Beveiliging.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Doe jij ook mee? de samenleving dat ben jij,
Advertisements

Spreekbeurt van Pietje Puk Juni 2012
Quiz Anne Frank.
Opvoeden in de stad en in een dorp
Wat moet je doen en laten wanneer er brand uitbreekt?
Wat is er met mijn mama? Informatie over de ziekte ALS bedoeld voor kinderen op de basisschool. (Met nadruk bedoeld om samen met uw kind door te nemen)
Veiligheid op school.
Sporten.
Dyslexie Deze spreekbeurt van Eva, groep 6, gemaakt voor school, november Mijn spreekbeurt gaat over dyslexie.
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
Extra Uitleg: Voorstellen van Billy Brandkraan.
Het nieuwe gebouw gezien vanaf de Osdorperban. Onze school komt op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. Boven de school komen er woningen.
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
Woorden en tijd.....
Als je kijkt in de straten….
Campus Mutsaard integrale toegankelijkheid Universal Design
Schoolplein Rachelle Lisa Chantal Xian Leroy.
EERSTE HULP Wat doe je in een noodsituatie?
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
Hallo Ik ben Carezza!.
Rotary is een club van vrouwen en mannen die elkaar iedere week ontmoeten en dan elkaar vertellen over hun werk We helpen mensen die hulp kunnen gebruiken,
Onderwijs en kinderarbeid
Voorstellingsbrief Naam; Maaike Reimerink ben 16 Zit op praktijkschol de Wheemergaarden in klas 4a .Ik ga jullie nu wat vertellen over mijn stage .Ik ben.
Velon werkgroependag 2007 leren van leerlingen Wat betekent Opleiden in de school: voor de leerling?
Doelstellingen formuleren
Lokaalverdeling Ingang ½ a,d Ingang ½ e,g Ingang 3a.
Duo Die Twee een interactieve kwis.
Sanne D, Rick K, Sam M, Thijs en Wesley. Wat zijn jullie aan het doen? ik ben een dromenvanger aan het maken! Lukt het? Ja ik moet een draadje om een.
DE PERSGROEP SANNE.N JENS EMMY RENS.  1.Wat ben je aan het doen?  2.Vind je het Leuk?  3.Is het moelijk?  4. Wat zou je doen als je dit niet kon doen?
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
Wat ik wil…..
Wij willen jullie uitnodigen voor een kleine barbeque komend weekend bij ons in de tuin. (Ik voeg enkele foto’s toe)
De Topklas.
Mondeling Nederlands nieuw cursus 2
De Beer van Bram.
BHV Medisch Centrum de Burgt
Ladders Sport voor sport. Ladders Sport voor sport.
Ik wil je graag uitnodigen voor een BBQ dit weekend.
Stage bij “Het Licht”. Mijn stage bij “Het Licht” begon een beetje rommelig want ik kreeg op het laatste moment te horen dat ik mijn stage bij een ander.
Veiligheid op school.
Gemaakt door: Jordi de voorzitter Yasin, Driess en Gerwen.
Wij willen jullie graag uitnodigen voor een barbeque komend weekend op ons nieuwe zomeradres.
Apartamenta “Bouwvallia” Groeten uit Kluswoude Deel 5.
Presentatie Van:Sjemmik,Daan,Robin en Remo Veiligheidsplan.
INTERVIEW. Hallo, Ik ben juf Isabelle. Ik geef les in het 1 ste leerjaar van de Sint-Stevensschool.
Kiezen voor keuzedelen
Plattegrond maken Explorers ’12. Uitleg Opdrachten: doormiddel van opdrachten maak je je plattegrond compleet. Kleur/legenda: vergeet niet om alles.
Brandweer Project duurzaamheid en techniek Groep 7 OBS De Bloeiende Perelaar.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Minder kinderen, minder scholen? Bijeenkomst gemeente Sluis dinsdag 28 juni 2011.
Downsyndroom door naam. *Vandaag houd ik een spreekbeurt. *Het gaat over mijzelf. *Want het gaat over Downsyndroom. Spreekbeurt.
Je hebt iets te kiezen op het mbo!
Brandveiligheid is een belangrijk thema in de zorg
‘Tot morgen. ’ roept de juf
Maatschappelijke stage
Gemaakt door: Juul, Melle, Sven, Luuk en Bas
Omgaan met een rollator
Leerkrachten Instructiemiddag.
Papa brengt Bram naar school. School is leuk. Lekker spelen
Breuken optellen en aftrekken
Welkom!.
Grafische Vormgever Joost van Ophuizen 3Ma1.
Slim tellen.
Gemaakt door:Immanuel-lara-Rozia
Uitnodiging Nieuw! Thema-ochtend Vrijdag 2 november Beste ouders,
Veilig werken in de logistiek (KAM)
Slim tellen.
Semantisatieverhaal: Jullie weten dat mijn buurvrouw heel veel kikkers heeft. Die wonen in de vijver in haar voortuin. Bij de buurvrouw voor de deur is.
Pagina 1+2: Algemene gegevens
Procedures aan begin van het jaar
Transcript van de presentatie:

Beveiliging

Indeling Het ontruimingsplan Beveiliging buiten school Brandveiligheid Interview beveiligers Aanbevelings punten en pluspunten Beveiliging ergerbos

Het ontruimingsplan Zie tekening

Beveiliging buiten school veiligheid buiten school!  beveiliging en veiligheid buiten school controleren. veiligheid fietsen   camera’s  gymzaal  de auto’s veiligheid genoeg sfeerkeepers zijn buiten de school

Brandveiligheid brandblussers en brandslangen in de gang hangen. Ik ga ook controleren als er een brand is dat je snel en makkelijk bij de brandblussers en brandslangen kunt komen  senior college als de draden goed zijn aangebracht en als het brandveilig is

interview beveiligers. Welk bedrijf zijn jullie? Antw. Beveiliging Venlo Wat vinden jullie van jullie beroep? Antw. We vinden het een heel leuk beroep. Vinden jullie dat onze school goed beveiligd is? Antw. Ja er gebeuren niet zo’n ernstige dingen en er hangen genoeg camera’s. Waarom bent u sfeerkeeper geworden? Antw. Omdat je veel met kinderen te maken hebt en ze laten opruimen. Verdient het werk goed? Antw. Ja het verdiend best wel goed. Hebben jullie nog een extra baan? Antw. Nee maar we doen wel nog aan vechtsport. Hoeveel uur werken jullie per week? Antw. Rond de 38 uur interview beveiligers.

aanbevelingspunten en pluspunten begane grond. brandmelder(alarm) 25m slang Grote vluchtdeur Grote deur bij het tekenlokaal deuren kunnen niet vaststaan De deuren zijn van hout en er is heel erg veel hout op de begane grond 1e verdieping Op de hal is een brandmelder en een inbraak alarm Bij de gymzaal en lokalen is een 25m slang Grote deuren naar lo1 Laatst slangen getest 2007 is eigenlijk jaarlijks Stoppenkast staat open zonder slot Brandslangen laten testen Stoppenkast sluiten Pvc buizen bij stopcontacten( kan smelten) 2e verdieping Groot kleedlokaal Grote vluchttrap aan de achterkant van de gymzaal Brandslang defect( wel 25m) Kleine trap naar beneden Grotere trap Heel erg veel hout kan snel in de fik vliegen aanbevelingspunten en pluspunten 

Beveiliging egerbos ingang een brandblusser en een brandslang egerbos hangt een defibrillator. de gang nog 4 nooduitgangen brandslangen en brandblussers. 2 camera’s. lokalen zelf hangen geen brandblussers of Buiten de gymzaal hangen ook nog 2 camera’s die zijn gericht op de straat en een op de deur. Er hangt een brancard in de egerbos bij de sportspullen