‘Laat voeding uw medicijn zijn’

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Voeding Ons dagelijks eten is een van de belangrijkste energie bronnen van het lichaam, Maar ook een van de belangrijkste bronnen van ziekte.
Advertisements

Ren je Rot Voedingsspel!?.
Gezonde voeding.
Een gezond ontbijt voor de diabeet
De actieve voedingsdriehoek
Stofwisseling.
Het Voedingsconcept Party & Proeverij. Welkom Voert u ook die eeuwige strijd met de weegschaal ?
  Droogbed (+) cursus.
Kats en coaching doe, leer, ontwikkel jezelf
Wijchen Gezond Café (h)eerlijke voeding 15 maart 2014.
Contact vanuit de Oorsprong
Weet Wat Je Eet ! Vitamine wijzer! Wat en Hoeveel ? © Wieke.
2rootje ‘Die-eet’ De voedingsdriehoek.
VOEDING EN REUMA.
Voeding van pabostudenten
Voeding en veroudering: verlies of winst?
Voedingsstoffen.
Waarover gaat dit lied?.
De 10 minuten presentatie
Een doorsnee gezonde dag Rotary Naarden Bussum 24 maart 2014.
“SODEXO SUPPORTS ME” KENNEN EN UITLEGGEN
Programma: uur Inloop met koffie/thee en wat lekkers uur Opening door Angelique de Wit uur Verlies, afscheid en rouw door Ineke Koedam.
Gezond eten Koolhydraten plm. 55% Vetten maximaal 35%
Voedingsmiddelen & voedingsstoffen
Welkom bij de ‘Weet wat je eet en beweegt ’ quiz!
Film Gezond eten. Evenwichtige voeding Hoe stel je die samen.
Maren Oosthuizen, diëtist
BenFit; waarom? we geloven dat voor iedereen een gezond en gebalanceerd leven bereikbaar is de regie weer terug krijgen over je leven, lichaam en gewicht.
Hoofdstuk 7 Paragraaf 7.3 Les 2. Wat gaan we doen vandaag?  Uitleg paragraaf 7.3  Maken paragraaf 7.3.
 Wie is Amber Alberda?  Hashimoto  Haar oude levensstijl  Nieuwe ervaringen  Je bent je eigen bouwpakket  Food IQ.
Gezondheid (Wat is gezondheid?) Gezondheid (Wat is gezondheid?) van Leek naar Ervaringsdeskundige.
Gewoonten rondom voedsel Wat kom je tegen?. Pak ‘m beet..  100 jaar geleden at je in Nederland aardappelen, groenten en als je ‘t rijk had soms een stukje.
Thema Leven Les 5 Metabolisme.
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Diabetes.
Voeding in de pedicurepraktijk
Loesmaye Ismay v.d Wiel. Kurtulus Kaplan. Merve Emik.
Lean Six Sigma - Verbetermanagement
CURSUS: FEESTJE VOOR JE DARMEN!
Groen op je bord.
Voeren en verzorgen Klas D21 MBO Doetinchem
Quiz: de voedingsstoffen
Klas DD31 en DD41 MBO Doetinchem
Leiden, 21 november 2016 De missie van Astrid Poot
Titel Stap 1 Aanleiding Stap 2 Als we niets doen Stap 4 Aanpak
Gezonde voeding.
Waarom het ontspannen van de
IBS 2 de verpakking Lesweek 2..
Vmbo 2 economie Ben jij een kritische koper ?
Smul gezond.
Leverancier van de Schijf van Vijf
Diabetes.
Voel je wel in je vel !.
Praktische tips voor goede voeding bij dementie
De actieve voedingsdriehoek
Voeding en vertering.
Title of your presentation
Gezonde voeding.
‘Laat voeding uw medicijn zijn’
Lezing Stichting Kind en Voeding
Lezing Stichting Kind en Voeding
Actieonderzoek.
Informatie avond “Kids doen mijn eetexperiment”
Lezing Stichting Kind en Voeding
Eetmeter Eetgedrag. Lessenserie: Voeding – mbo 2 Vak: burgerschap 2 Lesuren: Eetmeter Eetgedrag Staat dit in de Schijf?
Thema 2 Voeding en vertering
Lezing Stichting Kind en Voeding
Transcript van de presentatie:

‘Laat voeding uw medicijn zijn’ Over de makers CURSUS: EET JE GEZOND?! Stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon Hanneke Poppe U leert in deze cursus hoe u stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon komt. U weet na afloop wat voedingsmiddelen in ons lichaam doen, wat positief en wat negatief voor onze gezondheid werkt en waarom. Maar niet alleen de theoretische achtergrond komt aan bod. U gaat ook aan de slag met het maken van allerlei recepten. Kook- en baktechnieken maakt u zich onder begeleiding eigen. Aan het eind van de cursus bent u in staat elk moment van de dag iets lekkers en gezonds op tafel te zetten. En u weet ook waarom dat gezond is. Daardoor kunt u uw eigen gezondheid (en van uw gezin) door middel van de juiste voedingskeuzes verbeteren. Hanneke is natuurvoedingsadviseur en heeft een eigen praktijk voor orthomoleculair voedingsadvies. Ze begeleidt mensen met klachten/ziekten stap voor stap naar een gezonder voedingspatroon om zo de klachten/ziekten te doen verminderen/verdwijnen. Inhoud cursus De cursus bestaat uit zes avonden van 2,5 uur. Uniek aan deze cursus: u weet niet alleen wat voor u gezond is en waarom. U heeft ook allerlei lekkere recepten al geoefend. Zo kunt u zelf gemakkelijk aan de slag naar een gezonder voedingspatroon. 10 oktober 2018 Les 1: ontbijt 24 oktober Les 2: ontbijt/tussendoortjes 14 november Les 3: tussendoortjes 12 december Les 4: lunch 9 januari 2019 Les 5: diner 23 januari Les 6: diner/feest   Prijs cursus, inclusief naslagwerk: € 363,- Mirjam van Gils Mirjam van Gils is een professionele kokkin met ruim 15 jaar ervaring in diverse soorten restaurants. Van middenklasse tot familie restaurant en van sterrenzaak tot grand-café restaurant. Mirjam heeft een leermeester diploma. Sinds 2008 geeft Mirjam kooklessen en kookworkshops aan huis in Boven-Leeuwen. ‘Laat voeding uw medicijn zijn’ “Laat voeding uw medicijn zijn” (uitspraak Hippocrates). Ons lichaam is een machine die draait op de juiste voedingsmiddelen. Denk aan vitaminen, mineralen, fytonutriënten, vetzuren, eiwitten en koolhydraten. In ons voedingspatroon ontbreekt het nog wel eens aan de juiste voedingsstoffen. Daardoor kunnen klachten en ziekten ontstaan. Een ‘gebruiksaanwijzing’ voor ons lichaam hebben we echter niet meegekregen. Deze cursus brengt daar verandering in! Pak nu uw gezondheid aan en leer uw lichaam te voeden met echte voeding. Voeding die uw gezondheid ondersteunt en bevordert. . Meer informatie Voor meer informatie of inschrijving kunt u mailen naar kokkin@kokenmetmirjam.nl Ieder moment van de dag iets lekkers en gezonds!