Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Plaatje vrienden op een bank
Advertisements

Life in the universe.
Een ontroerend verhaal met een sterke boodschap !!!
Thema najaar Face t0 face - 2 Hebr. 12: Want gij zijt niet genaderd tot een tastbaar en brandend vuur, tot donkerheid, duisternis en stormwind,
Kerstviering kleuterbouw
Gezond leven voor senioren Automatische beeldovergangen Voorstellingsduur is 2.50 minuten. Met muziek.
Beelden storm.
De Slippertjes.
Het oude Egypte Farao’s en piramides.
Reizen met het OV naar HET Instrument. OV als toegevoegde waarde De RAI is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar en tracht daarom zoveel mogelijk.
Een presentatie van Raslen,Jelmer,Jamal,Afsaneh,Leon en Ritchie
Shanghai Arne Blondé & Heike Schroyen. Science & Technology Museum.
De schepping.
Kinderkerstviering 2012 Hervormde kerk Nieuwkoop
Zaterdagmorgen 17 mei 2014 om ca uur, aankomst op CS Amsterdam. We hebben een rondvaart gemaakt door de grachten, daarvan heb ik een powerpoint.
Bedevaartsoorden en krachtplaatsen
Poëzie December.
THEMA VOOR VANAVOND: GESTOLEN GOED GELD & GOED HEMELS GOED
De steenhouwer Bewerkt door Toon, Brent en Arto Niveau 6.
Het grootste Chinese lichtspektakel van Europa
Waarom zijn er zoveel oorlogen ?
De lichtstad.
Joods-christelijk wereldbeeld
SANOMA MEDIA en de SOCIAL CUSTOMER: praktijkcases dinsdag 11 december 2012.
KUSADASI 2004 HOTEL ONURA  Gebruik de pijltjestoets om de animatie te starten.
Hemelvaart: Met ons Hoofd in de wolken en de voeten op aarde.
Zingen Vers 1 In het begin lag de aarde verloren,
De ontwikkeling van Het Christendom..
De ontwikkeling van het Christendom
Matteüs TEGEN HET AANBREKEN (lett. op- lichten) van de eerste dag der week... lett. één [dag] van de sabbatten = dag van de eerstelingsgarve!!
Europa wordt christelijk
Godsdienst. Testament Oude testament Nieuwe testament.
De beroemdste persoon die er is …. Turning point in de geschiedenis God werd mens en kwam onder ons wonen. De realtie tussen God en mensen was stukgegaan,
God is onzichtbaar, of niet?
Houd jij van reizen?. Reizen Jezus in de tempel Hebben de christenen nog steeds een heilige plek waar God is?!
Feesten in andere culturen
GLOW 2011 Eindhoven, november GLOW 2011 Eindhoven is de “lichtstad”. Eindhoven is “design”. Die twee komen samen in het jaarlijkse GLOW festival.
Het Spel Kaarten Tekst Gerard De Vries.
CHRISTUS IS OPGESTAAN! Zondag 17
Wat geloven de wereldgodsdiensten?
Hand 17,11-12 ‘Yes, een gemeente die van Gods Woord houdt!’
H. House of terror in Boedapest  Wat is het?  Wat verwachtte we er van ?  Wat hebben we geleerd?  Pluspunten  Minpunten.
De Romeinen en het christendom
De Christelijke feestdagen
Voordia: Presentatie bij de belijdeniskaart Deze voordia met info en suggesties is geen onderdeel van de ppt. Twee presentaties bij de 12 artikelen: alleen.
Preek Jesaja 42: 1-9.
essentie van kerst Over de mens-wording van Gods Zoon
De bijzondere baby Tobias Dit verhaal is geschreven door: Jerusha Suze &Lisa.
Het was in de tweede wereldoorlog.
Geloof.
De naam GLOW komt van alle lichteffecten en de projecttechnieken. De 6 e editie van GLOW, dat van 5 t/m 12 november 2011 in Eindhoven plaatsvond, heeft.
De olympisch spelen zijn begonnen in het stadje Olympia het was een soort opper voor de goden.
1-ste maand 14-de Pascha 15-de onge- zuurde broden eerste- lings- schoof 3-de maand weken- feest 7-de maand 1-ste bazuin- geschal 10-de verzoen- dag 15-de.
De koning van de kikkers
Verschillende soorten gebed
HC zondag 10 Vertrouwen op een God die je niet begrijpt
Joods-christelijk wereldbeeld
Welke religies zijn er in dit gebied ontstaan?
Jozua, de dienaar van de HEER, was gestorven toen hij 110 jaar oud was. Toen ook zijn leeftijdsgenoten met hun voorouders waren verenigd, kwam er een volgende.
welkom op de Kerstviering van de Koningin Julianaschool in groep 7B
Thema 2. Met zilver bekleed Avraham de stoffenhandelaar was een goed mens. Hij stond altijd voor iedereen klaar. Totdat de zaken zo goed gingen dat.
Thema 4.
Vragen een eeuwige God is de HEER Hij is een goddelijke Persoon: Vader uw Man en uw Maker, 54: 5a.
Deze les: Chinese keizers Kleding vandaag
Marcus 1:29-39.
Pinksteren 4 juni 2017.
50% korting op uw zaalhuur bij Park Plaza Eindhoven!
Lopen over water n.a.v. Joh. 6:16-21
THEMA 3 – LES 2 KERK EN KLOOSTER.
Joods-christelijk wereldbeeld
Transcript van de presentatie:

Het evenement China Light Rotterdam is het grootste Chinese lichtspektakel dat ooit in Europa heeft plaatsgevonden. Tientallen Chinese kunstenaars toverden het park aan de voet van de Euromast om tot een sprookjesachtig paradijs met lichtgevende en bewegende beelden. Spetterende lasershows, Chinese voorstellingen en Chinese culinaire hapjes laten je kennismaken met het magische China. Dé plek om te bezoeken in de donkere wintermaanden. China Light Rotterdam haalt de Chinese traditie van lichtfestivals naar Rotterdam. Over de herkomst van de lichtfestivals gaan vele verhalen de ronde. Al eeuwenlang worden op de vijftiende dag van de eerste Chinese maand lantaarns en lampionnen ontstoken om te bidden voor een goede oogst en Taiyi, de god van de hemel, gunstig te stemmen. Een andere sage vertelt over een god die de aarde in brand wilde steken om de mensheid te straffen. Een oude wijze man kwam met de oplossing om fakkels, lantaarns en vuurwerk te ontsteken. Toen de god dacht dat de aarde al in brand stond, liet hij de mensen met rust.

China light - Tot laat geopend ( van tot 22.00) - Tickets ook online te koop ( €1-, korting bij een online bestelling) - Makkelijk bereikbaarheid (Metro, tram, bus, fiets, auto, lopen) - Samenwerking met bedrijven waarbij je een combikaart kan kopen. *Hotel SS Rotterdam (overnachting + kaarten chinalight) *Inntel Hotels (overnachting + kaarten chinalight) *Hostel ROOM (overnachting + kaarten chinalight) *Hotel newyork (korting ontvangen met entreekaarten van chinalight) Door de bovenstaande factoren zorgde chinalight voor gemak maar ook voor extra service. Succes volgens mij: -Unieke evenement -Betrokken worden in een andere cultuur -Unieke presentatie -Geen concurrentie -samenwerking met bedrijven rondom rotterdam -Rotterdam werd betrokken door licht elementen te plaatsen in andere parken en vijvers -2 maanden te bezoeken -Thema zoals kerst en valetijns werden ermee betrokken. -Nos journaal ( meer bezoekers te verwachten)