De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek

Verwante presentaties


Presentatie over: "Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek"— Transcript van de presentatie:

1 Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek
Inhoudsopgave Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek

2 ProfielKeuze Ik heb voorlichting gekregen over het profiel Economie, daar was ik best blij mee want ik wil later ook iets in de economie gaan doen. Ik vind de handigste profielen om te kiezen: 1. Economie 2. Techniek 3. Zorg en welzijn 4. Groen Economie vind ik het handigst om te kiezen want je moet goed met geld om kunnen gaan en als je later bij een bedrijf werkt of zelf een bedrijf hebt, moet je weten hoe een economisch probleem opgelost moet worden. Techniek zal het eerste profiel zijn die zal worden overgenomen door machines maar toch is het handig om te kiezen want wie gaat achter de techniek komen voor de machines en wie bestuurd ze? Zorg en welzijn is zeer belangrijk, de mens moet weten wat er in hun eigen lichaam gebeurd of als ze ziek zijn moet er een medicijn gemaakt worden en dat gebeurd dankzij het profiel zorg en welzijn. Groen vind ik het minst belangrijk omdat het vooral gaat om planten en niet om de mens, nu zijn planten heel belangrijk voor de mens. Denk maar aan bomen en planten die zuurstof afgeven maar toch interesseert het mij het minst.

3 Kwaliteiten De kwaliteiten die ik op dit moment heb kunnen voor later wel handig zijn. Als ik een onderwerp leuk vind doe ik zonder probleem heel veel werk voor dat onderwerp en Als ik ergens aan begin maak ik het ook af. Kwaliteiten die ik voor later nodig zal hebben zijn: Grotere aandachtspan krijgen Ook al vind ik iets geen leuk onderwerp moet ik er toch mee werken

4 Bedrijvenbezoek Van de twee bedrijven waar ik naar toe ben gegaan sprak het centrum mij het meest aan want, dat ging over het organiseren van evenementen of over de “lay-out” van de stad en hoe ze die beter maar toch kleiner kunnen maken. In het centrum maken ze tekeningen over de ideeën van een evenement of een nieuw gebouw. Ze hebben twee afdelingen waar de grootste het gemeentehuis van Oss is en de andere is een stuk kleiner en zit midden in de stad.


Download ppt "Profielkeuze Kwaliteiten Bedrijvenbezoek"

Verwante presentaties


Ads door Google