HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds 1818. Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Park Piahoeve.
Advertisements

IMPIAN ANAK in 12 vragen…veel meer informatie en foto’s vind je op www
IPC En wat heb ik er zelf van geleerd?
PROFIELWERKSTUK Hoe kunnen wij je helpen?.
Het Groene Plein.
Presentatie omwonenden
Scholenbouw Soroti Oeganda Kerst-In 2010 start ondersteuning: Situatie Oeganda:  Grote klassen, weinig meubilair  Weinig leermiddelen en materialen 
Welkom bij de World Vision Quiz.

‘Het podium op voor Villa Joep!
Nieuwsbrief 31 mei 2013 Agenda: Dinsdag 11 juni: Groep 5 en groep 6 naar de Blijde Wei Vrijdag 14 juni: Techniekmiddag Zondag 16 juni: Vaderdag Vrijdag.
OBS Twekkelerveld Op 18 maart 2007 heet OBS Twekkelerveld voortaan een BOOM school. BOOM staat voor Beter Onderwijs Op Maat. In de nu volgende PowerPoint.
ONZE BINNENTUIN Plein Koningspage, Kannenburg, Zandkever, Meikever Door taakgroep “Onze binnentuin op 03 November 2009”
De Proostdijschool School vol talenten Prachtig om er kind te zijn, Prachtig om er te werken.
Werken naar onderwijsbehoeften
Hoe is de ontdektuin bij de Bernhardschool tot stand gekomen….?
Maatschappelijke stage
Hoe ik paddenstoel word
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Dit is de drukkerij in Den Helder waar wij de kampkrant laten drukken.
Ruimte om te leren Onderwijs in Zambia kinderen in Zambia willen naar school!
Welkom op deze informatieavond
Boerhaaveplein. Van wie komt de vraag om een aanpassing van het plein?  Van buurtbewoners met kinderen  Van buurtkinderen  Van schoolkinderen  Van.
Voorbereiding post 5 Mmm ... lekker snoepen Groep 5-6.
Groep 6A Wat is de gang van zaken in die groep?. ‘s morgens vroeg in de kring.
MIS HET NIET! JE DIPLOMA.
Het Noordik Alpe d’Huzes
LES 2 LESMODULE LAAGGELETTERDHEID
O.B. PWA Beu sichem I 6 november straks krijgen we een mooie frisse school.
Plan van Aanpak Guatamala Reforestation. Wat hebben wij tot nu toe gedaan?
Dit is de familie Kota: Gamaliël, zijn vrouw Tabitha en hun zonen Jacob en Yoel. Ons aandeel: Wij dragen bij aan het levensonderhoud van dit zendingsgezin.
Het Life School Project
Solidariteit op onze school Enkele suggesties voor gesprek.
HOE WORD JE EEN WINNING TEAM?
Er is vorig jaar € verzameld!! Voetbalveld : € Er is dus nog€ Weet u nog? : Paul van Eerd heeft een ontwerp gemaakt voor Gebaseerd op:
Brandwag -27º º41.16 KALKKUIL DRIVE, ODENDAALSRUS, FREE STATE, ZA Box 76, Odendaalsrus 9480 Facebook: Brandwag Volkskool.
Afscheid.
Wie zijn wij? Graag willen wij ons eerst aan u voorstellen. Wij zijn Brando en Lianne met Samuel, Ruth, Salomé, Yaela en Jaimie van Oosten, Arjan, Marissa.
DE NIEUWSGIERIGE KLEUTER IN DE SLOOPHOEK
Welkom!! Namens de Ouderraad. Wat is een ouderraad? We zijn een groep enthousiaste ouders die graag iets extra betekenen voor de school en de kinderen.
MATHEKINGS - 25 JAAR KINDEROPVANG HUMANITAS -MATHEKINGSTENTOONSTELLING BERLIJN - ONDERDEEL VAN EEN RIJK ONTWIKKELINGSAANBOD.
DE RANK CHRISTELIJKE BASISSCHOOL Open dag Woensdag 17 februari van 9.00 u. tot u. U bent van harte welkom met uw kind!
Door Ricardo. Uitleg Deze presentatie gaat over het bouwen van een brug. Het vereist de volgende eisen: 1 Goed teamwerk 2 Een stille hand 3 Een goede.
Jaarplan cultureel erfgoed Inleiding. Uitgangspunten. Toekomstvisie. Visie op cultuureducatie. Budget. Doelstellingen. Lessuggesties. Afsluiting.
Tuin tangram-cramignon. 1.Waarom deze presentatie? 2.Boomplantdag 3.Wat mag wel en wat mag niet? 4.Verzorging inhoud.
De Bolster Sambeek - buitenruimte.nu - november 2014.
Ouders: bedankt voor jullie hulp! Oud papier inzamelen Onze moeite loont!
Talentontwikkeling en kinderen 16 juni Warming-up …
Ogo op de Achthoek Klik bij elke dia om verder te gaan!
Wie en wat? Professor Caroline werkt aan de universiteit. Samen met andere onderzoekers wil zij graag onderzoeken of de kinderen die in Deinze naar school.
Educatiecentrum in een krottenwijk in Bangladesh
LES 2 LESMODULE LAAGGELETTERDHEID
Aanleg groen schoolplein
Thematafel inclusieve buurt, Rinie Blauw
Week: 1 Ruimte: algemeen Ik houd mijn handen en mijn voeten bij mezelf
Opdracht Vijvers
De veranderende rol van de IB
Ouderavond De Borgh 11 oktober Ouderavond De Borgh 11 oktober 2017.
GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO
Buurt werkT Hoe werkt het?.
‘t Sasse Hofje co-Housing project ‘t Sasse Hofje
Tool WD-2: Verbinden van opdrachten aan de beroepscontext
Competentiegericht onderwijs in het Leerwerktraject
Onderzoek water!! Les 2 WaterLab www. onderzoekwater.nl Regenmeter
Spellenboek buitenschoolse opvang
Methodisch handelen Week 6 les 5. Methodisch handelen Week 6 les 5.
Stichting Antwoord “Geef Emanuel een Bijbel, zodat hij en zijn vrienden de Here Jezus leren kennen.”
Welkom! Vandaag ga ik jullie iets vertellen over kanker. De reden dat ik mijn spreekbeurt over kanker houd is dat [reden toevoegen]. [Eventueel een foto.
Activiteiten Commissie
Transcript van de presentatie:

HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere deel hebben we nu aangevraagd. Deze zomer zullen we het plein aanpakken. Voor onze school betekent dit dat het schoolplein en het grasveld ernaast worden aangepakt. Daarbij is de hulp en sponsoring door ouders heel hard nodig. We vragen aan alle ouders om op één of andere manier een bijdrage te leveren. Verderop in deze presentatie kunt u per onderdeel lezen welke hulp we kunnen gebruiken. U kunt de aankoop van materialen, zoals planten en gereedschappen mogelijk maken door mee te doen aan de sponsoractie (hierover binnenkort meer), of een bijdrage leveren door te komen helpen bij de aanleg: Gewoon lekker komen mee tuinieren met de kinderen.

De achterliggende gedachte De Eglantier Tanthof Plein als verlengstuk van het onderwijs. Plein als interactieve plek: Plein als doe plek. Natuurlijke materialen om mee te spelen en mee te leren. Plein als vergroenende omgeving: spelen tussen het groen. Ontwerp: Wouter van Santen ism De Eglantier Tanthof

Het grasveld De school heeft samen met Groenkracht het grasveld in bruikleen gekregen. Tijdens schooltijd kan deze als speelruimte / schooltuin worden gebruikt. In het midden van de pluktuin zijn m2 bakken gezet, dit zijn onze schooltuinen. Aan de achterkant willen we een voetbalveldje aanleggen. HOE KUNT U HELPEN? Het grasveldje/voetbalveld moet geëgaliseerd worden. En er moeten doeltjes worden gemaakt en geplaatst. Breng een schep en handschoenen mee.

Het plan van De Eglantier

Actief in en met het groen Het plein als verlengstuk van ons onderwijs: zelf handelen, ontdekken en samenwerken Het plein als veelzijdige en krachtige speel en leeromgeving Een plein en tuin die mee ontwikkelen met de kinderen

De oude speeltoestellen Hoe kunt u helpen? De oude speeltoestellen moeten van het plein verwijderd worden. Ook moeten ze worden afgevoerd. Dat is per project voor 2 á 3 personen een middag werk. De planning is : Na de meivakantie

zitelementzitelement Hoe kunt u helpen? We willen een arena bouwen van stoeptegels. Ongeveer de helft van de tegels van het plein moeten worden verwijderd. Daarna worden deze onder begeleiding van de ontwerper gestapeld.

Highlights plein* Hakhoutwal met wilgen en struiken Arena Waterpomp Wilgentenendorp Klimobject Borders met bloemen Zitplekken Hut Vruchtdragende struiken langs het hek * Onder voorbehoud vergunning en financiering Hoe kunt u helpen? We denken aan meerdere speelelementen. We hebben hierbij hulp nodig in de vorm van sponsoring en hulp bij de aanleg hiervan. Ook bij de aanleg van de plantenborders kunnen we hulp gebruiken. Per project kost dat zeker een dag werk voor 4 personen.

Fonds 1818 verwacht een eigen bijdrage. Vorig jaar hielden we een sponsorloop. Dit jaar houden we nog een sponsoractie. Steun de aanleg van plein en tuin en….. DOE MEE!!!