De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het nieuwe gebouw gezien vanaf de Osdorperban. Onze school komt op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. Boven de school komen er woningen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het nieuwe gebouw gezien vanaf de Osdorperban. Onze school komt op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. Boven de school komen er woningen."— Transcript van de presentatie:

1 Het nieuwe gebouw gezien vanaf de Osdorperban. Onze school komt op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. Boven de school komen er woningen.

2 De rechterzijkant van het gebouw waar de school in gevestigd zal worden, gezien vanaf de Reimerswaalstraat

3 Aan de linkerkant van de school komt een autovrijplein. U kijkt nu richting de Osdorperban. In de verte ziet u de trappen, die leiden naar de eerste verdieping van de school.

4 De school krijgt twee entrées. De hoofdentrée zit aan de voorkant op de Osdorperban.

5 Aan de linkerzijkant van het gebouw is er vanaf het autovrije plein een tweede entrée, die naar de bovenbouw leidt. Deze bouw bevindt zich op de eerste verdieping van de school.

6 Zo ziet de onderbouw op de begane grond er uit. Aan het einde van de gang is de toegang tot de speelplaats.

7 Aan de achterkant van het schoolgebouw ligt het schoolplein voor de onderbouw.

8 Dit schoolplein is een patio. Hier kijkt u vanuit de patio op de achterkant van het schoolgebouw. Het groene hoge gebouw rechts is de gymzaal.

9 Ook de twee peuterspeelzalen hebben een eigen schoolplein c.q. patio. Rechts ziet u hier de achterkant van het schoolgebouw.

10 Hier ziet u een doorkijk vanaf de eerste verdieping (waar de bovenbouw komt) naar de begane grond. Rechts ziet u de speelplaats van de bovenbouw. De gymzaal is ook via deze speelplaats op de eerste verdieping te bereiken.


Download ppt "Het nieuwe gebouw gezien vanaf de Osdorperban. Onze school komt op de begane grond en eerste verdieping van dit gebouw. Boven de school komen er woningen."

Verwante presentaties


Ads door Google