De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen
Schriftlezing: Openbaring 12

2 Psalm 93: 1, 2, 3 en 4 De HEER is Koning, Hij regeert altijd,
Vers 1 De HEER is Koning, Hij regeert altijd, omgord met macht, bekleed met majesteit. Hij grondvest d'aarde, houdt haar vast in stand. Onwrikbaar staat het bouwwerk van zijn hand.

3 Psalm 93: 1, 2, 3 en 4 Uw troon staat van de aanvang af gesteld
Vers 2 Uw troon staat van de aanvang af gesteld op vaste pijlers in het oergeweld. Rivieren slaan, rivieren slaan, o HEER, het water stijgt, het water stijgt steeds meer.

4 Psalm 93: 1, 2, 3 en 4 Geweldiger dan water en dan wind
Vers 3 Geweldiger dan water en dan wind is in de hoogte God die overwint. Geweldig is de HERE die zijn voet plant op de nek van deze watervloed.

5 Psalm 93: 1, 2, 3 en 4 Uw macht is groot, uw trouw zal nooit vergaan,
Vers 4 Uw macht is groot, uw trouw zal nooit vergaan, al wat Gij ooit beloofd hebt, blijft bestaan. Tot sieraad is uw hoge heiligheid en in die glans trotseert uw huis de tijd.

6 Psalm 91: 1 Heil hem wien God een plaats bereidt
Vers 1 Heil hem wien God een plaats bereidt in zijn verheven woning: hij overnacht in veiligheid bij een almachtig koning. Ik zeg tot God: Gij zijt mijn schild, mijn toevlucht en mijn veste, op U vertrouw ik, HEER, Gij wilt voor mij altijd het beste.

7 Gezang 477: 1 en 2 Geest van hierboven, leer ons geloven,
Vers 1 Geest van hierboven, leer ons geloven, hopen, liefhebben door uw kracht! Hemelse Vrede, deel U nu mede aan een wereld die U verwacht! ….

8 Wij mogen zingen van grote dingen, als wij ontvangen al ons verlangen, met Christus opgestaan. Halleluja! Eeuwigheidsleven zal Hij ons geven, als wij herboren Hem toebehoren, die ons is voorgegaan. Halleluja!

9 Gezang 477: 1 en 2 Wat kan ons schaden, wat van U scheiden,
Vers 2 Wat kan ons schaden, wat van U scheiden, Liefde die ons hebt liefgehad? Niets is ten kwade, wat wij ook lijden, Gij houdt ons bij de hand gevat. ….

10 Gij hebt de zege voor ons verkregen, Gij zult op aarde de macht aanvaarden en onze koning zijn. Halleluja! Gij, onze Here, doet triomferen die naar U heten en in U weten, dat wij Gods zonen zijn. Halleluja!

11 Psalm 18: 1 Ik heb U lief van ganser harte, HERE.
Vers 1 Ik heb U lief van ganser harte, HERE. Gij immers zult het onheil van mij weren. Gij zijt mijn steenrots, mijn bevrijder Gij, Gij zijt een muur, een vestingwal om mij. Mijn God, mijn schild, mijn schuilplaats in gevaren, mijn rots die mij beschermt en blijft bewaren, o hoorn des heils, U loof ik voor altijd, ik roep het uit, want Gij hebt mij bevrijd.

12 ELB 362: 1, 3 en 4 God in ons midden, Heer, wij aanbidden
Vers 1 God in ons midden,   Heer, wij aanbidden   met al uw kinderen wereldwijd,   uw trouw aan mensen,   uw onbegrensde,   uw ongekende majesteit.

13 ELB 362: 1, 3 en 4 Licht van de overkant, fakkel die eeuwig brandt,
Vers 3 Licht van de overkant,   fakkel die eeuwig brandt,   o vlam die ons naar Gods land geleidt,   wie lopen in uw licht,   zie, over hun gezicht   valt al de glans der eeuwigheid.

14 ELB 362: 1, 3 en 4 Koning der volken, kom op de wolken,
Vers 4 Koning der volken,   kom op de wolken,   keer al het kwade ten goede om,   kom, lam dat voor ons bloedt,   kom, licht in overvloed,   kom spoedig, Here Jezus, kom!

15 Gezang 297: 1 en 2 Toch overwint eens de genade,
Vers 1 Toch overwint eens de genade, en maakt een einde aan de nacht. Dan onderwerpt de Heer het kwade, dan is de strijd des doods volbracht. De wereld treedt in 's Vaders licht, verheerlijkt voor zijn aangezicht.

16 Gezang 297: 1 en 2 O welk een vreugde zal het wezen,
Vers 2 O welk een vreugde zal het wezen, als Hem elk volk is toegedaan. Uit aard' en hemel opgerezen, vangt dan het nieuwe loflied aan, als ieder voor de Heer zich buigt en aller stem Gods lof getuigt.

17 Nieuw in onze kerk. Wilt u: - informatie over onze gemeente
Nieuw in onze kerk? Wilt u: - informatie over onze gemeente? - contact met kerkenraad of predikant? Laat het ons na afloop van de dienst weten en we zorgen er voor!


Download ppt "Welkom in deze dienst Voorganger: Ds. B Robbertsen"

Verwante presentaties


Ads door Google