Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Dag 12. Dag 12 Dag 12 van het dagboek Hallootjes, Hoe is het bij jullie? Ik hoop dat jullie je een beetje beter voelen dan wij hier. Want het is toch.
Advertisements

Over honden en over mensen….
De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Wie heeft de stickers van de juf gepakt?
Het is vandaag Girlsday!
Gemaakt door Odessa koorevaar
Lagoonia Je vliegtuig is neergestort op een eiland in de Stille Zuidzee en je bent een van de overlevenden. Zult u in staat om andere overlevenden te vinden,
De Slippertjes.
 Gran Turismo was jarenlang de ongeëvenaarde koning van de realistische racegames waar de concurrentie maar niet aan leek te kunnen tippen. In de ruim.
SPEL UIT DE TOP 20 VAN GRAND THEFT AUTO V.
Speel een spel uit de top 20 van gamer.nl. Verwachtingen vooraf? Veel gescheld, aangezien alle jongens die het doen altijd schelden…. Veel geweld in het.
Blijf bij mij Jolink.
Gemaakt door Mike van Doorn
Glamping Door Eline Hintzen.
KIJK EENS WAT DE GEEST GEEFT!
Crosslab Sensory Shopping
WoW EMEG-LIJST.  Vrienden  Nieuwsgierig  Enthousiast broertje WAAROM?
EMEG-lijst Kijk een The Lord of the Rings met het commentaar van de regisseur. Marciano Timmermans CE2A.
Het is vandaag Girlsday!
Macbeth Door: Mike Testroote.
Wat maakt het leven zinvol?
EMEG lijst: opdracht 8.
De schaduw en het licht Tekst Toon Hermans Muziek James Galway
One Last Tour ’12 ZiggoDome Amsterdam. Sfeerimpressie.
Mijn hobby: spellen van mario
CULTUREEL KAPITAAL ?????? Je eerste keer weet je niet wat je te wachten staat om dat je het niet kent. De eerste keer dat ik naar het toneel ging was.
JE HEBT MENSEN DIE VOOR HET GELUK ZIJN GEBOREN EN JE HEBT MENSEN ZOALS IK… EEN WEDDENSCHAP, VERLIES IK BIJ VOORBAAT! EEN VOORBEELD? AFGELOPEN ZOMER WEDDE.
Terugblik op de Toermalijn
Veel leerlingen… vinden een studiekeuze maken lastig.
Glow.
Glow.
Pamela Dorland 4hna.  Ik was donderdag 22 maart om 19:00 aanwezig in het klokgebouw om de glamping tentoonstelling te bezichtigen.  Ik heb vooral naar.
Oh, nee! Wat Een ramp!.
Van groep 1 tot 8 Door: Sanne.
EMEG lijst: opdracht 10.
Door:Liliane de Voogd Klas: CO1K Datum: 17 september 2012.
Tiny Farm Gaming. Over tiny farm Tiny farm is een spel waarin je een boerderij bezit. Eerst kun je kippen houden, voeren en broeden. Je verdient geld.
Tattoo convention mei tot 2 juni. Te Amsterdam.
Annie The Musical.
World of Warcraft Spelen tot level 20. Beeldvorming vooraf Niks voor mij Mooi vormgegeven Vecht game Vooral games interessant.
Niet klikken, de voorstelling is volledig automatisch
Een website bouwen, hoe doe je dat eigenlijk?. Website bouwen Wat zet ik er op? Hoe deel ik mijn pagina’s in? Welke knoppen moet ik gebruiken?
JUSTIN BIEBER.
House of Freaks BEACHCLUB VROEGER. Wie? Wat? Waar?  House of Freaks  2 juni :00 – 00:00  Beachclub Vroeger  Bloemendaal.
Opdracht Bezoek een gamebeurs Lees recensies en geef daar een reactie op.
Harry Potter Studios.
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
{ World of Warcraft. Wat zijn je verwachtingen? Wat is je ervaring? Wat is het verschil? Opdracht Opdracht.
Kirti Zeijlmans MSc Rijksuniversiteit Groningen Voor meer informatie:
Branche gaming. Geef een reactie op een recensie van het spel. Plus puntjes Het vechtsysteem is beter dan ooit! Vijanden zijn agressiever dan in alle.
Spel uit de top 20: Fifa ’13..
Ik hou er niet van om op dergelijke momenten te praten
De zoektocht van de identiteitspolitie. “Ik herinner me vooral de liefde van mijn moeder.” “Hoe ouder ik word, hoe meer ik op mijn moeder begin te lijken.”
Arthur Japin, de niet-gelovige hoofdredacteur van de #Jezusglossy, over vergeving.
Hoofdstuk 27: Slechtnieuwsgesprekken. Figuur /2.
6 September 2012 Lotto Arena - Antwerpen. Wat zijn je verwachtingen vooraf? Wat is je ervaring geweest? ONDERZOEKSVRAGEN.
Verwachting Mijn verwacht van dit spel was erg laag. Voordat ik het spel ging spelen, vond ik het er maar stom, makkelijk en kinderlijk uitzien. Ik wou.
Fantasie Gemaakt door Kristie!.
Wat is het heerlijk om een man te zijn!!
 van haar elegantie is zij al overtuigd maar de kleuren passen wel bij elkaar!
Anouk van Dijk CO1C. Appelpop valt onder de categorie events. 3 podia: Het hoofdpodium Het brunottipodium Het McBlossompodium.
PAGE ONE: A YEAR INSIDE THE NEW YORK TIMES. IK KENDE DE DOCUMENTAIRE AL BIJ NAAM MAAR HAD DE FILM NOG NIET GEZIEN. MIJN VERWACHTINGEN WAREN HOOG OMDAT.
+ Speel 4 games uit verschillende genres Wat waren mijn verachtingen? Wat is mijn ervaring geweest? Wat was het verschil?
Wat een waarheid schuilen er in deze woorden
(Met dank aan Stijn van den Corput voor de foto) Ik dacht: - dat het saai zou worden. - dat de verhouding meisjes/jongens 1:20 zou zijn - dat je alleen.
Oh, nee! Wat Een ramp!
ZORGSTROOM CONCERT Het Zeeuws Orkest 27 januari 2013.
7 December Agnietenhof Tiel
ECHT OF ONECHT Echtheidskenmerken geld 40! Papier Voelbare inkt Watermerk Inkt met kleuromslag Veiligheidsdraad Hologram Ultraviolet licht.
Het 24 spel.
Transcript van de presentatie:

Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V Branche Gaming Spel uit top 20 gamer.nl Grand theft auto V

Verwachting Ik verwacht dat het een jongens spel is Veel racen met auto’s Veel geweld zoals mensen met auto overrijden Ik denk dat er weinig doelen zijn in dit spel als ik naar de kaft kijk Ik hoop dat er wel een doel In zit anders vind ik er niks aan

Ervaring Een mannenspel Veel agressie Het enige wat je kan doen in dit spel is eigenlijk schieten, auto’s stelen en mensen pijn doen Het is in mijn ogen een spel zonder doel Geen leuk spel om te spelen, het is veel te agressief voor mij.

Verschil Tussen mijn verwachting en ervaring zat weinig verschil. Ik had het alleen iets minder agressief verwacht dan het was Conclusie: nee geen spel voor mij

Wat kost zo’n spel dan? Het spel kost €54,99 ! Vind ik heel erg duur voor zo’n spel! Waarom? Omdat het spel niet echt een doel heeft is het erg duur. Als je er iets van zou leren zou het een goede prijs zijn.