"they said a woman doctor could not survive alone on the new frontier, but I won't give up and I'm not alone anymore, I've inherited a family and that.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Wat doen wij met Gods Schepping …
Advertisements

Some days ago, begin April in 2009 somewhere in Rotterdam... Een paar dagen geleden, begin April, ergens in Rotterdam...
De les van de graankorrel
Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Mag ik voor u het zoetste lied uit de geschiedenis zingen?
Wij hebben een woord -Het Woord- voor de wereld
I love you.
Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
Mijn reis naar de Dominicaanse Republiek
Met 30% korting! Dus nu voor 50 euro!
Gewoon even lezen Inclusief de Nederlandse vertaling.
Gemaakt door Mike van Doorn
Denk aan het buddy-systeem: twee hebben meer plezier dan één...
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Gewoon even lezen Inclusief de Nederlandse vertaling.
Loverboys.
Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 maart 2014 “Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem.
De gekke mensjes club Wat houd de wilde kippenclub in?
THEMA GENIET MAAR DRINK MET MATE
Duitsland, is gekleurde land.
Kinderen, het laatste uur is aangebroken. 1 Johannes 2:18 Vergeet vooral niet dat er aan het einde van de tijd spotters zullen komen, die hun eigen begeerte.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
A LL ABOUT E MMA F AN Kom hier alles te weten over Emma Fan En haar website
RWW unit 6 Passive-de lijdende vorm Vergelijk deze zinnen:
Kolonialisme Kolonialisme is eigenlijk een kolonie, dat is een stuk grondgebied buiten het oorspronkelijke grondgebied soms overzee. West Europese landen.
Wij doen onze presentatie over het boeddhisme.
Borobudur De Borobudur tempel..
MAX de gelukkigste hond van de wereld
GENADE = FEEST Of toch niet?.
De Verstekeling.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Wie is de baas over mijn zakgeld? Bewerkt door Pierre, Jordi, Laurent en Dieter Les 2.
Kruisweg geschilderd door Lucien Lantier
Een boer heeft drie zonen waarvan de jongste naar de Kongo trekt omdat er thuis geen boerderijen meer op te starten zijn.
De stad als woonplaats Stad Veel huizen en weinig ruimte
Wat gaan we doen? Vrijdag: Wat ligt er bij jou op tafel? Zaterdagochtend: Wat wil je met God delen? Zaterdagavond: Wat heeft Jezus in jouw situatie? Zondag:
Lange termijn gevolgen van levende nierdonatie
Breek de stilteStef Bos & Bob Savenberg 2006.
 de kamer van de student  het haar van Laura  de pen van Brian.
Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt.
Woord van Leven Juni 2014.
Bronvermelding Alle schriftgedeelten zijn – tenzij anders vermeld - uit de NBG Bijbelvertaling Alle citaten - tenzij anders vermeld – die worden.
Voorbereiding uitstap musical 3 e leerjaar 04 februari 2011.
De Verstekeling.
D GVBS Heiende Lokeren Christelijk opvoedingsproject 1.
Psychology of Courage Frustratie Tolerantie
Het grootste verschil tussen het boek en de film is de inleiding, de film begint met een scène waarin 3 kleine meisjes een geest.
Stef Bos & Bob Savenberg
Een vrouw ging naar een dierenwinkel en zag daar een grote mooie
Thema voor vanavond: Je ouders
Suriname klimaat+geografie
Vandaag is het 4e thema van het project aan de beurt. Het gaat over verdriet in huwelijken en gezinnen. Soms gaat het helemaal niet goed in een huwelijk:
THE FOLLOWING IS A CHINESE GOOD LUCK TANTRA TOTEM. U zal er wellicht niets van geloven, maar toch…! Lees dit alles een keer, misschien kan u er nog iets.
Welkom in de wereld van het asielzoekerskind!. In mijn land Syrië is het niet veilig. Er is al heel lang oorlog. Heel veel mensen en kinderen worden gedood.
GEWOON IEMAND ZIJN ..
Kom, ga met ons mee Come, go with us. ‘Wij vertrekken nu naar het land dat de Heer ons beloofd heeft. Ga met ons mee! Je zult het goed hebben bij ons.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: E. Duurkoop
Bella is wanhopig op zoek naar mij. Hierdoor gaat ze gevaarlijke dingen doen, hou jij haar tegen?
Welkom in deze Pinkster-dienst - een gave(n)dienst koor, voorlezing, zingende kinderen, bijdrage KIKker, preek enz. - een volle dienst laat u/je vullen.
Op reis naar… Suriname!. Lezen: Lukas 18: Zingen: 87 vers 3 en 4 Zonnestralen voor kinderen.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Blz. 4 (groene boekje) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over de.
Formulier voor de bediening van de Heilige doop aan de kinderen van de gelovigen I Versie GS Harderwijk 2011 Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Over.
Blok 1 Wonen in een stad Deelvraag:
Gewoon iemand zijn…. Muziek: Saved by the bell (The Bee Gees)
Salt & Light Zout & Licht
De stilte is een prachtige taal die weinig mensen kennen.
Vreugde Joy.
California Blue San Diego
Presentatie speelt volledig automatisch af. Luidsprekers aan.
Transcript van de presentatie:

"they said a woman doctor could not survive alone on the new frontier, but I won't give up and I'm not alone anymore, I've inherited a family and that may be the biggest challenge of all" Dr. Quinn, Medicine Woman is elke vrijdag te zien om 16.10

In Colorado Springs hebben ze een nieuwe huisarts nodig. Dokter Michaela (Mike) Quinn schrijft op de advertentie en wordt aangenomen. Vanuit Boston gaat ze naar ‘het wilde westen.’ Het is De bevolking is geschokt als ‘Mike’ Quinn een vrouw blijkt te zijn! De nieuwe dokter heeft in het begin grote moeite om door de vooroordelen van haar patiënten heen te breken.

Michaela Quinn, gespeeld door Jane Seymour, is een vlug en rap type. Ze adopteert drie kinderen die wees zijn geworden en sluit vriendschap met Byron Sully. Hij gaat veel om met Cheyenne-indianen en heeft een wolf als huisdier. Het kost heel wat strijd en ergernis, maar op den duur weet de nieuwe dokter de inwoners van het stadje toch voor zich te winnen.

Jane SeymourDr. Michaela Quinn Joe LandoByron Sully Chad AllenMatthew Cooper Erika FloresColleen Cooper (seizoen 1,2 en 3 ) Jessica BowmanColleen Cooper-Cook (seizoen 3, 4, 5 en 6) Shawn TooveyBrain Cooper De 3-ling CalabreseKatherine (Katie) Elizabeth Sully (vanaf eind seizoen 4)

Brain Matthew Loren & Dorothy Horace & Myra Katie Ingrid Colleen Cloud Dancing

Hank Andrew Rev. Timothy Johnson Charlotte Cooper Preston Jake Slicker Robert E. & Grace Moeder en zusters Quinn Emma

Huis van fam. Quinn, gebouwd door sully Kliniek Het hele verhaal speelt zich af rond de 19e eeuw in Colorado Spings. Colorado Springs ligt in Amerika in de staat Colorado. Dr.Quinn is niet opgenomen in Colorado Springs. Maar op de Paramount Ranch in Los Angeles. Niet alleen Dr.Quinn is daar opgenomen, maar nog meer series, zoals: Lizzie McGuire, The X- Files en nog veel meer.

Station Kerk Grace’s café Barbier shop Telegraaf kantoor Loren’s winkel

Geschreven door: Dorothy Lauden 1, Dr. Quinn 2, De stem van het hart 3, Tussen twee werelden 4, Zoektocht naar liefde 5, In voor en tegenspoed 6, Een vrouw zoekt haar weg 7, Het verhaal van Sully en Abigail 8, Een nieuw leven 9, Een tijd van verwachting

Veel informatie uit deze powerpoint komt van de Nederlandse dr. Quinn site. Ik wil Talitha, de webmaster bedanken voor de toestemming van het gebruik. Op het forum wordt geklets over allerlei dingen, over de site, de afleveringen, leuke spelletjes gedaan enz. Kom eens kijken!

Gerrianne Pennings