De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds 1818. Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds 1818. Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere."— Transcript van de presentatie:

1

2 HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds 1818. Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere deel hebben we nu aangevraagd. Deze zomer zullen we het plein aanpakken. Voor onze school betekent dit dat het schoolplein en het grasveld ernaast worden aangepakt. Daarbij is de hulp en sponsoring door ouders heel hard nodig. We vragen aan alle ouders om op één of andere manier een bijdrage te leveren. Verderop in deze presentatie kunt u per onderdeel lezen welke hulp we kunnen gebruiken. U kunt de aankoop van materialen, zoals planten en gereedschappen mogelijk maken door mee te doen aan de sponsoractie (hierover binnenkort meer), of een bijdrage leveren door te komen helpen bij de aanleg: Gewoon lekker komen mee tuinieren met de kinderen.

3 De achterliggende gedachte De Eglantier Tanthof Plein als verlengstuk van het onderwijs. Plein als interactieve plek: Plein als doe plek. Natuurlijke materialen om mee te spelen en mee te leren. Plein als vergroenende omgeving: spelen tussen het groen. Ontwerp: Wouter van Santen ism De Eglantier Tanthof

4 Het grasveld De school heeft samen met Groenkracht het grasveld in bruikleen gekregen. Tijdens schooltijd kan deze als speelruimte / schooltuin worden gebruikt. In het midden van de pluktuin zijn m2 bakken gezet, dit zijn onze schooltuinen. Aan de achterkant willen we een voetbalveldje aanleggen. HOE KUNT U HELPEN? Het grasveldje/voetbalveld moet geëgaliseerd worden. En er moeten doeltjes worden gemaakt en geplaatst. Breng een schep en handschoenen mee.

5 Het plan van De Eglantier

6 Actief in en met het groen Het plein als verlengstuk van ons onderwijs: zelf handelen, ontdekken en samenwerken Het plein als veelzijdige en krachtige speel en leeromgeving Een plein en tuin die mee ontwikkelen met de kinderen

7 De oude speeltoestellen Hoe kunt u helpen? De oude speeltoestellen moeten van het plein verwijderd worden. Ook moeten ze worden afgevoerd. Dat is per project voor 2 á 3 personen een middag werk. De planning is : Na de meivakantie

8 zitelementzitelement Hoe kunt u helpen? We willen een arena bouwen van stoeptegels. Ongeveer de helft van de tegels van het plein moeten worden verwijderd. Daarna worden deze onder begeleiding van de ontwerper gestapeld.

9 Highlights plein* Hakhoutwal met wilgen en struiken Arena Waterpomp Wilgentenendorp Klimobject Borders met bloemen Zitplekken Hut Vruchtdragende struiken langs het hek * Onder voorbehoud vergunning en financiering Hoe kunt u helpen? We denken aan meerdere speelelementen. We hebben hierbij hulp nodig in de vorm van sponsoring en hulp bij de aanleg hiervan. Ook bij de aanleg van de plantenborders kunnen we hulp gebruiken. Per project kost dat zeker een dag werk voor 4 personen.

10 Fonds 1818 verwacht een eigen bijdrage. Vorig jaar hielden we een sponsorloop. Dit jaar houden we nog een sponsoractie. Steun de aanleg van plein en tuin en….. DOE MEE!!!


Download ppt "HELP MEE De Eglantier Tanthof heeft een subsidie gevraagd bij Fonds 1818. Een gedeelte hiervan hebben we al gekregen om een plan te ontwerpen. Het andere."

Verwante presentaties


Ads door Google