De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J. Quist

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J. Quist"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J. Quist
Schriftlezing: Handelingen 16: 6 – 10 16 – 34

2 Psalm 92: 1 en 2 Waarlijk, dit is rechtvaardig
Vers 1 Waarlijk, dit is rechtvaardig dat men den HERE prijst, dat men Hem eer bewijst: zijn naam is eerbied waardig. Wij loven in de morgen uw goedertierenheid, ook als de nacht zich spreidt houdt ons uw hand geborgen.

3 Psalm 92: 1 en 2 Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep,
Vers 2 Gezegend zal Hij wezen die ons bij name riep, die zelf de adem schiep waarmee Hij wordt geprezen; laat alom musiceren, met stem en instrument, maak wijd en zijd bekend de grote naam des HEREN.

4 Psalm 31: 6 en 7 Ik wil mij, HEER, in U verblijden,
Vers 6 Ik wil mij, HEER, in U verblijden, die hulp bood in de dag dat ik geen uitkomst zag, die steeds mij uit de engte leidde; dan mocht met lichte schreden ik in de ruimte treden.

5 Psalm 31: 6 en 7 Doe mij genadig weer aanschouwen
Vers 7 Doe mij genadig weer aanschouwen uw liefelijk gelaat, - ik ben ten einde raad. Wek in mijn ziel een nieuw vertrouwen. Hoe is mijn moed geslonken, het hart is mij ontzonken.

6 ELB 203: 1 t/m 4 Genade, zo oneindig groot,
Vers 1 Genade, zo oneindig groot, dat ik, die 't niet verdien het leven vond, want ik was dood en blind, maar nu kan 'k zien.

7 ELB 203: 1 t/m 4 Genade, die mij heeft geleerd
Vers 2 Genade, die mij heeft geleerd te vrezen voor het kwaad. Maar ook, als ik mij tot Hem keer, dat God mij nooit verlaat.

8 ELB 203: 1 t/m 4 Want Jezus droeg mijn zondelast
Vers 3 Want Jezus droeg mijn zondelast en tranen aan het kruis. Hij houdt mij door genade vast en brengt mij veilig thuis.

9 ELB 203: 1 t/m 4 Als ik daar in zijn heerlijkheid
Vers 4 Als ik daar in zijn heerlijkheid mag stralen als de zon, dan prijs ik Hem in eeuwigheid dat ik genade vond.

10 Psalm 42: 3, 4 en 7 Hart, onrustig, vol van zorgen,
Vers 3 Hart, onrustig, vol van zorgen, vleugellam geslagen ziel, hoop op God en wees geborgen. Hij verheft wie nederviel. Eens verschijn ik voor den Heer, vindt mijn ziel het danklied weer. Hij mijn God, Hij heeft mijn leven dikwijls aan de dood ontheven.

11 Psalm 42: 3, 4 en 7 Zie, gekerkerd in verlangen,
Vers 4 Zie, gekerkerd in verlangen, balling ver van waar Gij woont, houden bergen mij gevangen, waar uw heerlijkheid niet troont. Watervloed roept watervloed. Aller diepten euvelmoed heeft mij met geweld bedolven: al uw baren, al uw golven!

12 Psalm 42: 3, 4 en 7 Hart, onrustig, vol van zorgen,
Vers 7 Hart, onrustig, vol van zorgen, vleugellam geslagen ziel, hoop op God en wees geborgen. Hij verheft wie nederviel. Eens verschijn ik voor den Heer, vindt mijn ziel het danklied weer: Hij, mijn God, Hij heeft mijn leven altijd aan de dood ontheven.

13 Gezang 409: 1, 2 en 4 (LB) Laat ons de Heer lofzingen,
Vers 1 Laat ons de Heer lofzingen, juicht, al wie bij Hem hoort! Hij zal met trouw omringen wie steunen op zijn woord. Al moet ge hier ook dragen veel duisternis en dood, gij hoeft niet te versagen, Hij redt uit alle nood.

14 Gezang 409: 1, 2 en 4 (LB) God heeft u uitverkoren
Vers 2 God heeft u uitverkoren en uw geloof gebouwd, Hij heeft een eed gezworen aan elk die Hem vertrouwt: dat Hij hen zal omgeven met sterkte als een wal, dat Hij wie met Hem leven de zege schenken zal.

15 Gezang 409: 1, 2 en 4 (LB) Daarom dan niet versagen,
maar moedig verder gaan! De Heer doet redding dagen, Hij trok uw lot zich aan. Wie lijdt, - God zal het merken, 't is alles Hem bekend; Hij zal zijn kindren sterken met woord en sakrament.

16 Psalm 138: 3 en 4 Dan zingen zij, in God verblijd, aan Hem gewijd,
Vers 3 Dan zingen zij, in God verblijd, aan Hem gewijd, van 's HEREN wegen. Groot is des HEREN heerlijkheid, zijn majesteit ten top gestegen. Hij slaat, ofschoon oneindig hoog, op hen het oog die needrig knielen. Maar ziet van ver met gramschap aan de eigenwaan van trotse zielen.

17 Psalm 138: 3 en 4 Als ik, omringd door tegenspoed, bezwijken moet,
Vers 4 Als ik, omringd door tegenspoed, bezwijken moet, schenkt Gij mij leven. Wanneer mijn vijands toorn ontbrandt, uw rechterhand zal redding geven. De HEER is zo getrouw als sterk, Hij zal zijn werk voor mij voleinden. Verlaat niet wat uw hand begon, o Levensbron, wil bijstand zenden.

18 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds J. Quist"

Verwante presentaties


Ads door Google