Maakt het lekkerder.

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Werken met de BaSO-fiche
Advertisements

Zuivelproducten en Eieren
Introductie Meditex is een bedrijfsdivisie van Kartex en richt zich specifiek op de ontwikkeling en productie van medische kleding De kracht van Meditex.
Onderzoeksopzet Het Nieuwe Werken in veranderkundig perspectief
MEE maakt meedoen mogelijk Leerpunten EKc bij MEE 24 maart 2013.
MFC “ de Statie “ Brede school Sas van Gent
Mijn kind heeft kanker. Hoe nu verder… met je werk?
“Leonardo Project” F&B 4You
Samenwerkend leren Docenten die teveel doceren, leren net zoveel als hun leerlingen: niet veel.
H7: Productmanagement.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van Qurius Qurius heeft al ruim 15 jaar ervaring met het implementeren van Microsoft Dynamics ERP software, en als één van de weinigen met ge.
De kracht van GAC Business Solutions GAC is meer dan een leverancier van softwareoplossingen. Als business partner zorgen we samen met u voor optimalisatie.
27 januari 2011.
MAYONAISE EN DERIVANTEN INGREDIËNTEN: 1 L. 4 eigeel 1 L. Olijf olie Een beetje azijn of citroen, zout, mosterd en warm water. Voorverwerking: Bereid de.
Hoe wil ik mijn medewerkers sturen?
Hoofdstuk 6 Het productieproces
Lekker Lokaal! Waarom van ver halen als het dichtbij gemaakt wordt?
voor de innovatie van de innovatie
Ontwikkeld door Anne Coppens en Carlo Verhaar les 11 - Google I-C1#, datum.
Gemaakt door Willem, Elise, Sebastiaan, Bart, Thomas, Zide, Guusje, wouter, Stan en Jon.
Organisatie in verandering De implementatie van digitaal werken
Omgevingsdienst Midden- en West- Brabant
The Quality Businesses Network Ruud Vlek en Kees van Oosterhout.
Officiël leverancier van smaak. Onze doelstelling 001 Samenstelling, productie en distributie van hulpstoffen, aroma’s en kruiden.
Producten & Werkprocessen
Wie zijn wij?. Visie: 3d printen zal onze wereld veranderen op gebied van product design, ontwikkeling en produceren. Door de steeds vernieuwende technologie.
5.1 Wat kun je doen met groen?
Vakleer/warenkennis L. van der Meer
Hoofdstuk 5 Management- accountinginformatie voor besluiten over activiteiten en processen.
Bedrijfsnaam BEDRIJFSLOGO. FEITEN EN ONTSTAAN Aantal medewerkers Locatie Vestiging 1 Vestiging 2 Vestiging 3 Ontstaan Opgericht in het jaar.... Opgericht.
Zingen Vers 1 Komt, ziet, hoe goed, hoe lieflijk is 't als zonen
Meubelindustrie/ interieurbouw Op stap in de Welkom!
CRM H3 De klantgerichte organisatie Commercieel medewerker.

Ik ben naam, functie Wie zijn jullie? bedrijfsnaam Welkom bij.
Template V Netwerkbijeenkomst Circulaire Economie 7 april 2015 Wageningen 1 Mark Ipema I Confidential.
STIMULEREND KIEZEN Een blik op de wereld van de industrie BINNENKIJKEN IN EEN BEDRIJF.
Hoofdstuk 1: Industrielandschappen
INHOUD VoorlichtingDemonstratieOpleveringVragen INHOUD VoorlichtingDemonstratieOpleveringVragen.
Presentatie titel Logistiek College 3 Rotterdam, 00 januari 2007.
Programma Vaststaande workshop  Link/relatie met opleiding Taalexpert:  Toepassen van taalbeleid op de aanwezige niveaus:  leerling – groep – school.
SAMENWERKING HAASNOOT & POLARIS Een sterke partner voor de vishandel.
IBN de basis voor groei Presentatie Commissie Inwonerszaken gemeente Boxmeer 29 augustus 2013 Ed de Leeuw - algemeen directeur IBN.
Gemaakt door Thiadney Jordan, Amir Hasani EXPORTADVIES amir.
Molenwater SG Middelburg
Indeling van hoofdstuk 2 Ontwikkelen van een marketingstrategie § 2.1Wat houdt marketingplanning in? § 2.2Analyse van de marketingomgeving § 2.3Formuleren.
Structuurborden. Visualisatie hulpmiddelen inclusief training en coaching op de werkplek. Om dagelijkse problemen vast te leggen, de voortgang te bewaken.
Organisatiemet zelfsturende teams  1. Waarom  Mensen willen graag zelf beslissingen nemen en (mede)verantwoordelijk zijn  Direct in overleg met de.
MakeTech Cafe Oolderhof, 26 februari 2017.
Welkom Ondernemerskring Heerenveen
Vertrouwen en Talentontwikkeling Flexibel en Veilig
Eindproject Kruidentuintje.
Verantwoor-delijkheden t.o.v. stake-holders Klanten en leveranciers
HOOFDSPONSOR DBS Jurgen Brouwers directeur
Na deze les kun je: Uitleggen wat er in een receptuur moet staan
Groene energie platformen
(Onderdeel van IBS Onderhouden)
ARTCADIA milleu & ruimte Door Tycho, Sem, Dewran en Jamie
De transformatie in de praktijk
OPENINGSCASE: De flexibele supply-chain van DaimlerChrysler
Klantgerichtheid – Houding en gedrag
1985 Oprichting Aris Blok Mechanische Industrie B.V. te Limmen 2002
Manufacturing A3; Reduceren van de levertijd
voor heer en knecht, voor dochters en voor zonen.
PIT - Samenwerken Les 3.
SBO De Dijk Dankt alle sponsors die het kerstdiner 2019 mogelijk hebben gemaakt.
Transcript van de presentatie:

Maakt het lekkerder

Historie 1971 Herman Schnieders – Frischo Schoonenbeek 1981 Klaas van Kalken – De Oliehoorn 1992 Overname Frischo Schoonenbeek door de Oliehoorn 1999 In diensttreding Wim Dijk 2002 Wim Dijk – Eigenaar – Oliehoorn 2008 Nieuwbouw fabriek 2014 Uitbreiding fabriek 2016 Proefkeuken Drachten In 2017 zo’n 150 recepturen ontwikkeld 2018 Overname Zuiverculinair

Onze organisatie Zwaag NH 50 medewerkers Drachten FR 10 medewerkers www.oliehoornshop.nl

Oliehoorn Proefkeuken Sauzen, marinades, dressings en spreads. Sterke samenwerkingen met klanten, industrie en leidende Food instituten. Hoogstaande product technologie en optimale productie flexibiliteit, met mogelijkheid tot kleine productie batches. Oliehoorn Proefkeuken; productontwikkeling op een klantgerichte, en tailor-made manier.

Toepassingen

Toepassingen

Zuiverculinair Wij produceren bijzondere sauzen en dressings. Bijzonder omdat ze zuiver zijn. Anders dan vele andere sauzen en dressings; gemaakt op basis van plantaardige olie en eigen bereide verse yoghurt. Verse groentes en kruiden, scharrelei-eigeel, verantwoord gemaakt en alle ingrediënten zijn voor zover mogelijk van dichtbij en niet te vergeten, wij werken volledig glutenvrij. Heel zuiver dus.

Maakt het lekkerder