De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ons idee heet The Green Car, dit is de auto van de toekomst die voor zijn eigen energie zorgt. In deze auto zijn dingen verwerkt die al een keer zijn bedacht,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ons idee heet The Green Car, dit is de auto van de toekomst die voor zijn eigen energie zorgt. In deze auto zijn dingen verwerkt die al een keer zijn bedacht,"— Transcript van de presentatie:

1 Ons idee heet The Green Car, dit is de auto van de toekomst die voor zijn eigen energie zorgt. In deze auto zijn dingen verwerkt die al een keer zijn bedacht, maar wij hebben er ook nog dingen aan toegevoegd. De auto verkrijgt zijn energie door zonnepanelen, propellers op (en onder het bovenste ) dak en een regenopvanger. Zo halen wij energie uit de zon, wind en uit water. Voor de rest heeft de auto nog vele extra’s. Zo hebben wij spiegels vervangen door 180˚ camera’s, zodat de auto minder weerstand heeft. Ook wordt lichaamswarmte gebruikt voor verwarming, is de auto beveiligd door middel van vingerafdrukken, en is er een slim navigatiesysteem en een speciale voorruit. Meer weten? Bekijk dan onze presentatie!

2

3

4 Link Prezi


Download ppt "Ons idee heet The Green Car, dit is de auto van de toekomst die voor zijn eigen energie zorgt. In deze auto zijn dingen verwerkt die al een keer zijn bedacht,"

Verwante presentaties


Ads door Google