Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Haar moeder, de Koningin, noemde men Ze woonde in een klein landje en haar vader was Er was eens een wondermooie prinses en ze noemden haar... Ze woonden.
Advertisements

De schaduw van Jan Harrie Geelen Querido.
Rebound Salland. In deze PowerPoint… 1. waarom ik naar rebound ging 2. wat ik geleerd heb! 3. hoe ik terug wil naar school 4. wat ik nodig heb van.
Door Dennis. indeling  Schiphol en heenweg  De eerste schooldag en wat gedaan na school  De tweede schooldag en wat gedaan na school  Zaterdag  Zondag.
Hoe het was op woensdag 16 januari 2013.
Maak een tentoonstelling
Oorspronkelijk werd dit reeds rondgestuurd als een Word document.
D o e d a g E I N Z E Wat wil ik worden? Ga ik naar Technisch, of naar ASO? Wil ik denkwerk doen? Of toch liever iets met mijn handen? … Al deze vragen.
Verrassing!!.
Stichting Immanuel Paaspakketten 2010 Met Pasen 2010 mochten we door heel Roemenie rond de 3000 pakketten uitdelen. Hier ziet u een voorbeeld van een pakket.
Dag 2. Dag 2 Dag 2 van het dagboek Aloha allemaal, Zo daar ben ik weer. Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie al benieuwd naar wat ik vandaag allemaal.
Er waren eens drie apen: Chipie, Banano en Ananasie. Ze woonden in de zoo van Roosendaal Maar daar vonden ze het niet leuk, want ze kregen bijna geen.
Woorden en tijd.....
Wie is rijk ? & wie is arm ?.
Verslag Bomen kappen groep 8, georganiseerd vanuit het IKL
hoe overleef ik mijn vakantie
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Groep 8 vertrok dinsdagochtend 6 april om 8 uur richting onze hoofdstad. Hoe het was? Dat ziet u in de komende presentatie!
Van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle van Maybel, Dewi, Sarah, Allysha, Karin, Tamia en Giselle.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Hier zijn we met de achtbaan van knex bezig. Hij wordt heel groot.
We gingen met groep 7 van de Bloeiende Perelaar naar de drie bedrijven
Luna.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Op 17 november gingen we lootjes trekken. Ik had op het lootje geschreven dat ik een legoauto wilde. Jasper.
Hey jongens en meisjes dit is de presentatie van Daan en Davey.
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Beeld en geluid foto’s Door Emiel van putten.
IKL project door: Kiki Pappers
De Bataafse Revolutie Paragraaf 2.5.
groepsreis afscheid TGV stik-hitte stond restaurantje toe olifantenlijven dag logeren.
Gemaakt door: Esther, Oscar en Jaimie.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
gemaakt door: Eshan-joshua & Priya
Mijn schooltijd van één tot acht
met 'n bus bij 't bezoekerscentrum wordt je losgelaten en dan wordt gezegd dat je over twee uur terug moet zijn.
dat hebben wij, wij op vakantie naar kreta in september en wat hebben we, we zitten hier in de regen.
dus dat was 'n hele onderneming, maar wel erg leuk.
dus dat zag je inderdaad zo af en toe gebeuren. dus we gingen 's-morgens om zes uur in de bus en toen waren we daar dan om 'n uur of half tien bij die.
maar het uiteindelijk doel was canada, dus ben ik maar weer verder gegaan met de trein richting vancouver, ook een hele mooie stad, omringd door bergen.
toch via altijd dagen september afgelopen wordt opgelost m'n dus.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
Gemaakt door Max jolita isabella fleur demi max
De 2 e keer DE HOOFDSTUKKEN: VERTREKKENMIRTE STRUINEN DOOR HET BOS VERVOLG STRUINEN DOOR HET BOS 2 e OPDRACHT RESULTAAT 2 E OPDRACHT WENSKAART DIE MIDDAG.
Wolvecamp tentoonstelling
By Jeffrey & Jeffrey.. Wat hebben we gedaan? Wij hebben gekozen voor een lamp te maken, dit is een oud examen werkstuk van hier naast hebben.
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Ik ben Peter en dit is mijn verhaal…
Schoolproject in beeld
  Met groep 8 mee ! We hebben de laatste tijd weer veel met groep 8 gedaan, En in deze krant hebben we door de kinderen uit groep 8 allemaal leuke dingen.
door groep 1-2 a basisschool De Bukehof
Welkom 3e Lijdenszondag 2015.
Geisha en samoerai Quiz Japanmuseum SieboldHuis. Vraag 1 Hoe eet men in Japan? A – Met hun handen B – Met stokjes C – Met mes en vork.
Herinneringskamp Westerbork
Montessorischool Gemaakt door:.
Welkom in de jungle van groep 3. Jip maakt eerst een schets en daarna verft hij zijn aap in de jungle!
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Piet Mondriaan Jeugd en opleiding.
Maandag Aankomst in het Reigersnest Bezoek Abdijmolen, fotozoektocht naar het strand en op het strand schelpen zoeken Leuke kamergenoten! Wat hoog, wiebelig.
Techniek uitje 17 maart 2015 SBO het tangram. Prokal stoomtechniek bv We zijn bij de stoomtechniek geweest en we hebben geleerd wat stoom kan produceren.
Op Schiphol. we vlogen met maatschappij KLM. Dag 1- aankomst Toen we aankwamen was het 16 graden.
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
Reactievergelijkingen Een kwestie van links en rechts kijken.
Transcript van de presentatie:

Bedrijfsbezoek Hakvoort Gemaakt door Tim, Enar, Tijn, Mitchell, Ike en Jimi

Inhoud Hs.1 De aankomst Hs.2 In de boot Hs.3 De werknemers Hs.4 Afscheid Hs.5 Foto’s Hs.6 techniek lessen op school

Hs.1 De aankomst  We stapten uit de bus en we moesten niet zoveel lopen.  Toen we bij Hakvoort aankwamen werden wij hartelijk ontvangen door Esther.  Ze stelden zich voor en toen gingen we naar binnen.  Toen we binnen kwamen liet de mevrouw ons een man zien die aan het lassen was. Dit is een lasser.

Hs.2 In de boot  We gingen in de boot met een hele steile trap.  De boot had heel erg veel kamers inclusief personeel (die waren heel klein)  Er waren ook hartjes op de grond getekend en dat was het midden van het schip. Dit is een kajuit van een werknemer in verbouwing

Hs.3 De werknemers Je heb veel verschillende soorten werknemers bij Hakvoort, hier noemen wij er een paar:  De lasser  Timmerman  Schilder  Elektricien  Loodgieter  Kapitein Niet alleen een visstick! 

Hs.4 Afscheid  Het was helaas al snel tijd om weer terug naar school te gaan.  We kregen voor dat we weg gingen ook een plattegrond mee en nog een brochure mee.  Eigenlijk mochten we nog vragen stellen maar daar hadden wij geen tijd meer voor.

Hs.5 Foto’s Erwin (de vader van Ike) heeft ook wat foto’s geschoten hier zijn er wat. Hier wordt een trap in de boot gezet. Dit is juf Stans met afgedraaid aluminium Deze man maak een cabinehengsel

Hs.6 Techniek lessen op school.  We hadden drie onderwerpen (papier, elektriciteit en ijzerdraad)  Met papier moest je een soort palen maken met daar op een stuk karton en dan moest je kijken hoeveel boeken je erop kan leggen.  Met elektriciteit moest je stroomkringetjes maken met batterijen en krokodillentandjes enzovoort  Met ijzerdraad moest je eigen paperclip maken met behulp van een aantal tangen Dit is een stroomkring