Avondsluiting Vrijdag 9 juli 2010

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Psalm 119 : 10, Ik zoek U met mijn ganse hart, laat mij niet van uw geboden afdwalen.
Advertisements

Herkenning? Rot voelen? Leegte opvullen?
Psalm honderdacht en zestig.
Ik wens je De kracht van god.
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Breitkopf Hertel 1/3 IK BOUW OP U (Muziek: Sibelius, Ned. tekst & arr.: Opwekking) Ik.
Welkom in de ochtenddienst! zondag 6 januari uur | ds A. Dominee Liturgie Psalm 100:1-4 Psalm 25:2 Genesis 1:1-10 Gezang 1:1-6 Genesis 1:11-20.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Studiedag “Screening versus roeping?” MCNL – Amersfoort
Proud to be a man Proud to be a woman Waarom zijn jongens
Psalm honderdacht en zestig.
Zondag 26 mei 2013 Zoetermeer 1. opschrift Psalm 20: bede om overwinning van de koning Hij geve u naar uw hart, en doe al uw plannen in vervulling gaan.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Schriftlezing: Handelingen 25: 23 – 26: 32 Zingen: Psalm 67 : 1, 2, 3
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze kerkdienst
Godsdienst 1 1.
HÉ JIJ DAAR... WELKOM!!.
WELKOM OP TOV!.
TOV! Openingsavond Thema:Wie is God ?.
GENADE = FEEST Of toch niet?.
WELKOM TOV’ERS.
BE3GER EN 8TERBAKS.
Welkom Getuigen zijn.
Avondsluiti ng Ruth 4: Lezen  13 Alzo nam Boaz Ruth, en zij werd hem ter vrouwe, en hij ging tot haar in; en de HEERE gaf haar, dat zij zwanger.
Who cares?!. 14 Als het nu etenstijd was, zeide Boaz tot haar: Kom hier bij, en eet van het brood, en doop uw bete in den azijn. Zo zat zij neder aan.
WELKOM OP TOV!.
Welkom op TOV!.
Vanavond gaat het over: Hoe sta jij in het leven?
De doodstraf... Jannie. Deze inleiding gaat over de doodstraf. We willen dit doen in verband met de lijdensweken. De Heere Jezus heeft ook de doodstraf.
Welkom in de trouwdienst van Edwald & Miranda
Zondag 19 oktober 2014 middagbijeenkomst.
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Liederen Sing-in 12 oktober
Welkom bij de gemeenteavond over evangelisatie
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate.
Zingen Vers 1 God heb ik lief, want die getrouwe HEER
Zingen Vers 1 'k Hef mijn ziel in vast vertrouwen
Zingen Vers 1 Bij U, o HEER, berg ik mijn leven.
Zingen Vers 1 God is mijn licht, mijn heil: wie zou ik vrezen?
Vers 1 Hoor mij, HEER, wil antwoord zenden, Zie mijn bittere ellende. Hoed mijn leven, U gewijd, stel uw knecht in veiligheid. Heer mijn God, wees mij.
Zingen Vers 1 Zo vriendelijk en veilig als het licht
Zingen Vers 1 Ik zal met heel mijn hart uw eer
Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie Oorspr. titel: God will make a way © 1990 Integrity Music / Universal Songs 1/3 GOD WIJST MIJ.
Zingen Heer, U bent mijn leven, de grond waarop ik sta.
Zingen Vers 1 Mijn hart is, Heer, in U gerust.
Welkom.
Genesis 15:5 Toen leidde Hij hem naar buiten en zei: Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u ze kunt tellen. En Hij zei tegen hem: Zo talrijk.
Welkom op TOV! Thema voor vanavond: Getuigen Enthousiast zijn over Jezus.
Kom in de veilige schuilplaats bij God. Dan ben je veilig en behouden
Welkom in deze kerkdienst
In deze dienst zal Ds. P.K. Meijer voorgaan. Voor de dienst zingen we GK 156 Na de zegen Ps. 92: 1,2 Schriftlezing: Exodus 23:1-12 Leviticus 25:1-7 en.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. Th. van Olst.
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Rijk wordt arm en arm wordt rijk.
DoeMeeDienst GemeenteGroeiGroep 28 februari 2016 Thema: Als kinderen andere wegen gaan…. Welkom!
Welkom Samenkomst bij de begrafenis van Geurt Wisselink.
539 kom nu is de tijd, aanbid hem Kom, nu is de tijd: aanbid Hem Kom, nu is de tijd: ontmoet jou God. Kom, zoals je bent, aanbid Hem. Kom, zoals je.
Wat heeft een eenzaam en bang schaap nodig?. Zoek je ook naar liefde, warmte, bemoediging en bescherming? Verlang je naar een goede relatie? Is er iemand.
We lezen: Kolossenzen 2: De overdenking gaat over: Kolossenzen 2: 2,3 Voorganger: Ds. Jeroen Sytsma Alle liederen worden tijdens de dienst geprojecteerd.
Hoe kan je kracht worden vernieuwd… op weg naar een hoger doel.
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing: Handelingen 2:
Weest niet verbaasd als u de wereld haat;
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Transcript van de presentatie:

Avondsluiting Vrijdag 9 juli 2010 THEMA VOOR VANAVOND: u bent mijn schuilplaats

Kevin Leest met ons Psalm 57 1 Een gouden kleinood van David, voor den opperzangmeester, Altáscheth; als hij voor Sauls aangezicht vlood in de spelonk. 2 Wees mij genadig, o God! Wees mij genadig, want mijn ziel betrouwt op U, en ik neem mijn toevlucht onder de schaduw Uwer vleugelen, totdat de verdervingen zullen voorbij zijn gegaan. 3 Ik zal roepen tot God, den Allerhoogste, tot God, Die het aan mij voleinden zal. 4 Hij zal van den hemel zenden, en mij verlossen, te schande makende dengene, die mij zoekt op te slokken. Sela. God zal Zijn goedertierenheid en Zijn waarheid zenden. 5 Mijn ziel is in het midden der leeuwen, ik lig onder stokebranden, mensenkinderen, welker tanden spiesen en pijlen zijn, en hun tong een scherp zwaard. 6 U boven de hemelen, o God! Uw eer zij over de ganse aarde.

Kevin Leest met ons Psalm 57 7 Zij hebben een net bereid voor mijn gangen, mijn ziel was nedergebukt; zij hebben een kuil voor mijn aangezicht gegraven; zij zijn er midden ingevallen. Sela. 8 Mijn hart is bereid, o God! mijn hart is bereid; ik zal zingen, en psalmzingen. 9 Waak op, mijn eer! waak op, gij, luit en harp! ik zal in den dageraad opwaken. 10 Ik zal U loven onder de volken, o Heere! ik zal U psalmzingen onder de natiën. 11 Want Uw goedertierenheid is groot tot aan de hemelen, en Uw waarheid tot aan de bovenste wolken. 12 Verhef U boven de hemelen, o God! Uw eer zij over de ganse aarde.

U bent mijn schuilplaats Hoe zagen we maandag in de stille tijd dat God de schuilplaats van Ruth was? Hoe zagen we dinsdag in de stille tijd dat God de schuilplaats van Ruth was? Hoe zagen we woensdag in de stille tijd dat God de schuilplaats van Naomi was? Hoe zagen we donderdag in de stille tijd dat God de schuilplaats is?

We gaan terug naar Psalm 57 1 Een gouden kleinood van David, voor den opperzangmeester, Altáscheth; als hij voor Sauls aangezicht vlood in de spelonk. 2 Wees mij genadig, o God! Wees mij genadig, want mijn ziel betrouwt op U, en ik neem mijn toevlucht onder de schaduw Uwer vleugelen, totdat de verdervingen zullen voorbij zijn gegaan. 3 Ik zal roepen tot God, den Allerhoogste, tot God, Die het aan mij voleinden zal. 4 Hij zal van den hemel zenden, en mij verlossen, te schande makende dengene, die mij zoekt op te slokken. Sela. God zal Zijn goedertierenheid en Zijn waarheid zenden. 5 Mijn ziel is in het midden der leeuwen, ik lig onder stokebranden, mensenkinderen, welker tanden spiesen en pijlen zijn, en hun tong een scherp zwaard. 6 U boven de hemelen, o God! Uw eer zij over de ganse aarde.

We gaan terug naar Psalm 57 7 Zij hebben een net bereid voor mijn gangen, mijn ziel was nedergebukt; zij hebben een kuil voor mijn aangezicht gegraven; zij zijn er midden ingevallen. Sela. 8 Mijn hart is bereid, o God! mijn hart is bereid; ik zal zingen, en psalmzingen. 9 Waak op, mijn eer! waak op, gij, luit en harp! ik zal in den dageraad opwaken. 10 Ik zal U loven onder de volken, o Heere! ik zal U psalmzingen onder de natiën. 11 Want Uw goedertierenheid is groot tot aan de hemelen, en Uw waarheid tot aan de bovenste wolken. 12 Verhef U boven de hemelen, o God! Uw eer zij over de ganse aarde.

Wat lezen we in deze paslm? David in moeilijkheden Smeekt God om hulp in het gebed Looft God ondanks de moeilijkheden 4.Maakt Gods naam groot aan een ieder die het horen wil

Wat leren wij uit deze psalm als we terugdenken aan Ruth? Schuilen bij God Overgave Vertrouwen

We zingen nog ons themalied God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie. Langs wegen die geen mens bedenkt, maakt Hij mij Zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe kracht. Als ik mijn hand in Zijn hand leg, wijst Hij mij de weg, wijst Hij mij de weg. Al moet ik door de wildernis Hij leidt mij. Hij toont mij een rivier in de woestijn. Alles zal ooit vergaan maar Zijn liefde blijft bestaan en Hij maakt iets heel nieuws vandaag.

We zingen uit oth 121 (refrein) Dag en nacht, Heer, Waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht, Heer Veilig kan ik bij U zijn. Als de dag opnieuw begint, waakt gij als een herder over mij. Als een vader voor zijn kind,

We zingen uit oth 121 (refrein) Dag en nacht, Heer, Waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht, Heer Veilig kan ik bij U zijn. In de avondschemering, waakt Gij als een herder over mij. Ik ben uw beschermeling. veilig kan ik bij U zijn.

We zingen uit oth 121 (refrein) Dag en nacht, Heer, Waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht, Heer Veilig kan ik bij U zijn. In het duister van de nacht, waakt Gij als een herder over mij. Gij, mijn toevlucht, steun en kracht. Veilig kan ik bij U zijn

We zingen uit oth 121 (refrein) Dag en nacht, Heer, Waakt Gij als een herder over mij. Dag en nacht, Heer Veilig kan ik bij U zijn.

We zingen uit oth 162 U bent mijn schuilplaats Heer, U vult mijn hart steeds weer Met een verlossingslied. Telkens als ik angstig ben, Steun ik op U. Ik vertrouw op U. Als ik zwak ben, ben ik sterk In de kracht van mijn Heer.

We zingen uit oth 151 Ik bouw op U, mijn Schild en mijn Verlosser. Niet eenzaam ga ik op de vijand aan. Sterk in uw kracht, gerust in uw bescherming. Ik bouw op U en ga in uwe naam.

We zingen uit oth 151 Gelovend ga ik, eigen zwakheid voelend. En telkens weer moet ik uw kracht verstaan. Toch rijst in mij een lied van overwinning. Ik bouw op U en ga in uwe naam.

We zingen uit oth 151 Ik bouw op U, mijn Schild en mijn Verlosser. Gij voert de strijd, de huld’ is U gewijd. In ‘t laatste uur zal ‘k zegevierend ingaan In rust met U die mij hebt voortgeleid.

Een prettige bonte avond allemaal