mogelijk te maken in de zending; Heel hartelijk bedankt namens allen deze Kerst.

Zie ook de nieuwste nieuwsbrief die ik op de web heb gezet voor de Stichting Met een heel nieuw mooi project. Ik heb de recessie toch ook wel gevoeld dit jaar, met totaal 5 mensen die dit jaar zijn gestopt met hun trouwe maandelijkse steun. Wil je ook meehelpen? Doneer 5 Euro per maand.

Mattheüs 7:21 Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is.

Gezegende Kerst toegewenst en een Gelukkig Nieuw Jaar 2010

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Sponoring; Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint.