Welkom Voorganger: Ds. J.P van Ark Ouderling van dienst:

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Jeugddienst 11 januari Thema: Jezus vertrouwen = Feestje bouwen
Advertisements

Wie was Jezus? Deel II Wie was jezus?.
Zingen Refrein Jezus leeft in eeuwigheid.
Welkom in deze kerkdienst
in/bij deze ochtenddienst waarin Margriet Visser
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Antwoorden op vragen over kerk, cultuur, Bijbelboeken, … & geloven.
Genade, zo oneindig groot
WELKOM IN DE CHRISTUS TRIUMFATORKERK
Welkom deze morgen in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger deze dienst Ds. A.G.M. Weststrate De eerste woorden van de Opgestane.
Welkom Zondag 3 mei 2015 Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst: Anita Dahmen Orgel: Herman Kamp Lezingen: I Johannes 2: 28-3: 10 Efeziërs.
Welkom Voorganger: Ds. H.J.H. Pap Ouderling van dienst: S. van Dijken Organist: H. Haasjes Schriftlezing: Matt. 28: Ef. 1: 3-23.
Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst: J. Korthoef
Welkom Voorganger: Ds. D. Wolters Ouderling van dienst: J. Nijhuis Organist: Johan Bredewout Schriftlezing: Heb. 4: 14-16, Heb. 8: 1-6, Heb. 10:
Welkom Voorganger: Dhr. G. Brandorff Ouderling van dienst: K. Muis Organist: J. Thijssen Schriftlezing: Ez. 2: 1-7 Mar. 6: 1-6.
Evangelist : J. de Vries Ouderling : K. Muis. Organist : J
Welkom Dankdag 4 november2015 Voorganger: Ds. P. Ros Ouderling van dienst: Peter Nijhuis Orgel: Anne Kroeze Lezing: Psalm 30.
Welkom Voorganger: ds. Marijn Rohaan Ouderling van dienst: E. Duurkoop
In deze dienst zal Ds. R. Tigelaar voorgaan. Voor de dienst zingen we Ps. 33: 5 Na de zegen Ps. 33: 1, 8 Schriftlezing: 1 Johannes 5 Tekst: 1 Johannes.
Welkom in deze kerkdienst op eerste lijdenszondag.
Jezus leeft in eeuwigheid opwekking 71 Refrein: Jezus leeft in eeuwigheid, zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer.
Welkom op 12 juni 2016 Voorganger: ds. mevr. E. Braam Ouderling van dienst: Greet Lindenberg Organist: Erik Hofstede Schriftlezingen: Deut.11: (BGT)
Voorganger:ds. A. Robbertsen Welkom in deze dienst Schriftlezing:Handelingen 13 : 1 – 12.
Welkom Voorganger: Ds. J.M. Rohaan Ouderling van dienst: G. Lindenberg Organist: P. Buijnink Schriftlezingen: Genesis 3: 1 t/m 13.
Psalmen ‘Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.’ 2 Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. J.G. Schenau uit Goes Thema: Waar doen we goed aan?
Welkom en Afkondigingen > ♫OPW:236 ♫OPW:91 ♪146C:1,2 ✝PS139 ♪868:1,2,3 ✡Verkondiging ♪885:1,2 €Collecten ♪575:1,6 ◆Zegen.
genade een cadeau van God Genade als de enige basis van je bestaan Genade als de enige kracht die je leven vult Genade… een cadeau van God.
Hartelijk welkom in deze ochtenddienst Thema ‘goede buren’ Met medewerking van kring Huissen en band. In samenwerking met Matthijs Glastra en Jan Rietveld.
Welkom Voorganger: ds. G. Timmer Ouderling van dienst: B. van der Velde Organist: A. Kroeze Schriftlezingen: Exodus 6:27 t/m 7:2 + 7:8 t/m 13.
Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge Voorganger in deze dienst is Ds. A.G.M. Weststrate Thema: Bartimeüs en de Heere Jezus.
neem van het levende water dat geboden wordt
Welkom op 26 febr. Voorganger: Ds. Mv. Marijn Rohaan Ouderling: Jan Verkerk Organist/pianist: Anne Kroeze Lezing: uit 1 Samuel 17 Kind van de zondag Jari.
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. A. Robbertsen
Voorganger: Ds. G. Timmer Ovd: J. Boersma Organist: E. Hofstede
‘In voor- en tegenspoed…’
Thema: Dat geloof je toch niet? Zondag 16 juli 2017 Liturgie ♪ 146:
Welkom kinder- dienst Biddag 2017 Bidden tot de ONBEKENDE GOD X.
Organist: Johan Bredewout Schriftlezingen: - Genesis 16: 1-16
Jezus is de goede Herder
Ds. M.P. Vis, St Jansklooster Ouderling van dienst : Egbert Duurkoop Organist : Erik Hofstede Schriftlezing : Exodus 34: Mattheüs 17: 1-9 Kind van.
Welkom Voorganger: ds. D. Lagerweij Ouderling van dienst:
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds E.J.N. Kronenburg
Agenda aanstaande week 1/2
Welkom op 22 jan. Voorganger: Ds. J.P. van Ark Ouderling: Peter Nijhuis Organist: Berto Smelt Lezing: Joh. 14: 8-26 Kol.1:
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J. Quist
Zondag 20 november dienst van herdenking
Welkom Voorganger: Ds. S. v.d. Zee Ouderling van dienst: Wouter
12 – Moet je alles in de Bijbel letterlijk nemen?
Welkom in deze kerkdienst
Start Zondag 18 september 2016
Zondag 22 oktober 2017 Liturgie ➲ ♪ 8b : : 1,3,5,6 992 ✿
Welkom Voorganger: Ds. H. Torenbeek Ouderling van dienst:
Ds J. A. Dekker, Lemele Oud v dienst, Greet Lindenberg Organist, Anne Kroeze Collecte, diaconie Thema : Dankbaarheid.
Welkom in deze kerkdienst
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. Hendriksen
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Welkom Voorganger: Ds. J.A. Berkheij Ouderling van dienst:
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. J. van Schaik
Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. M. Dubbelman
Johannes de Heer dienst
Welkom in deze dienst Voorganger: ds. A. Robbertsen
Welkom Voorganger: Ds. Dekker Ouderling van dienst: Jenny Organist:
Welkom Voorganger: Ds. H. ter Beek Ouderling van dienst: Jenny Boersma
Verkoop plantjes voor “Goods for Gambia”
Hemelvaart Het stuk bestaat uit een cirkel van 5 flessen met in het midden een 6e fles. De middelste fles bevat een witte roos: de bloem van de liefde.
De Here woont voor altijd bij ons!
Welkom Voorganger: Ds. P.M. Glas Ouderling van dienst: Bart v.d. Velde
Transcript van de presentatie:

Welkom Voorganger: Ds. J.P van Ark Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: Erik Hofstede Schriftlezingen: Psalm 107: 1 t/m 9 1 Corinthiërs 15: 1 t/m 8 * *

Opw 249: Heer wat een voorrecht.

Opwekking 249

Welkom Voorganger: Ds. J.P van Ark Ouderling van dienst: Egbert Duurkoop Organist: Erik Hofstede Schriftlezingen: Psalm 107: 1 t/m 9 1 Corinthiërs 15: 1 t/m 8 * *

Welkom en mededelingen

NLB 84: 1 en 2

Stil gebed

Votum en groet

NLB 103c: 1 en 3

Verootmoediging

ELB 302

1. Heer, ik kom tot U, hoor naar mijn gebed. Vergeef mijn zonden nu, en reinig mijn hart.

2. Met uw liefde, Heer, kom mij tegemoet, nu ik mij tot U keer, en maak alles goed.

3. Zie mij voor U staan, zondig en onrein. O Jezus, raak mij aan, van U wil ik zijn.

4. Jezus, op uw Woord vestig ik mijn hoop. U leeft en U verhoort mijn bede tot U.

Gebed

Kinderen naar de kindernevendienst

Schriftlezing Ps. 107: 1 t/m 9 (NBV) 1 'Loof de HEER, want hij is goed, eeuwig duurt zijn trouw.' 2 Zo spreken zij die door de HEER zijn verlost, die hij verloste uit de greep van de angst, 3 Bijeenbracht uit alle landen, uit het oosten en het westen, uit het noorden en het zuiden.

Schriftlezing Ps. 107: 1 t/m 9 (NBV) 4 Soms doolden zij door de woestijn, maar een weg in de wildernis, een stad, een woonplaats vonden ze niet. 5 Ze kregen honger en dorst en kwijnden van uitputting weg. 6 Ze riepen in hun angst tot de HEER – hij heeft hen bevrijd uit vele gevaren, 7 Hij wees hun de rechte weg, de weg naar een stad, een woonplaats.

Schriftlezing Ps. 107: 1 t/m 9 (NBV) 8 Laten zij de HEER loven om zijn trouw, om zijn wonderen aan mensen verricht, 9 Wie dorst had, gaf hij te drinken, wie honger had, volop te eten.

Schriftlezing 1 Kor. 15: 1 t/m 8 (NBV) 1 Broeders en zusters, ik herinner u aan het evangelie dat ik u verkondigd heb, dat u ook hebt aangenomen, dat uw fundament is 2 En uw redding, als u tenminste vasthoudt aan de boodschap die ik u verkondigd heb. Anders bent u tevergeefs tot geloof gekomen.

Schriftlezing 1 Kor. 15: 1 t/m 8 (NBV) 3 Het belangrijkste dat ik u heb doorgegeven, heb ik op mijn beurt ook weer ontvangen: dat Christus voor onze zonden is gestorven, zoals in de Schriften staat, 4 Dat hij is begraven en op de derde dag is opgewekt, zoals in de Schriften staat, 5 En dat hij is verschenen aan Kefas en vervolgens aan de twaalf leerlingen.

Schriftlezing 1 Kor. 15: 1 t/m 8 (NBV) 6 Daarna is hij verschenen aan meer dan vijfhonderd broeders en zusters tegelijk, van wie er enkelen gestorven zijn, maar de meesten nu nog leven. 7 Vervolgens is hij aan Jakobus verschenen en daarna aan alle apostelen. 8 Pas op het laatst is hij ook aan mij verschenen, aan het misbaksel dat ik was.

NLB 641: 1, 3 en 4

Verkondiging 1 Corinthiërs 15 vers 8: ‘op het laatst is Hij ook aan mij verschenen, aan het misbaksel dat ik was’

ELB 203

1. Genade, zo oneindig groot, dat ik, die’t niet verdien, het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan ’k zien.

2. Genade, die mij heeft geleerd, te vrezen voor het kwaad, Maar ook, als ik mij tot Hem keer dat God mij nooit verlaat.

3. Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.

4. Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond.

Kinderen komen terug

Kinderlied: Alles begint bij God

1.Wie is de Schepper van al het leven? God is groot – ja, God is groot Wie is de Heer boven alles verheven? Kom prijst Zijn naam, en zing met mij Wat een grote God is Hij!

Alles begint bij God | Alles bestaat door God | Alles eindigt weer bij God | 2x Hij is de Heer en Majesteit | Ja, Hij is groot voor altijd |

2. Wie heeft de hemel en aarde gemaakt? God is groot – ja, God is groot Wie is Hij die over jou en mij waakt? Kom prijst Zijn naam, en zing met mij Wat een grote God is Hij!

Alles begint bij God | Alles bestaat door God | Alles eindigt weer bij God | 2x Hij is de Heer en Majesteit | Ja, Hij is groot voor altijd |

3. Wie wil voor altijd onze zonden vergeven? God is groot – ja, God is groot Wie heeft ons zelfs Zijn Zoon gegeven? Kom prijst Zijn naam, en zing met mij Wat een grote God is Hij!

Alles begint bij God | Alles bestaat door God | Alles eindigt weer bij God | 2x Hij is de Heer en Majesteit | Ja, Hij is groot voor altijd |

Hij is de Heer en Majesteit Ja, Hij is groot voor altijd

Dankgebed en voorbede

Collecte De collecte is bestemd voor de diaconie

ELB 411

Refrein 1: Jezus leeft in eeuwigheid, Zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van mijn leven.

1. Straks als er een nieuwe dag begint en het licht het van het duister wint, mag ik bij Hem binnengaan, voor Zijn Troon gaan staan, Hef ik daar mijn loflied aan:

Refrein 1: Jezus leeft in eeuwigheid, Zijn sjaloom wordt werkelijkheid. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van mijn leven.

2. Straks wanneer de grote dag begint, en het licht voor altijd overwint, zal de hemel opengaan, komt de Heer er aan. heffen wij dit loflied aan:

Refrein 2: Jezus komt in heerlijkheid, zijn sjaloom wordt wereldwijd. Alle dingen maakt Hij nieuw. Hij is de Heer van ons leven.

Zegen

ELB 409: 1 en 4

1. Ik zie een poort wijd open staan, waardoor het licht komt stromen van 't kruis, waar 'k vrijlijk heen mag gaan om vrede te bekomen.

Refrein: Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.

4. In 't hemelrijk, voor Jezus' troon daar leidt het kruis tot zegen; daar dragen wij voor kruis een kroon door Jezus' bloed verkregen.

Refrein: Genade Gods, zo rijk en vrij! Die poort staat open ook voor mij! Voor mij! Voor mij! Staat open, ook voor mij.