Riley Jack agp – the advent gospel promotions

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
1 19 jan Urk. 2 de context van 2Korinthe 3  Paulus reageert op beschuldigingen dat hij onbevoegd zou zijn (3:1,2);  Paulus plaatst zijn Evangelie.
Advertisements

Onze visie: Zie, slaat uw ogen op en beschouwt de velden
Heilig Avondmaal Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling
Welkom op TOV!. bidden Geloof & gevoel ‘ik merk niks van God’
ÉÉN GOD, DE VADER 3 nov Rotterdam.
Betuigd door een vuurkolom.. Exodus 3:2 Daar verscheen hem de Engel des HEREN als een vuurvlam midden uit een braamstruik. Hij keek toe, en zie, de braamstruik.
LEVEN NAAR GODS WOORD EXODUS 16:4-30. LEVEN NAAR GODS WOORD EXODUS 16:4-30.
Discipelschap.
Hoort Jezus onze gebeden wel?
Het dak eraf Marcus21-12.
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (5)
15 juni 2014 Den Haag 1. De Bijbel... geschreven  door feilbare mensen  door kinderen van hun tijd  in verloop van duizenden jaren  op talloze plaatsen.
gestorven voor onze zonden 3 Want voor alle dingen heb ik u overgegeven, hetgeen ik zelf ontvangen heb: Christus is gestorven voor onze zonden, naar de.
Gods leiding in ons leven en De Heilige Geest CSR Delft 6 september 2011 Drs. G.C. Vreugdenhil 1.
Zending vandaag Wat gaan we bespreken? Wat is zending?
“Gelijk een hert schreeuwt naar de waterstromen, alzo schreeuwt mijn ziel tot U, o God! Mijn ziel dorst naar God, naar den levenden God.” (Psalm 42:1-2)
Het Brood des levens Niek vorige week gesproken over je vastheid vinden bij God.
Weten en... beseffen Weten en beseffen zijn twee verschillende dingen. Weten dat de bergen in de Alpen hoog zijn is wat anders dan dit ook te beleven.
Discipelschap.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bij elkaar om volgens het bevel van onze Heer zijn dood te verkondigen. Eerst horen we hoe.
Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het heilig evangelie wordt.
God en ons.
Paulus en Israël Romeinen Want met het hart gelooft men tot gerechtigheid.
1 7 nov Rijnsburg 7 nov Rijnsburg. 2 Hebreeën 7 15 En nog veel duidelijker wordt het, als naar het evenbeeld van Melchisedek een andere priester.
Welke apostel heeft God uitverkoren om de heidenen bekend te maken met het Evangelie? 2.
1 Begin van het Evangelie van Jezus Christus. 2 Gelijk geschreven staat bij de profeet Jesaja: Zie, Ik zend mijn bode voor uw aangezicht uit, die uw.
Pasen & Pinksteren op één dag!
"in geen ding bezorgd" 1.
Romeinen Maar de gerechtigheid uit het geloof… nl. in Gods onvoorwaardelijke BELOFTE 2.
1. 17 En nu, broeders, ik weet, dat gij uit onkunde hebt gehandeld, gelijk ook uw oversten; 18 maar zo heeft God in vervulling doen gaan wat Hij bij monde.
HET FEEST VAN ONGEZUURDE BRODEN. 4 Dit zijn de feesttijden (lett. hoogtijden) des HEREN, heilige samenkomsten, die gij uitroepen zult op de daarvoor.
Groot geloof 1.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, 2 aan de heilige en gelovige broeders in Christus te Kolosse:
6 oktober 2013 Den Haag 1. tijd: ± 60 AD plaats: Caesarea 2.
David, een profeet psalm 16.
Van de GENADE vervallen.
1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1 donderdag 21 februari 2013 bespreking vanaf Hebreeen 1 1.
Paulus' brief aan de Kolossers (4).
Welkom in deze kerkdienst
Kom Hoger Teveel om te vergeven. Mattheüs 18: 21 Toen kwam Petrus bij Hem en zeide: Here, hoeveel maal zal mijn broeder tegen mij zondigen en moet ik.
Welkom.
Welkom op TOV!.
Romeinen 3:25b (NBV) Hij (de Vader) wil ons nu, in deze tijd, zijn gerechtigheid bewijzen: hij laat ons zien dat hij rechtvaardig is door iedereen vrij.
Pinksteren 2014 Feest van de Geest
De strijd Romeinen 7:14 - 8:4.
Hoofdstuk 4 Op de kring Bijbelstudie Van de VEG Amstelland 2 Emmeloord Over het boek Jozua Hoofdstuk 4.
Christelijke Vrijheid
Welkom in de samenkomst
Formulier om het heilig avondmaal te vieren (4)
1 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10 donderdag 20 juni 2013 vanaf Hebreeen 5 10.
Doopdienst 22 juni 2014 Koen Minderhoud
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
17 jan Urk. Galaten 3 16 Nu werden aan Abraham de beloften gedaan en aan zijn zaad. Hij zegt niet: en aan zijn zaden, in het meervoud, maar in.
In Uw licht zien wij het Licht
? ! Gods gerechtigheid... 1.
Zondag 7 HC Franeker 21 februari 2010
2 juni 2013 Rotterdam 1. Galaten 4 21 Zegt mij, gij, die onder de wet wilt staan, luistert gij niet naar de wet? 2.
Vader Zoon Heilige Geest
28 november 2013 Bodegraven 1. 1Korinthe Dit is hun overkomen tot een voorbeeld voor ons en het is opgetekend ter waarschuwing voor ons, over wie.
15 december 2013 Rotterdam 1. Caesarea – een haven, een poort 2.
1. 1 Paulus, door de wil van God een apostel van Christus Jezus, en Timoteus onze broeder, en (>de Jood Elymas) trachtte de landvoogd (=Sergius.
Welkom in de samenkomst
30 Wat zullen wij dan zeggen? Dit: heidenen, die geen gerechtigheid najaagden, hebben gerechtigheid verkregen, namelijk gerechtigheid, die uit geloof.
5 mei 2013 Zoetermeer 1. politieke vrijheid fysieke vrijheid maatschappelijke vrijheid relationele vrijheid emotionele vrijheid 2.
De doop in de Heilige Geest
Dienst:. 2 augustus 2015 Spreker:. D. Gorter Tekst:
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 33: 5 Na de zegen Ps. 33: 1, 8 Schriftlezing: 1 Johannes 5 Tekst: 1 Johannes.
GODS WOORD WORDT WAAR BIJ JEZUS Deel 1: Het Oude Testament laat zien dat Jezus komt.
Heilig Avondmaal (IV) Gemeente van onze Heer Jezus Christus, Instelling We zijn hier bijeen om in opdracht van onze Heer zijn dood te verkondigen. In het.
Pas op voor de kaalvreters!. Joël Sprinkhanenplaag (1:4) Geen oogsten (1:12, 17), Geen wijn (1:12), Geen water (1:20) Alle bomen verdord (1:12) Ballingschap.
Transcript van de presentatie:

Riley Jack agp – the advent gospel promotions Operation Global Rain Riley Jack agp – the advent gospel promotions

Operation Global Rain Oproep aan Zijn volk “gebed”

Oproep Oude Testament! (2 Kronieken 7:14) en mijn volk waarover mijn naam is uitgeroepen, verootmoedigt zich en zij bidden en zoeken mijn aangezicht en bekeren zich van hun boze wegen, dan zal Ik uit de hemel horen, en hun zonde vergeven en hun land herstellen. (2 Kronieken 7:14)

Oproep Nieuwe Testament “Komt dan tot berouw en bekering, opdat uw zonden uitgedelgd worden, opdat er tijden van verademing mogen komen van het aangezicht des Heren,  en Hij de Christus, die voor u tevoren bestemd was, Jezus, zende;” (Handelingen 3:19 & 20a)

Samen bidden voor… Joel 2: 15,16,18,23 “Blaast de bazuin op Sion, heiligt een vasten, roept een plechtige samenkomst bijeen. Vergadert het volk, heiligt de gemeente, roept de ouden bijeen, vergadert de kinderen en de zuigelingen …. Toen nam de HERE het op voor zijn land en Hij kreeg medelijden met zijn volk…. En gij, kinderen van Sion, juicht en verheugt u in de HERE, uw God, want Hij geeft u de leraar ter gerechtigheid; ja, regenstromen laat Hij voor u nederdalen, vroege regen en late regen, zoals voorheen.” Joel 2: 15,16,18,23 

Waarvoor bidden? Bezinning – Welke situatie bevinden wij ons nu Bekering – Besef dat we moeten omkeren van alles wat scheiding brengt tussen ons en de Heer Herstel – Wandelen in Gods Wil, door Hem laten vormen. Opwekking – gezamenlijk delen in de vreugdevolle glorie van de Heer.

Zijn volk! Dat zijn wij! Uitstoring van de late regen, een gemeente van God voorbereid in leer (wat de bijbel ons leert 2 Tim 3:16), in karakter (Gods vrucht, Galaten 5) en missie (Zendingsopdracht Mattheus 28:18,19) Zijn Volk! die klaarstaat om de Heer te ontmoeten EN Zijn Volk! die erop uitgaat om de naaste de liefdevolle en reddende boodschap van Christus te brengen

Operation Global Rain Wat is Global Rain? Wanneer? Waar? Wereldwijde gebedsbeweging, bidden voor de spade regen – late regen Wanneer? vanaf nu tot en met de climax 27 juni tot 7 juli (7-7-07) Waar? Thuis & in de gemeente of gebedsgroep

Geschiedenis OGR 2006 Een evangelisatie actie in Californië, zonder gastsprekers, etc, etc Maar gewoon bidden, voor het gezin, de kerk, samenleving… en er kwam opwekking in de diverse gemeentes Verschillen bijgelegd, etc, etc

Global Rain Wereldwijd Actie groot succes: Steun Conferentie in Centraal Califorinië www.operationglobalrain.com Honderden adventkerken over geheel de wereld Zelfs in Nederland Alkmaar, Groningen, Den Haag, Apeldoorn, Amersfoort, Nijmegen Rotterdam Noord, Schiedam én Almere (stand 18-05-07)

Laatste deel van fase II Fase plan van OGR Fase I – aanmelding & promotie Fase II – Zelfonderzoek & Gebed individueel en collectief) Fase III – Actie (er op uit gaan) _________________________ Vanaf 18 mei Laatste deel van fase II

OGR – goed begin, begint… Thuis

Thuis in gebed We moedigen elk individu aan om vanaf 18 mei aanstaande 40 minuten per dag, gedurende 40 dagen vrij te maken voor persoonlijk wijdingsgebed. De 40 dagen voorafgaand aan 27 juni wijdt een ieder 40 minuten per dag aan persoonlijk gebed. Zoals Jezus, na Zijn opstandig, 40 dagen lang dicht bij Zijn discipelen was, zo mogen wij persoonlijk dicht bij Christus gaan staan als voorbereiding van onze gezamenlijke gebedsperiode van 10 dagen.   

Hoe pak je het thuis aan? Tijdens ochtend- en avondwijding Persoonlijk gebed Onderdeel van persoonlijke (bijbel)studie Zoek een ideaal moment voor het gezin om samen te bidden. (voor of na het eten?) Materiaal via www.operationglobalrain.com

Samen in de naam van Jezus… Wat kun je doen in je eigen: Gemeente

OGR in deze gemeente Voorbereidende gebedssamenkomsten op de woensdagavond (let op de mededelingen) Vanaf 27 juni tot en met 6 juli, elke avond een gebedsbijeenkomst in deze kerk Op 7 juli slotdag met doopdienst, en bijeenkomsten in de middag en avond

FAQ – Veel gestelde vragen Waarom ons richten op 07-07-07? Geen profetische betekenis, eindigt op een sabbat, goed slot van een actie Wat als er niets gebeurt? Lokken we hiermee niet nog een grote teleurstelling uit? Nee, een ieder moet zich voorbereiden voor de spade regen, gebedsactie of niet

FAQ – Veel gestelde vragen Is de kerk hier klaar voor? Ja, daarom bidden wij, individueel en gezamenlijk Is deze opwekking gebaseerd op emotionele opwinding? Nee, het gaat niet om een spectaculaire show, maar om nederigheid en verootmoediging

Vragen