Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Mijn Inburgering Hoe werkt dat?.
Advertisements

Inloggen in de VREG databank
Ingave via het scherm Algemene beschrijving van de toepassing De toepassing is opgebouwd uit drie niveaus : Niveau 1 : verzending en afzender Niveau 2.
Toegang tot de databanken van de PHL-bibliotheek.
MAAK JE EIGEN STARTPAGINA MET DEZE WEB 2.0 TOEPASSING Netvibes.
Het Forum Hoe ga je te werk met het forum?
HANDLEIDING ONLINE BESTELLEN. Ga naar en klik op catalogus.
De Altijd meteen aan de slag
Wegwijs op het platform. ALGEMENE INSTRUCTIES EN MENU • Via de rood gemarkeerde teksten kunt u verdere keuzes maken • Kies één van onderstaande onderwerpen.
Vul de gegevens in die u hebt ontvangen. Surf naar de website
Uw Onderwijsportal inrichten met PortalCMS Integratie > Profielen > Communicatie > Communities > Blogs > Referenties.
On-line toevoeging, annulering en wijziging van fiches. Algemene beschrijving van de functionaliteit Als er wijzigingen moeten aangebracht worden aan fiches.
Uitleg toets [Info]  In deze presentatie wordt kort uitgelegd wat je met de toets [Info] in WinPOS kunt doen.  Door op de linker muisknop te klikken,
Uitleg installatie SAM Broadcaster v3 en v4 met de MySQL database
Zoeken in de NAZ Nederlandse Artikelendatabank voor de Zorg (alleen voor abonnees) LEVV, november 2006.
Invullen e-profiel Ga naar
Zelf aanmelden Hoe doet u dat?.
Welkom Webshop (PSH). Geachte klant, De online documentatie is vervangen in een webshop. Hier een korte beschrijving van de webshop, met daarin enkele.
VIJEO DESIGNER.
MLA Bewaren van resultaten: mailen, printen, opslaan Universiteitsbibliotheek verder = klikken.
Hoe ZELF een STUDIE plaatsen op de VVOG-website Indien u moeilijkheden hebt bij een eerste poging Bel gerust naar uw webmaster Luc De Baene 0475/
Om uw adresgegevens aan te passen of bvb. om uw paswoord te wijzigen Klikt u op FAQ (Frequently Asked Questions) Daarna klikt u op “Hoe uw adresgegevens.
Werken met een adressenbestand
Challenge the future Delft University of Technology Augustus 2010 Korte handleiding Metis Plus Augustus 2010.
Klik hier als u voor de eerste keer op de website komt.
Wegwijs in Belfirst.
Handleiding Interactieve versie mbv DSB Onderwerp 8 – Quiz.
Exposantentool Handleiding. Stap 1: Start ! Ga naar de link die u via ontving van Sylvie Buydaert. Login met uw: Gebruikersnaam Wachtwoord.
Werkwijze bestelling Ga naar de foto’s door te klikken op galerij.
EhBIB Search Eenvoudig en geavanceerd zoeken Zoekresultaten weergeven.
Instructie leerling- activatiecode
© b-boom.nl Meld aan op de website door in het aanmeldformulier uw gegevens in te voeren.
Instructie eBook Pack via ELO.
HOE PLAATS IK EEN BESTELLING OP DE FM GROUP WEBWINKEL ?
Welkom! Klik hier om te beginnen
Presentatie Website Oldtimer Caravan Club
QR Payment Dit is het startscherm van de app. De applicatie wordt ondersteund door het iOS platform en het Android platform. Ik wens u veel plezier met.
Klikdemo 4: CRM Casus Topclean (met navigatiehulp) Versie: Academie Werkbedrijf Doel klikdemo In deze klikdemo leer je hoe en wat je moet registreren.
Aan de slag met:. Door hier te klikken komt u op het inlog scherm.
Instructie inloggen docent
Hoe toegang krijgen tot de nieuwe webapplicatie? Ga naar onze website:
#kennisdelen | #samenwerken | #durftevragen
Magister voor ouders.
Handleiding gebruik Carbon Manager t.b.v. Low Car Diet
Hoe stuur ik mijn BTW nummer door naar jeunesse ! Klik op backoffice.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
Handleiding Mijn Amersfoortse. Inhoud 1.Inloggen Mijn Amersfoortse 2.Overzicht Mijn Amersfoortse 3.Inzien en wijzigen gegevens –Gegevens contracthouder.
Instructie eBook Pack via Entree-account (met activeringscode)
U bevindt zich op de website gbkwaliteit.nl. U kunt hier uw project beoordelen met de digitale scoreformulieren van Preffi 2.0 of het EKI. Maar: hoe werkt.
Stappenplan Toegang tot eBook Pack via activeringscodes.
Instructie inloggen docent via Entree. Licentie bestellen Heeft u nog geen docentlicentie voor het digitale lesmateriaal? U kunt uw licentie bestellen.
Training: Inloggen en Zoeken
Printen bij de UM en bestellen van gedrukte readers en blokboeken
Renault Merchandise Webshop – Gebruiksaanwijzing
Training: Op je mobiel zetten
Training: Mijn netwerk
Training: Inloggen en Zoeken
Training: Cliëntsessies
Auvesta Affiliate Aanmelden
Training: Op je mobiel zetten
Start digitaal portfolio LOB
IWIO – Blok/Toets evaluatie
Training: Inloggen en Zoeken
iDEALnet.nl rekencentrum
Instructie om een afspraken te plannen
Training: Cliëntsessies
Training: Op je mobiel zetten
Handleiding Interactief Aankoop systeem (IAS)
Handleiding NODR Schade App
Instructie inloggen docent
Transcript van de presentatie:

Beste klant, Welkom op Modelovereenkomst.nl. Onder de knop ‘Documenten’ vind u al onze documenten geordend in mappen. Klik iedere keer op ‘pijltje naar rechts’ om de volgende dia te zien.

Hier ziet u een aantal mappen, submappen en documenten. Voor de documenttitels staat het type (MS Word in dit geval) en de taal (Nederlands). Achter de titel staat het aantal pagina’s en woorden. Een korte document beschrijving vind u door met uw muispointer over de blauwe informatieicoon te zweven (of door erop te klikken).

U ziet hier tevens de prijs. Als u op het winkelwagentje ernaast klikt, verschijnt de prijs meteen op uw kassabon rechts.

Door op ‘Kassabon legen’ te klikken begint u overnieuw met winkelen. Door op ‘Afrekenen’ te klikken gaat u naar een nieuw scherm waar u uw factuur gaat aanmaken.

Vul hier uw gegevens in die u graag op uw factuur wil hebben. Wij sturen deze factuur elektro- nisch (als PDF) naar het adres dat u hier invult. Dit adres samen met password dat u hier invult geven u later toegang tot uw persoonlijke download pagina. Momenteel zijn er twee betalingsmogelijkheden. Per FAX, klik op deze knop om het bestel- formulier verder in te vullen, te printen en te FAX-en. Via iDEAL. Kies hier uw eigen on-line bank en klik op de knop ‘Ga naar uw bank’.

Als u succesvol via iDEAL betaald heeft kunt u direct inloggen. Als u per FAX besteld kunt u pas na betaling inloggen. Inloggen doet u door op deze rode ‘Login’ knop te klikken en dan uw eerder opgegeven adres en password hierboven in te vullen.

Nadat u ingelogd bent ziet u een extra knop ‘Mijn spullen’ verschijnen. Door op deze knop te klikken ziet u uw bestelde documenten.

Door op de ronddraaiende diskette te klikken zal het document downloaden – dit gaat op de gebruikelijke manier, zoals u gewend bent van uw browser. Uitloggen doet u door op de groene ‘Logout’ knop te klikken.

In dit veld kunt u een zoekterm ingeven – een woord of een deel van een woord, b.v. ‘arbeid’. Door op de ernaast getoonde knop ‘Zoeken’ te klikken worden de zoekresultaten getoond. Op dezelfde manier als reeds uitgelegd kunnen documenten uit dit resultaatscherm aan de kassabon worden toegevoegd. arbeid