De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO

Verwante presentaties


Presentatie over: "GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO"— Transcript van de presentatie:

1

2 GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO
ik verzamelde mensen om me heen met wie ik daar samen vorm aan kon geven: Tjerk, Eelco, Bram, Geesje en Claasje. TJERK EELCO

3 samenwerken Claasje: door naar de buurt te luisteren vormen we een beeld van hun ideeën en behoefte. We gingen eind mei een middag op het schoolplein staan om de buurt te ontmoeten en hun verhaal te horen. Al die ideeën van die mensen hebben we verwerkt in de eerste versie van het plan dat we bij de gemeente hebben ingediend. 

4 spelen Zonnige dag, veel kinderen op het plein – vragen maar

5 Voetbal hadden we bedacht, maar deze jongens wilden dat alleen met echte doelen
We hoorden op het schoolplein o.a. dat de kinderen geen pannaveldje willen, maar liever een groter voetbalveld

6 we hoorden op het schoolplein o. a
we hoorden op het schoolplein o.a. dat er al een grote moestuin is in de buurt, en dat groen in de buurt behouden moet blijven. 

7 jong & oud we hoorden op het schoolplein dat veel mensen in de buurt willen blijven wonen als ze uit huis gaan of juists ouder worden,

8 wonen op een groen erf we hoorden op het schoolplein o.a. dat woningbouw wel tot de mogelijkheden behoort, mits niet te hoog en in het groen Al die input namen we mee in het plan dat we hebben ingediend.

9 wonen op een groen erf

10 buurtkamer & spaarpot De buurtkamer wordt een gezamenlijke huiskamer van de buurt. Waar activiteiten kunnen blijven plaatsvinden die nu ook al in de school een plek hebben. De buurtkamer kunnen we deels financieren met de opbrengsten uit de extra energie die de woningen opleveren. Hoe we invulling geven aan de buurtkamer willen we natuurlijk graag met de buurt vormgeven.

11 vlag & vorkje prikken Idee prikken
op uw stoel ligt een vlag en een pen. Wilt u op één zijde een tip opschrijven voor dit plan? en op de andere zijde een top? Uw tips en tops ontvangen we straks bij de ideeënexpositie na de presentatie graag.  Kom na de presentatie uw tip en top in onze maquette prikken. In ruil daarvan ontvangt u een heerlijk stuk appeltaart, uiteraard gemaakt van de appels die we op 10 november in de buurt uitdeelden!  

12 11 februari 2017 Lets dance, laten we samen verder gaan
1) 11 februari kennismakingsbijeenkomst en inspiratie sessie met de buurt 2) De buurtkamer gaat wat ons betreft direct in gebruik: iedereen is welkom om mee te doen!

13 vergeet niet te stemmen
x


Download ppt "GEESJE CLAASJE BRAM TJERK EELCO"

Verwante presentaties


Ads door Google