Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië +62 81399142041 Indonesië +62 81399142041

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Groetjes uit Frankrijk.
Advertisements

Woord van Leven Juli 2013.
Een bericht speciaal voor jouw m’n
voor iedereen die van zijn hond houdt…
Trouw God wil dat wij elkaar trouw BELOVEN
Beste Vrienden, Groetjes uit Holland.
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Nieuwsbrief Januari - Februari 2011 Daniel Huisman Indonesia
Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief November - December Colombia
Nieuwsbrief Maart - April 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Januari - Februari 2010 Daniel Huisman Mobiel Indonesië
Nieuwsbrief Mei - Juni 2010 Daniel Huisman Mobiel
Voorstelling van mijn werk. Als verantwoordelijke van Fondation Baska.
Nieuwsbrief September - Oktober 2010 Daniel Huisman Mobiel Curaçao Indonesia
Dankt u mee voor de kerk in Benin? Onze zusterkerk in het arme West-Afrikaanse land Benin maakt grote stappen in zelfstandigheid. Prachtig: Gods Geest.
Nieuwsbrief Mei - Juni 2009 Daniel Huisman Mobiel NL
Hoe doe je dat? Actief Zendingswerk
Gods leiding in ons leven en De Heilige Geest CSR Delft 6 september 2011 Drs. G.C. Vreugdenhil 1.
Nieuwsbrief September - Oktober 2011 Daniel en Jeny Huisman Mobiel in Chili
Nieuwsbrief November - December 2009 Daniel Huisman Mobiel Colombia
Nieuwsbrief November - December 2010 Daniel Huisman Indonesia
Nieuwsbrief Maart - April 2009 Daniel Huisman Mobiel Indonesië Mobile NL
WELKOM Vrijwilligersavond De Rank
GOD.
Welkom in deze kerkdienst
Nieuwsbrief Maart - April 2011 Daniel Huisman Indonesia Holland
Woord van Leven Mei 2011.
Zou dat GOD… kunnen zijn?
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © 1978 Universal Songs 1/3 SAMEN IN DE NAAM VAN JEZUS (C.A.E. Groot / Arr.: Hans Lieberton)
Jongeren avond met: Martin Brand. 11 Maart 20
Zingen Vers 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij het loflied aan,
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
Een bericht speciaal voor jouw m’n
Nieuwsbrief Mei - Juni 2011 Daniel Huisman Frankrijk
Nieuwsbrief Juli - Augustus 2011 Daniel Huisman Frankrijk en Nederland
Groetjes vanuit Indonesië.
Mijn antwoord op Gods zegeningen! Sabbat 4 januari 2014 We zijn aan een nieuw jaar begonnen en weten niet wat de toekomst ons zal brengen. Wel weten we.
Welkom deze avond in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Welkom Spoorzoekers nieuwe stijl Beste jongens en meisjes van groep 6,7 en 8 Vandaag beginnen we met spoorzoekers op een nieuwe manier. Voortaan maken.
Hartelijk welkom in deze dienst
Het is heel apart hoe dit uitkomt.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
In deze dienst zal voorgaan. In deze dienst zal Prof. dr. V.E. d’Assonville voorgaan. Na de zegen zingen we Ps. 145 : 1, 4, 5 Schriftlezing: Johannes 17.
Woord van Leven Juli 2014.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
In deze dienst zal Ds. K. van der Meer voorgaan. Voor de dienst zingen we Gz. 171: 1 Na de zegen zingen we Ps. 23: 1 en 2 Schriftlezing: Deut. 8 Spreuken.
Welkom in deze kerkdienst
22 maart 2015 Zoetermeer 1. terugblik...  de relatie van Christus & de ekklesia wordt ten voorbeeld gesteld aan man & vrouw;  Hoofdschap = voorop gaan,
Bid mee, help mee en geef!.
Welkom in deze kerkdienst
Bid mee, help mee en geef!. Zuid-Afrika lijdt… Armoede, gebroken gezinnen en taboes rond aids ontwrichten de samenleving. Zuid-Afrika: veel gebroken gezinnen.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
God liefhebben boven alles En je naaste als jezelf?!
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Tot 10 tellen in geloof -samen oefenen om leerling van Jezus te zijn-
“Ga de weg van de liefde.”
In deze dienst zal Ds. A. Verbree voorgaan Na de zegen zingen we GK 132 : Schriftlezing: Johannes 15 : Tekst: Zondag 33.
V. Wij danken voor de doop van Sep en van Jurre. Wij bidden voor hun ouders, Eric en Tannita, en Wijjert en Monique, met Matthijs. Zegen deze ouders en.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
De preek gaat over: Lukas 24: Voorlezer: Jan Dees Voorganger: Ds. J.F. Harmanny te Hoek Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd Eerste.
Het nieuwe verbond Koen Minderhoud 22 mei Ps 25:14 (Herziene Statenvertaling) 14 Vertrouwelijk gaat de HEERE om met wie Hem vrezen, Zijn verbond.
Vorige keer sprak Jan over: Waarom is de geest uitgestort? We zijn gekocht met een doel. God wil door jou heen zijn vrucht aan de volkeren geven.
Ik zet mij in voor uw verlangen (Zondag 49). Uw wil geschiede / laat uw wil gedaan worden.
De collecte is voor Red een Kind. Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede een verbindt hen met mensen in Nederland Helpt kwetsbare kinderen.
Samen in de naam van Jezus Samen in de naam van Jezus, heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen en doet ons elkaar verstaan. Samen.
Hartelijk bedankt voor uw inzet let op: Op het parkeerterrein bij de toren zijn er extra paaltjes geplaatst, let hier vooral op tijdens het parkeren en.
De collecte is voor Red een Kind.
Transcript van de presentatie:

Daniel en Jennifer Huisman Nieuwsbrief Januari - Februari 2012 Indonesië Indonesië Beste Vrienden, Groetjes vanuit Indonesië. 19 Januari zijn we aangekomen in Indonesië en we blijven hier tot Mei. Ze hebben hier uit gezien naar onze komst. Er is veel te doen en alles gaat goed. Ik help mee in de Technische afdeling van het zendings Hospitaal en Jeny doet computerwerk en leert al wat van de Indonesische taal.

Jeny en Daniel bij de ingang van het Bethesda Hospitaal.

Nog Hartelijk bedankt aan iedereen die op een of andere manier hebben meegedaan met de vieringen van onze bruiloft in Chili en op Curaçao. Op 1 Juli doen we het weer over in NL, iedereen is Hartelijk Welkom! Uitnodiging HuwelijksViering in Nederland: Datum: Zondag 1 Juli 2012 Tijd: 4 uur smiddags Plaats: Bakkersweg 2, 7683 SV, Den Ham (Overijssel)

Op de foto helpt Jeny mee met de draadloze internetverbindingen te verbeteren naar de huizen van de doktoren. Een internet verbinding is vooral belangrijk voor de doktoren om medische informatie te kunnen verkrijgen.

Jeny op de foto samen met doktoren en de leiding van het Hospitaal. Met deze groep hebben we regelmatig bijeenkomsten om ook samen te bidden.

Jeny en ik staan bij een patiënt in het hospitaal. Het hospitaal heeft 90 bedden en 250 medewerkers. De arme mensen worden gratis geholpen.

Naast alle andere klusjes en reparaties van allerlei medische apparatuur ben ik al een paar jaar, elke keer als ik hier ben, bezig met een groot project en dat is het systematisch vernieuwen van alle waterleidingen in en rond het hospitaal omdat er veel te veel ondergrondse lekkages zijn vanwege oude leidingen. Op de foto sta ik bij de waterfilters die ik heb aangesloten. Die heb ik zo opgezet dat ze gemakkelijk te verschonen zijn. Ook alle hoofdkranen van alle afdelingen zijn nu netjes in groepen geplaatst zodat iedereen die kan vinden in geval van nood.

In December is geconstateerd dat de chemotherapie niet heeft geholpen en het is afgeraden om verder te gaan met de kuur. God zij dank dat mijn vader geen pijn heeft maar hij is wel vaker moe de laatste tijd. We blijven bidden voor volledig herstel. Zijn leven is in Gods Hand. Jeny en ik zijn van plan om in Indonesië te blijven tot Mei, maar zijn natuurlijk bereid eerder naar NL te gaan als de gezondheid van mijn vader verslechterd. Een leuke foto van mijn ouders. (September 2011) Hoe gaat het met mijn vader? In Juni 2011 is mijn vader aan darmkanker geopereerd en heeft hij sindsdien een stoma.

Ons leven als vrijwilligers in de zending kan alleen maar mogelijk zijn door uw trouwe gebeden en steun. Wij danken God dat wij dit werk kunnen doen om andere mensen te helpen. We komen nog 150 Euro tekort per maand om financieel rond te komen. We vertrouwen op God dat Hij zal voorzien.

Efeziërs 5:28b-30 Wie zijn eigen vrouw liefheeft, heeft zichzelf lief; want niemand haat ooit zijn eigen vlees, maar hij voedt het en koestert het zoals Christus de gemeente, omdat wij leden zijn van Zijn lichaam.

Vriendelijke groeten en hartelijk bedankt voor je gebeden en gaven. God zegene je

Ik stel je gift zeer op prijs. Aan D.Huisman te Swifterbant ING Bank nr Doneer € 5,= per maand via een automatische overschrijving. Of aan “Stichting Helping Hands” te Swifterbant. (Nu ook ANBI) ING Bank tav Daniël Rabobank tav Daniël

Deze nieuwsbrief stuur ik elke 2 maanden per . Schrijf je in op; Deze Nieuwsbrief is te zien op; DanielHuisman.com Te downloaden in Html, Word, Pdf en PowerPoint. Deel vrijuit aan anderen.