Scooterbox -Opdrachtgever: M.Landmeter -Vak: o3

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
“Ontwerp een eigen school” Leerarrangement KC Macht en Regels
Advertisements

tattoo tatto + + +veelgestelde vragen over tatoeages+ + +
door: Roderick Juffermans
Deadline week 8 •Alle producten moeten kant en klaar gepresenteerd worden •Tijdschriften in print en ingebonden •Films gemonteerd •Web applicaties online.
Toekomst Huishoudelijk proces: De was
500 – 1000 na Christus RIDDERS en KASTELEN.
> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met.
TECHNIEK! HET DRAAIBOEK 28 oktober: Vandaag kregen we de opdracht uitgelegd. Ook moesten we met het idee komen voor de robot. Hier hebben we met z’n.
Gemaakt door: Idiophine, Ashwin, Acelya & Lynn M3a
INSTRUCTIE 1: Verzamel zoveel mogelijk verschillende soorten gekleurd papier en pakpapier. Vergeet geen zwart en wit papier. Zorg dat ieder van jullie.
Door belonen, negeren en corrigeren.
Spacebox.
Hall Of Fame Gemaakt door Demy van Bergen Alexander Steenis
Debriefing 24 januari 2012.
handvaardgheid / techniek
5 Stappen Ontwerpproces
Proces en Product.
The art of game design Hoofdstuk 20 en 21.
Melanie : De creatieve Kevin: De informatie zoeker Joseph: Maakt beslissingen Katja: Zorgt dat de presentatie goed in elkaar zit.
Functioneel Ontwerp.
Werkverslag. Inhoudsopgave Pag.1 wat hebben we gedaan in deze lessen?
VVoorwoord OOntwerp MMateriaalkeuze AAanbevelingspunten PProductie van logo CConclusie.
Planning Dinsdag 4 september 10:00-11:30 Kick Off en Briefing Little Chicken (GDD), Butterfly Games (GAR), IJsfontein (IAD) Woensdag 5 september 11:30-13:00.
Pia Terstroet (Terpm) les 6 Mail: Wiki: Media en creativiteit MEDMC101D Creative.
De oplossing optellen oefenen doorwerken verbeteren de oefening het huiswerk verkeerd.
PRAKTIJK ONDERDEEL TOEGEPASTE KUNST.
Vision 2020 Project 3e klas. Hoe ziet het Europa in 2020 van de toekomst eruit?
Presentaties van het werk tot nu toe Tijdschrift Film Online product.
B-CAD Technisch tekenen les 2
Bedrijfsbezoeken 2015  Groenhart, Kluster, Ruiter en Eipie.
Wat zie je hier? Welke kleuren zie je? Is dit realistisch? Herken je dingen ? Wat voor gevoelens roept dit bij je op? Wat vind je van dit (schilderij)?
Walibi World(poster en folders)
 Taakverdeling.  Plan van aan pak.  Poster.  Reclame folder.  Factuur.  Wat goed ging en wat fout?
TECHNISCH ONTWERPEN TECHNISCH ONTWERPEN.
24 november 2015 Op bezoek bij de stichting Jarige Job in Rotterdam. Met Femke, Nino, Noa, Chloë, Gabriella, juffrouw Jolanda en juffrouw Irene.
Van Max en Jim BIOMIMICRY. Biomimicry is als je een probleem hebt dat je dat dan oplost door de natuur. Het hoeft niet perse een probleem te zijn als.
Buy Your Pin | Why do it yourself? |. Koop de DIYs die je nooit zou maken Bij Buy your Pin kan je eindelijk al die leuke pins die je opgeslagen hebt maar.
Powerpoint presentatie.
DE ZONNE /AQUA ENERGIE COLLECTOR Sondervick College AT2B VELDHOVEN Bart Gerritsen Melissa Schmidt Rowin Gabriëlse Chloë Strauss Wouter van Vlerken.
Weblog. Waarom?? Ouders de school in halen Kinderen over ervaringen laten schrijven en tekenen Samen werken aan een eindproduct ICT bij jonge kinderen.
? EEN NIEUW 0NDERWERP. CHINA AAN DE SLAG…..TIJDBALK DE GESCHIEDENIS VAN CHINA WAT? TIJDBALK, POSTER EN PRESENTATIE HOE? TAAKVERDELING LES 1: ONDERZOEK.
Spel Politiek Nederland
Fotopresentatie Acadin winterwedstrijd
Pad: Combi.
Ons idee heet The Green Car, dit is de auto van de toekomst die voor zijn eigen energie zorgt. In deze auto zijn dingen verwerkt die al een keer zijn bedacht,
United care clip.
Talentencampus opdracht
Lichaampje prik 1 Korintiërs 12:18-20 "God heeft elk deel van het lichaam een eigen taak gegeven. Precies zoals hij dat wilde. Een lichaam bestaat dus.
Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek
Ontwerpen van een woning
What will you do to change the
Beste Havo 4..
Door Maresa, Mila en Isabel
Les 1: Introductie Marketing
Project tas.
Door Timo, Twan en Rutger
De bedenkers.
Ontwerpen van een woning
Ruimte voor bezinning.
Diervriendelijke muizenval
Betalen met je smartphone
Maak Maar Duidelijk!.
Stap drie bij projecten
Aventus jonge ondernemers
Ikram Ennaanaa Shehlaa Al Khafaji Chantal Gankema Sara ben Hmido.
voorbeeld volgende bladzijde terug
Art & Design Grafisch vormgeven
Art & Design Grafisch vormgeven
Fablab Weert Amber Wetemans.
Werkgroep herindeling 2019
Transcript van de presentatie:

Scooterbox -Opdrachtgever: M.Landmeter -Vak: o3 -Presentatie: Nedzhmie,Nada,Kauotar

Eisen van de box: -de minimale lengte en breedte van de box moet kloppen -de box moet ruimte kunnen hebben -origineel idee & toegevoegde details

Waarom is onze box het handigst? de box voldoet aan alle eisen De box is ruimtelijk , heeft de goede lengte & breedte De box heeft kleine toegevoegde details die ervoor zorgt dat het ontwerp compleet is De box blijft goed zitten op de achterkant van de scooter

Probleem? een scooter heeft een box nodig en die moeten wij ontwerpen voor een bedrijf die ons de opdracht heeft gegeven om het te gaan doen, zodat ze zelf ook kunnen komen met iets nieuws

Voor wie? Wij doen dit voor het bedrijf Cityparks die heeft de 2e klassen de opdracht gegeven om een scooter box te ontwerpen voor nieuwe ideeën waar ze later wat mee kunnen doen .het beste idee krijgt een beloning van de opdrachtgever

Welke oplossing heb je ? We hebben een box ontworpen We hebben eerst schetsen zitten maken die we later hebben zitten uitbreidden naar een box. We hebben daarna de buitenkant ontworpen daar moesten we eerst op ideeën komen. Nadat allemaal hebben we de box uitgewerkt. Ten slotte hebben we gekeken of dat allemaal wat we hebben uitgevoerd voldoet aan de eisen die der zijn. Daaruit is een box onstaan.

Welke ging je uitwerken? We hebben de originele box uitgewerkt die alle andere bedrijven gebruiken , alleen hebben wij er wat dingen aan toegevoegd wat de box veel specialer en unieker heeft gemaakt. We hebben een iets compacter ontwerp en een handigere vorm van gemaakt.

Lukte het allemaal? Ja ,doordat we met een basic ontwerp zijn begonnen en er steeds meer aan hebben toegevoegd zijn we uiteindelijk tot een originele ontwerp gekomen met veel handige onderdelen zoals de klep die je open doet om een product eruit te pakken.

taakverdeling