Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet???

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Plaatje vrienden op een bank
Advertisements

Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Uitleg bijwoordelijke bepaling (bwb)
Waarom stierf Jezus aan het kruis?
Uitleg meewerkend voorwerp (mv)
Het kleine meisje op dit plaatje is natuurlijk Roodkapje
Verborgen vormen van pesten
LIES werd op jaar, is reeds 13 jaar gestorven en werd dus 14 jaar oud 13 plus 14, 27 een enorm stuk van ons leven 27 jaar geleden in juni,
Uitleg lijdend voorwerp (lv)
Louis.
Man  vrouw ( een kort verhaal, verteld door een ? )
Gods verborgen glans.
Kerstmis.
DAT IS HET ! Joep was zo’n figuur, waar je echt helemaal gek van kon worden. Hij was altijd goed gehumeurd en had altijd iets positiefs te melden. Als.
De beloning van de dwerg
Digitaal Beeldverhaal
De broek aan.. Nadat een pas getrouwd bruidspaar de bruidssuite
Hij laat de ingreep doen en verlaat overgelukkig het ziekenhuis.
Afscheid groep 8 Kindernevendienst en Bevestiging ambtsdragers 15 juni 2014 Thema:
Anne Frank.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
Dag 3. Dag 3 Hallo jongens en meisjes, Dag 3 van het dagboek Hallo jongens en meisjes, Daar ben ik weer. En hoe is het bij jullie? Zijn jullie al bezig.
Godsdienst 1 1.
De schepping In het begin heeft God de hemelen en de aarde gemaakt.
De ontwikkeling van Het Christendom..
…..overrompeld door verdriet
MAX de gelukkigste hond van de wereld
Europa wordt christelijk
Godsdienst.
“Het is niet altijd wat het lijkt.”
De Verstekeling.
Ruimtevaartquiz De Maan De.
Jongen van twaalf Op de drempel Op de drempel tussen kind en volwassen tussen kind en volwassen ontdekken wie je bent ontdekken wie je bent Jezus van twaalf,
Woord van Leven December 2009 “Zo moet jullie licht schijnen voor de mensen, opdat ze jullie goede werken zien en eer bewijzen aan jullie Vader in de.
Een kasteel in de provincie Dorset in Zuid-Engeland.
Uitleg bijvoeglijke bepaling (bvb)
Anne Frank was een joods meisje uit de 2e wereldoorlog.
Foto 1 Sofera kreunt en wist het zweet van haar voorhoofd. Ze heeft zoveel pijn, weet niet wat te doen. Het is de tweede keer dat Sofera bevalt van een.
Witte wieven Dit verhaal Karlijn, Lori, Sanne, Lisa, Lotte. Betekenis.
De Romeinen en het christendom
Mijn museum Gemaakt door Xander.
Welke keuze maak jij voor jezelf?
Adolf Hitler Door: Naomi & Boy.
Evolutie of Schepping Bijbel
Mijn verjaardag..
Het Zwanenmeer (maar dan anders)
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
Vrouwen van Nederland Neem een hond!!!.
Hoe gaat het verder na Bethel?
Een mooi verhaal voor ons als mens, van verdraagzaamheid…
Uitleg persoonsvorm (pv)
Marloes Waterschoot Klas 3D
Een wijze les voor jullie:
De koning van de kikkers
Herinneringskamp Westerbork
Blok 6.
Heer, hoe zal ik weten dat wat mij beloofd is, mij ook gegeven wordt
God redt zijn Kind Matteüs 2: Wie is er nu bang voor een baby? Niemand toch? Maar koning Herodes wel. Hij is bang voor Jezus. Hij heeft gehoord.
“De dingen zijn veranderd” Déroulement Automatique Maandag 29 december 2008.
ANW Module 2 Leven Door Gabriella, Melanie, Elise en Fabienne van v4.
Mijn vrouw en ik.. Eerst wil ik me even voorstellen. Ik ben Hendrik.
En toen was het voorbij Vraag jij je nooit af wat mensen moeten denken net voor dat ze een ongeluk krijgen of zelfmoord plegen Hier kun je proberen om.
‘Mixed up piles’.
Wat zijn verwijswoorden en hoe gebruik je die?
Hoe zag het plaatsje Ootmarsum er in de oorlog uit? Wij probeerden hier achter te komen en dat is ons gelukt. Wij gaan jullie er over vertellen.  Dit.
De geheimen van het bos Thema Groep 5/6 Pinguïns.
Wat weet jij van hoeden en pruiken? De grote Quizzzz.
Dat zeg ik Gamma Drie echtparen,een bejaardeen van middelbare leeftijd en een netgetrouwd stel willen toetreden tot een kerk. De priester vertelt: "We.
2 Er was eens een prinses Catharina de Grootste. Met welk zinnetje beginnen veel sprookjes?  Juist. Met er was eens… Het verhaal van Catharina is echter.
Publiek Sinterklaasintocht in Middelburg bekogeld met flessen
Transcript van de presentatie:

Geesten Ze zijn overal om ons heen... Geloof je het niet??? Dan bekijk dit maar eens... Ze zijn echt om ons heen..... Begin het maar te geloven......

Dit is een foto van Kapitein Goddard Dit is een foto van Kapitein Goddard. Op deze foto verschijnt het gezicht van een vliegenier die een paar dagen eerder was overleden. Blijkbaar wou hij de groepsfoto toch niet missen.

In November 1995 vernietigd een brand het stadshuis van Wem in Engeland. Fotograaf O’Rahilly maakte een foto hiervan. Op de foto verscheen het gezicht van een meisje dat in 1977 het zelfde gebouw in brand stak en hierbij verbrandde.

Het lijkt op een gewone familiefoto Maar wie is die persoon op de achtergrond?

Een typische familiefoto uit de 19de eeuw ... het lijkt dat de 6 jaar oude over-over-over grootdochter ,die 2 maanden voordat deze foto werd genomen was overleden !!

Dit is een foto van Tracy geboren op 30 Juni 1976 oftewel om precies te zijn op Vrijdag de 13de. Ze kreeg longontsteking en werd met spoed naar de eerste hulp gebracht waar ze bijna ter plekke overleed. Deze foto werd in 1979 genomen 2 dagen voor ‘n ongeluk waar ze weer bijna overleed. Kijk naar de gedaanteschim achter haar die 'n arm om haar heenslaat om haar te beschermen. Sommige denken dat het een optisch effect van de camera is. Maar haar ouders denken dat het haar beschermengel is.

De volgende foto was een bewijs in een politieonderzoek naar een vreemd ongeluk. Deze foto werd gemaakt door iemand die in sommige grotten (Khaiman) foto’s wilde maken hoewel het hem verboden was door de plaatselijke overheid. ‘s middags belde de fotograaf naar de politie, hij had afschuwelijke kreten gehoord tijdens het fotograferen. Enkele uren later trof de politie de man, dood aan maar de camera was nog intact. Toen de politie de film ontwikkelde schrokken ze. Ze besloten dat de dood van de fotograaf was veroorzaakt door ‘n wild dier. Maar kijk eens goed naar het wilde dier op de foto.

Maar wie is degene achter het meisje ? Dit is een foto van ‘n kind van een jaar. Hij is gemaakt op 5 mei 2001 met een nieuwe digitale camera. Op het moment dat de foto werd genomen waren er maar 2 personen, het meisje en haar moeder die de foto nam. Maar wie is degene achter het meisje ?

De vrouw op deze foto dacht dat er niemand was aan haar linkerkant ... ...Maar denk jij dat ze alleen is ???

Vader speelt met z’n zoontje en moeder neemt de foto verder is er niemand in het huis. Behalve het meisje op de achtergrond !!!!!!

... Kun jij de schim zien die verschijnt tussen de bomen..... De volgende foto was gemaakt in 1985, in een groot bos, het verhaal gaat dat verschillende vrouwen, beschuldigd werden van hekserij en werden terechtgestelt. ... Kun jij de schim zien die verschijnt tussen de bomen.....

...Wat je ook denkt het is en blijft interessant ,wat je ook denkt... ... Weet jij wie naast je staat ???

Bezoek voor meer plezier eens; www.more-fun.nl