MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg,

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Sporten.
De beroemdste persoon die er is …
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Gemaakt door Odessa koorevaar
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Het boek vs de film Life of Pi.
Mannus Menting 11 november 2009 Project Week 1 Foto’s van reclame onderweg.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Beelden storm.
en toen werd ik weer wakker en toen hoorde ik ook gegrom, nou het was wel hmm, ik dacht hmm.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Deze Tantra komt uit het noorden van Indië, of je nu bijgelovig bent of niet. Neem toch een paar minuten de tijd. Ze bevat sommige boodschappen die goed.
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
De Kracht van Facebook games
START DIA.
Door Marit Mulder.
Eindopdracht Fotografie (1ste periode) Analyse eigen foto’s
Gaming Bezoek een LAN-party.  De reclames werden duidelijk in kaart gebracht. Op de hekken waarmee de verschillende ruimtes werden afgezet hingen spandoeken.
Naam: Shaun Mijn hobby: curaçao Klik op “Naam”. Vul je naam in .
Vrouw contra man.
Gemaakt door Stijn, Harald, Wout, Arlène en Sander.
Naam: Begard Mijn hobby : Irak.. Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam: Mijn hobby : Klik op “Naam”. Vul je naam in. Doe hetzelfde met “hobby” Hier kun je een foto / tekening Invoegen.
Naam:chermaie klunder
Suzanne,lieke,kim en julia
Suus,Juul,Lieke en Kimmie Van Suus,juul,liek en Kimmie
* ELLA 6A * * powerpoint kunst *
Kunst!!! Ik heb samen met mijn oma een schilderij gemaakt met veel kleuren lees meer over in deze powerpoint.
Sjakie en de chocoladefabriek
o ja, de laatste vakantie was wat dat betreft interessant omdat we alleen op wrakken gedoken hebben.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
Glow.
Van Abbemuseum.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Mijn werkverslag Inhoudsopgave Wat hebben we allemaal gedaan
Hilde Vandermeeren.  Auteur:Hilde Vandermeeren  Ilustrator: Harman Van straaten  Uitgever:Davidsfonds  Aantal bldz: 96 p.
Mijn klas (4 Havo) heeft op 11 oktober parijs bezocht, in deze presentatie laat ik foto’s zien en recensies. Gemaakt door Gilian Sanders 4hna.
Ik doe mijn presentatie over het spel halo 3,omdat ik het zelf heb en ik ken er veel van.
De stake out … “ons kamp” En het gebruikelijke tentje werd weer opgezet.
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
Interpreteren van data
Uitzending bijgewoond van een tv programma.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Vrienden.
Dit is de rooster Voetbalcompetitie Datum Wedstrijd Uitslag ma. 21/05 5a – 5b 1-0 di. 22/05 5c – 6a 6-0 do. 24/05 6b – 6c 0-4 vr. 25/05 5a – 5c 0-3 di.
Schoolproject in beeld
Het verschil tussen logisch- en ‘inclusief – intuïtief denken’….. 
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
…?.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Herinneringskamp Westerbork
Onze school, Albeda colege Schiedam Nieuwland.
Na hun bezoek aan Abraham vertrokken de twee engelen die God vergezelden naar Sodom en Gomorra, de stad waar Lot en zijn gezin woonde.
Even voorstellen God Abr(ah)am Lot Sara(i) Hagar Ismaël Isaak.
Pas op Leesvirus! Een verhaal geschreven door de kinderen van groep 5/6 van de Meester Sieberingschool Nieuw Balinge 2015.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
‘Mixed up piles’.
Gemaakt door Roos de Boer ylia lijkt een gewoon meisje. Maar eigenlijk niet want ze woont bij een heel heksenvolk. Maar ylia is nog geen heks. Maar dat.
Hoi allemaal, ik zit achter de computer. Opa is jarig en ik wil hem feliciteren. Ik ga hem bellen via Skype.
Auto’s Door Vincent :. Auto’s Door Vincent :
Transcript van de presentatie:

MIJN FOTO’S VAN WORLDPRESS WORLDPRESS 2012 Gemaakt door Gilian Sanders 4hna De foto’s van worldpress staan op mijn mobiel maar de batterij is nu leeg, dus laat ik de foto’s zien die ik heb gefotografeerd via de site. Natuurlijk kan ik de foto’s nog laten zien als bewijs.

‘DE MEEST VERASSENDE FOTO’ Ik vond deze foto wel het meest verassend omdat er veel verschillende elementen in staan Zoals: -De boot die op de weg ligt. -De vrachtschip die op een gekantelde steiger ligt. -De familie die vrolijk doorreed. Dit is allemaal veroorzaakt door een aardbeving.

‘EEN HEEL VERHAAL IN ÉÉN BEELD’ Dit is een galerij dat veel foto’s bevat van mannen die er ongeveer als deze man uitzagen. Er kunnen vele verhalen hierachter zitten, dat het bijvoorbeeld mijnwerkers waren die heel hard hebben moeten werken, Of het waren treinmachinisten die een ongeluk hebben meegemaakt. Daarom vond ik deze foto wel passen als ‘een heleboel verhalen in één beeld’. De recentie van worldpress zegt dat het politie-agenten waren die heel gedisciplineerd te werk gingen maar ze verdienden maar €130,- per maand ze werden door de taliban vermoord omdat ze stopten met werken vóórdat hun contract stopte.

‘HET MOOISTE VORMGEGEVEN’ Ik vond dat deze foto heel mooi qua vorm, omdat iedereen anders staat. Want je kunt zien dat: -Een persoon staat op het kanon -Een persoon springt er vanaf -Een persoon valt ervanaf -En de rest die rent weg Je kunt ook goed zien dat het oorlog is, omdat je zo hier en daar een paar ontploffingen ziet

‘GROTE IMPACT’ Op deze foto kun je het gevolg van een bombardement zien. Er hadden ongeveer 60 doden gevallen en 160 mensen waren zwaargewond. Omdat je deze foto niet zo vaak ziet, vond ik het toch wel een indrukwekkende foto omdat het toch best vaak gebeurd.