Grenzen Dit is het gebied dat onder buurtvereniging Hoornerveen valt.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
KBO Landhorst Zomaar wat over KBO Landhorst
Advertisements

Dag 4. Dag 4 “We zijn er bijna… we zijn er bijna, nog maar 1 nachtje onderweg”. Dag 4 van het dagboek Hallootjes allemaal, “We zijn er bijna… we zijn.
Dorpsontmoetingsdag Laar 13 juni 2011
Een dagje meelopen met groep 1 en 2
Jeugd- en jongerenwerk
Nieuws van de OC Vanaf heden zal de OC (oudercommissie) om de paar maanden een update geven van onze activiteiten, zodat u inzicht krijgt waar de OC zich.
Commissie Wijkgericht werken
Door: Nikki, Alexandra Emma. Maatschappelijke Stage februari-maart 2011 Wij zijn voor de stage naar Kinderboerderij de Wilgenhof gegaan. Daar hebben wij.
Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t. Het Bewonerscomit é van de Bevrijdingsbuur t Voor wij het ontstaan van het Comité aan U laten zien stellen.
Dag 13. Dag 13 Dit keer wil ik… Sinterklaas… het dagboek van dit jaar afsluiten. Dag 13 van het dagboek Hallo lieve kinderen, Dit is dan alweer de.
Crabbehof dopt z’n eigen boontjes In Dordrecht, in wijk De Crabbehof helpen mensen elkaar.
“Sweet (six) Teen”feest van Robyn en Kyara via stichting de Oppepper. Een dag om nooit meer te vergeten.
Verslag MR Schooljaar Samenstelling MR NaamFunctieAchtergrond René KampVoorzitterOuder Ruth BraamhaarSecretarisLeerkracht Henry HaakGMR vertegenwoordigerOuder.
PARIJS Een PowerPoint over de eendaagse reis
Presents: Een kijkje achter de schermen 29 februari 2012 Na een aantal kennismakingsspelletjes gaan we van start met het eerste liedje, bij de piano.
Door Rosalie Blok. Op 4 mei 2013 heb ik besloten om naar de dodenherdenking te gaan in een dorp in de provincie Zeeland. Dit wordt jaarlijks georganiseerd.
Ouderraad Jaarvergadering 2012
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Toekomst bestendig wonen
Dag 6 Dag 6 van het dagboek Halihalo lieve kindertjes, Brrr… wat was het koud vannacht op de daken. We zijn de hele nacht op pad geweest met onze zakken.
Bewonersvergadering 13 april 2011 Welkom Opening Bestuurszaken 20.25Waar staan wij nu? 20.40Buurt Interventie Team 20.50Pauze 21.10Politie.
Sinterklaas 2006/2007 Annie M.G. Schmidt school. Kinderen van de Petteflet “Kinder Opvang Esrein” hebben ook Sinterklaasfeest.
Wij wensen iedereen een fijne vakantie!!
Welkom op de pagina van groep 1-2C
BEWONERSVERENIGING GARSTKAMP Gezond oud worden KLANKBORDGROEP Donderdag 6 juni 2013 AANVANG 13:30 UUR RECREATIERUIMTE.
Dag 7 Dag 7 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Hier ben ik dan weer. En hebben jullie al iets in je schoentje gehad? Als je nog niets gehad.
Dag 11 Dag 11 van het dagboek Hoi jongens en meisjes, Wat was het gezellig zondag!!! Ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Ik vond het wel heel.
Piramide Welkom in de taalklas De VVE- methode.
JAARPROGRAMMA KBO GELDROP Dit jaar een speerpunt om jongere ouderen bij het onderdeel van beleid te betrekken Heeft u interesse om u verdienstelijk.
De activiteiten – Scouting 100 jaar!
Wat doet de wijkraad ? De wijkraad houdt zich bezig met het in stand houden en verbeteren van de leefbaarheid en de sociale cohesie in de drie buurtschappen.
Maandbrief – juni - juli
Pupil van de Week Om de kinderen nog enthousiaster te maken voor de sport korfbal, is “ Pupil van de week” in het leven geroepen. Startdatum: 10 september.
De kleur blauw stond centraal in dit project Cuma-dag was wel leuk je kan der van alles doen, je kunt kleding ontwerpen, Voertuigen maken, muziek maken,
Wat laten we je allemaal zien: Hoe is het allemaal begonnen De activiteiten zoals: De kindermiddag en BBQ Sinterklaasmiddag Nieuwjaarsreceptie vastenavendoptocht.
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Dit is mijn boekbespreking
BUURTHUIS NIEUW MOSCOU
Glow.
Nieuwsbrief De tijd van je leven! Aanwezigheid meester Hans: Agenda:
Het verdwenen paard Alisha en Melissa. Ja, hij is super lief. Wat een lief paard.
Hij komt, hij komt…….. En daar is hij dan eindelijk! Sint en zijn Pieten komen aan op de Ammanschool in een heuse…..cabriolet!
Gemaakt door: Jorn van Sisseren
STICHTING STADSRAAD ZEVENBERGEN
Dag 5 Dag 5 van het dagboek Hallo lieve kindertjes, En… hoe vonden jullie de intocht? Hadden we jullie even goed gefopt? Ja, jullie dachten dat wij.
Even voorstellen : Groep 3b
MR De Medezeggenschapsraad (MR) bestaat uit gelijk aantal leerkrachten en ouders MR Van Damschool bestaat uit: Inge Blok Ria van der Meijden Wijnand van.
Voor de buurt door de buurt De Linie vormt een klein wooneiland in een zich snel ontwikkelende omgeving. Gebouwen blijven verrijzen om ons heen en we mogen.
Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair”
17 juli Het belooft een mooie dag te worden Onze VIO leerlingen en leden van de jeugdfanfare komen met hoge verwachtingen naar de jaarlijkse jeugddag.
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Diddl en zijn door: Susanne vriendjes.
Bloemschikken Modeshow bloemschikken in kleding.
JONGEREN SAMEN IN ACTIE !!! Voor (mensen in) hun eigen omgeving! Daar doe je graag aan mee!
30 juni 2013 Zoetermeer 1. 2 Handelingen 14:27 27 En daar aangekomen, riepen zij de gemeente bijeen en gaven verslag van al wat God met hen gedaan had,
Nieuwsbrief 7 december 2012 Agenda: 11 december: groep 7 en 7/8 excursie havenmuseum 14 december: kerst creamiddag 19 december: kerstviering vanaf
Pater Damiaan Door Valerie.
Kamp dag een Er was eens een klas groep 5/6 Die gingen op kamp in Helden.
Naam: Florian van Rijsbergen Groep: 8 Reis Noorwegen 27 mei-31mei 2015
Verkeerde verwijswoorden
Sinterklaasfeest 2012 op nbs de Sterren. Uithuizermeeden.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
Welkom nieuwe ouders op RHV Leonidas. Agenda Jongste-jeugd commissie en hockeyclub Leonidas Wat verwachten we van ouders? Leonidas app.
Informatie groep 5/6 dinsdag 5 september
Lesverslagen Rik Santegoets groep 3
Namens de OR ouders/ leden van de Schothorst
Oudervereniging Schooljaar
Transcript van de presentatie:

Grenzen Dit is het gebied dat onder buurtvereniging Hoornerveen valt. Het gebied ligt tussen de: Sportlaan - even nummers Kamperweg - even nummers vanaf de Beek Zwolseweg - even nummers Veldweg Grenzen

Doelstellingen De buurtvereniging  heeft twee belangrijke doelstellingen, te weten:  Het bevorderen van een goede onderlinge band tussen de bewoners Het behartigen van de belangen van de buurt, daar waar het om de leefbaarheid en veiligheid

Buurtvereninging Hoornerveen Jaarverslag 2009 Buurtvereninging Hoornerveen

Algemene ledenvergadering 2009 4 februari op Camping de Koerberg 28 mensen bezochten deze vergadering , waarin o.a. verslag werd gedaan van besprekingen met de gemeente over situaties in de buurt. Nieuwe kascommissieleden werden benoemd voor 2 jaar, de heren van Putten en Vollebregt Na de pauze leest de heer Dijkslag verhaaltjes voor in het dialect en doet hij een dialect quiz.

Oude bestuursleden werden bedankt: Alouette en Bartje Nieuwe bestuurleden werden benoemd: en Hennie Draayer Riëtte Wolff Bestuursleden die bleven: Gerrit Tineke Martie Henriette Riks

Gevraagd werd hoe het met ontwikkeling nieuwe logo staat . Het nieuwe logo wordt op deze jaarvergadering ( 2010) gepresenteerd, met dank aan de heer Bredewold, ondernemer uit de buurt.

Terugblik op activiteiten 2009

13 februari: Jaarlijks terugkerende toneeluitvoering in Villa Welgelegen. Dit jaar : “Hoezo familie?” Grote animo (volle zaal) Lachwekkende voorstelling. Goede opbrengst verloting.

30 kinderen (waarvan 10 introducéés) hadden een geweldige middag 8 april Jaarlijkse Paasactiviteit voor basisschoolkinderen Dit jaar op de Vosselhoeve in Epe 30 kinderen (waarvan 10 introducéés) hadden een geweldige middag

Klompjesgolf in de weilanden tussen de ezels en lama’s.

Na de klompjesgolf boogschieten bij de koeien voor de oudsten en eieren zoeken in het hooi voor de jongsten Tussendoor spelen op de boerderij en tot slot poffertjes eten.... Een groot succes!

30 april 2009 De jaarlijkse Lampionnenoptocht op Koninginnedag is helaas afgelast vanwege de aanslag in Apeldoorn

4 september buurtbarbecue , country en western feest in een tent op het terrein van voetbalvereniging SEH, waarvoor dank.

Volop western-aktiviteiten voor de kinderen, zoals Volop western-aktiviteiten voor de kinderen, zoals .... ezel-en paard rijden, spijkerpoepen en spijkerbroek lopen

Hoefijzer gooien, een springkussen en natuurlijk de rodeo stier...

Ook leuk voor de oudere jeugd en .........de jeugdige oudere

Voorzitter lanceert de website van de buurtvereniging en bedankt Gert Voorzitter lanceert de website van de buurtvereniging en bedankt Gert... voor het gratis ontwerpen van de website

Dan wordt het barbecuebuffet geopend en wordt gezellig gegeten...

... en gedronken!

Na de Linedance –les begint de bekende buurtzanger Gerben Tijssen te zingen en kan er worden gedanst

Later op de avond....

Jong en oud genoot van dit geslaagd tentfeest met maar liefst 115 buurtgenoten

32 kinderen vermaken zich opperbest met... 21 oktober herfstvakantie activiteit voor de jeugd. Met dank aan de sport centrum Bijsterbosch. 32 kinderen vermaken zich opperbest met...

leren val breken en rollen en uiteraard een potje vechten

Behendigheids-spelletjes

En de oudsten mochten de fitnessapparatuur uitproberen. Een zeer geslaagde middag voor de jeugd

28 november Sinterklaasfeest voor 15 kinderen in het clubgebouw van de Skeelervereniging

Eerst werden er taaipoppen versierd... met snoepjes die soms te lekker waren om op de pop te plakken.... en het was moeilijk om er af te blijven!

Tijdens het wachten op Sinterklaas werden er liedjes geoefend …

En toen kwam de lang verwachte Sint, die met elk kind een praatje maakte .

De Pieten deden kunstjes en namen kinderen op schoot.

En tot slot mochten de cadeautjes allemaal tegelijk worden uitgepakt en was er nog een frikadelletje voor alle kinderen. De Sinterklaasmiddag werd door groot en klein erg gewaardeerd.

Verdere acties van het bestuur: Kerst attenties bezorgen bij 65 plussers De Lief en Leed commissie zorgde voor bloemen bij geboortes, jubilea en ziekte. Ook ging het bestuur op condoleancebezoek Nieuwe bewoners werden bezocht en gevraagd of ze lid willen worden van de buurtvereniging. Eén nieuwe familie heeft zich al via de website aangemeld als lid!

PR activiteiten die werden gedaan: Nieuw dit jaar: Voor en na elke activiteit berichten in de lokale pers Een nieuwsbrief bij alle buurtgenoten in de bus ( ook niet-leden) Nieuw dit jaar: de website van buurtvereniging Hoornerveeen www.buurtvereniginghoornerveen.nl

Het bestuur is al volop bezig met de voorbereidingen van de receptie voor het 80 jarig bestaan op 3 juni 2010 en met het grootse buurtfeest op 3 september. Op 3 juni zal de DVD/ film over ‘het Hoornerveen, vroeger en nu ‘gepresenteerd. Buurtgenoot Cees Spek is ook bij alle bovenstaande activiteiten aanwezig geweest, om te filmen, waarvoor dank. Ook heeft hij al verschillende mensen gefilmd en geinterviewd. De DVD is gesponsord door vele bedrijven op het Hoornerveen.

Het bestuur probeert het boek over Hoornerveen, uitgegeven ter gelegenheid van het 60 jaar bestaan van de buurtvereniging , opnieuw uit te geven. Dit boek - geschreven door oud bestuurslid, de heer Meijer ( en getypt door zijn vrouw) - geeft goed de historie van het Hoornerveen weer.

Tot slot: ... Januari 2010, sneeuw op het unieke huisje van het logo van buurtvereniging Hoornerveen, Meer foto’s zien? Kijk op de website!

Dit is het einde van het jaarverslag van 2009. Het bestuur wenst u een goed 2010 toe met veel contacten met buurtgenoten van het Hoornerveen