Van boekhouder naar BoekMeester!

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
H20:Voorraadwaardering
Advertisements

De muziekdocent als ondernemer
Veilig werken met persoonlijke valbeveiligingen
Tips en praktijk opstellen businesscase
De zin en onzin van escrow
Automatic Delivery Rewards Basisprincipes. Automatic Delivery Rewards •Automatic Delivery Rewards of ADR is een programma waarvoor Distributeurs en Klanten.
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
Live Cameratoezicht "Wij letten voor u op" 30/1/2013
Belastingdienst en administratieve software Actualiteiten
Sportservice Zuid-Holland
De kracht van CTB ICT Bouw BV
Livy BV Randstad BM Almere Introductie Livy Professional De online oplossing voor professionele woning transacties.
T.R.O. doelstelling Doelstelling ?.
Website voor bewonerscommissies
EDSO Software. Wat is de nmegids?  Een online catalogus van uw producten en lessen.  De mogelijkheid voor scholen om in te schrijven:
Presentatie voor groepen
1. Introductie 2. Voor wie? 3. Productomschrijving 4. Wat levert het op? 5. Wat kunt u verwachten? 6. Voordelen Waarvoor Werken aan vindbaarheid Doelgroep.
Pest Control geautomatiseerd!
Hoe uw TurboCASH moet gebruiken. :voor verkoop gerichte bedrijven.
Arrangementen Groen Proeven
Metadata proces april 2009 train de trainers. Waar in het werkproces metadata Binnen de organisatie zal afgesproken moeten worden van welke data er metadata.
PreSoft [dashboard]. Om een goed beeld te krijgen van de organisatie performance kiezen steeds meer managers voor een overzichtelijk management dashboard.
Financial Systems 2014.
Instructies Internationale CNSJ Verkooptool - Inleiding Ontwikkeld voor markten buiten Europa Content vertaald in het Engels Online verkoop van losse festival.
Visie op HNW juni Belang van een Visie Een Visie op Werken is de overkoepelende beschrijving hoe een organisatie werk in de toekomst ziet. De visie.
Kwaliteit volgens Sportfondsen! Optimale Waarde ® Voor alle belanghebbenden Constante verbetering.
Dé complete online werkplek met de kracht van Office 365
Meer rendement uit advies Hoe kom ik van A naar Beter? Matthias Meijer.
Hoefware Automatisering paardenhouderijen
Enquête invullen met Lareb Intensive Monitoring demo.
Infografiek: vergelijken van (S)CRM apps Lien Vandervelde – 3EPM2.
Bedrijfseconomie De docent: drs J. Renaud.
Balans Schematische weergave
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Herke ICT Group Herke is gespecialiseerd in automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen in de bouw. Als marktleider in rolgebaseerde.
ONDERSTEUNEN BIJ OPDRACHTEN Hoe doe je dat als opleider?
In de frontlinie tussen hulp en recht 1 van 18 Hoofdstuk 8 De organisatie en de menselijke maat of: Hoe steunt de organisatie de uitvoering van de frontliniewerkers?
Web Intake Systeem een uniek gemeentelijk project.
Pantar Amsterdam E-learning Maaike Verburgh – teamleider/docent
Directe Toegang tot Digitale Leermiddelen gebruikersdag 21 juni 2012 Tony Heemskerk.
Van boekhouder naar BoekMeester!
EVC: Erkenning Verworven Competenties Laat zien wat je waard bent! Toepassing bij [corporatie]
Een overzicht van hoe Boersma Adviseurs het praktisch uitvoert.
Gebruik maken van de artiestenregeling.
Clearing & Factoring door Fa-med Amersfoort, 29 september 2014
Van boekhouder naar BoekMeester!
Voor het registreren en beheren van uw les- en pensionklanten
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Collect Betalingsverkeer 2 Vrijwilligers 3 Verantwoorde kerk 4.
CRM H7 Webcare Commercieel medewerker. ‘Luisteren’ naar wat er op internet over je bedrijf of product wordt gezegd Interactie met de klant via het web.
In vogelvlucht het wedstrijdformulier
Boekhouding en administratie
Bedrijfsadministratie
Agenda Informatie over pesten Wat doen kinderen online?
Projectwijzer 8/9 H5 Webcare Middenkader Engineering.
. De demo loopt automatisch, u moet niet klikken om verder te gaan.
SKILLS KWARTAAL 4 Kwartaal 4 les 1. Indeling kwartaal 4 WeekInhoud les Week 1Canvas business model en oefenen Week 2Theorie over schrijven technisch paper.
Inhoud Deze fase bestaat uit vier onderwerpen: 1.Interesse 2.Vaardigheden 3.Persoonlijkheid 4.Passie Je werkt toe naar het ontdekken van jouw passie.
Van harte welkom!. Financiële administratie 22 januari 2015 Leon te Brake.
Zeer eenvoudig in gebruik Geschikt voor elke (sport)club of –vereniging Gecertificeerd voor NSD, een project van NOC*NSF Toekomstgerichte XML technologie.
Administratie ‘Wat is administratie?’. Wat is administratie? “Administreren is vastleggen, op papier of elektronisch, wat er in jouw onderneming gebeurd.
Inleiding….. NetOp School brengt een complete oplossing voor lesgeven op de computer voor het klaslokaal met een netwerk. NetOp School brengt een complete.
Vpb-plicht overheidsondernemingen Eric van den Hurk Manager Step in Control VPB & Audit.
Ondernemerschap E43.
Anders kijken, anders doen
Les 5: Het marketingplan
Basiscursus boekhouden
Winst & Verlies De Balans.
TF & FlexOVL Mogelijkheden & consequenties voor uw gemeente
Transcript van de presentatie:

Van boekhouder naar BoekMeester! www.boekmeester.nl www.horizontaal-toezicht.nl Van boekhouder naar BoekMeester! Horizontaal Toezicht Ondernemingen NOAB in de praktijk

Van boekhouder naar BoekMeester! Wat is boekmeester in feite? Een paar gewone rekenbladen (excel) die u (deels) helpen met het aantonen van de kwaliteit van uw organisatie en als u meedoet aan Horizontaal Toezicht dan moet u kwaliteit hebben en dat tonen.

Van boekhouder naar BoekMeester! Deels? BoekMeester helpt u om het laatste deel van ons werk uit te voeren: de jaarrekening en de fiscale aangifte. Kwaliteit van werken begint bij u (integer)! met hulp van het kwaliteitshandboek!

Van boekhouder naar BoekMeester! u moet vastleggen = dossiers Minimaal: Registratie klanten (CRM?) en Permanent dossier Jaardossier Voorbeelden op www.boekmeester.nl in doc/pdf

Van boekhouder naar BoekMeester! Belangrijk bij dossiers: Vaste indelingen Fysiek of digitaal? Bij digitaal: Voorkeur voor PDF! Andere dossiers mogelijk maar niet nodig, al is een salarisdossier logisch. Voor pdf-printer: Klik op onderste afbeelding op website bij dossiers

Van boekhouder naar BoekMeester! Nadelen BoekMeester: 1. Het zijn EXCEL toepassingen; 2. Minder of niet geïntegreerd; 3. UITGEBREIDER dan NOAB richtlijnen; 4. Continuïteit minder gewaarborgd; 5. Directe ondersteuning niet aanwezig; 6. Niet geschikt voor grotere ondernemingen.

Van boekhouder naar BoekMeester! Voordelen BoekMeester: 1. Gemaakt vanuit de praktijk; 2. Sjablonen onder EXCEL; 3. Weinig vinkwerk (bij werkschema); 4. stand-alone maar ook koppelbaar; 5. Zelf aanpasbaar; 6. Wat niet nodig is kan onzichtbaar zijn; 7. Niet duur, vooral online via PV

Van boekhouder naar BoekMeester! Het BoekMeester (BM) Werkschema: 1 - Periodiek boekhouden en registreren aangiften omzetbelasting 2 - Samenstellen jaarrekening en fiscale aangifte

Van boekhouder naar BoekMeester! Volgorde samenstellen: A - Beginbalans (aansluiting, controleren); B - Eindsaldi vorderingen/schulden; C - Tussenrekeningen; D - Posten vorig jaar; E - Debiteuren etc.

Van boekhouder naar BoekMeester! Volgorde is niet heilig Onze volgorde zorgt voor weinig teruggrijpen naar een vorig onderdeel om dubbel of driedubbel werk te voorkomen! Maar ook gemakkelijk wijzigbaar!

Van boekhouder naar BoekMeester! BoekMeester bestaat uit twee delen Werkschema, voor het dagelijkse werk en Het BM Controleblad: voor de verantwoordelijke binnen uw onderneming! het is een dossier review; (bij voorkeur) niet in te vullen door samensteller; een duidelijk verslag per klant per jaar (=MetaToezicht)

Van boekhouder naar BoekMeester! Samenstellen is 1, controle is 2 Hoe goed de samensteller ook is en doet: Jezelf controleren is vrijwel onmogelijk! Maar als het dan toch moet: na enige dagen: vul het BM controleblad in! een aparte controle, maar geen dubbel werk

Van boekhouder naar BoekMeester! www.horizontaal-toezicht.nl www.boekmeester.nl Op deze website ook folder voor HT klant Via de website bestellen rekenbladen en eventueel cursussen.

Van boekhouder naar BoekMeester! kosten BM werkblad éénmalig € 185,- excl btw BM controleblad éénmalig € 215,- excl. btw Tezamen € 350,- excl. btw Onderhoud p.j. resp. € 50,-,60,- en 85,- excl. Maximaal vijf gebruikers!

Van boekhouder naar BoekMeester! Alternatieve manier Tezamen met PerfectView CRM online PerfectView CRM kost € 12,- per mnd/gebr. Met BoekMeester € 15,- p mnd/gebr. excl. PerfectView is al operationeel, maar koppeling met BoekMeester nog niet en de prijs van combinatie is nog richtprijs!

Van boekhouder naar BoekMeester! www.horizontaal-toezicht.nl www.boekmeester.nl Oplossingen voor fiscaal intermediairs bij Horizontaal Toezicht Ondernemingen! maar ook alleen om de kwaliteit te verbeteren! (dus geen horizontaal toezicht)!

Van boekhouder naar BoekMeester! VRAGEN DANK VOOR UW AANDACHT