De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Talentencampus opdracht

Verwante presentaties


Presentatie over: "Talentencampus opdracht"— Transcript van de presentatie:

1 Talentencampus opdracht
Bedrijven bezoeken Jelle van Lith, Lars van Ballegooijen en Rafaël Lionarons

2 Inleiding Op 7 februari 2017 hebben wij drie bedrijven bezocht. Ik Lars en Rafaël gaan allen drie de economie kant op. Deze bedrijven hadden daarom allemaal iets met economie te maken. Wij vonden dit een leuke en leerzame dag en we hopen dat je de presentatie leuk vind!

3 Rev’it! 1. Welke werkzaamheden zijn er binnen het bedrijf? Je hebt de Bedrijfsleider, de Designer, een planner, iemand die inkopen doet, iemand die het zo veilig mogelijk maakt in het lab en de menen die daar op kantoor werken 2. Wat maken ze daar? motorkleding 3. Hoeveel verschillende afdelingen zijn er? 8 4. Hebben ze meerdere locaties? Ja ze hebben er ook een in New York. 5. Bij rev’it verkopen ze motorkleding, dit is veel gokken. Zal de klant het wel mooi vinden of niet. Ze moeten inschatten van te voren of het product veel gaat verkopen en of er veel van nodig is. Ze moeten ook veel plannen want de kleding word gemaakt in China en het duurt een maand voordat het binnen komt. Rev’it is een druk en groeiend bedrijf vinden wij.

4 Rev’it! Visitekaartjes

5 Stadshart Centrum Oss 1. Welke werkzaamheden zijn er binnen het bedrijf? Er werken daar centrumondernemers, centrummanagement, de gemeente Oss en vrijwillegers. 2. Wat maken ze daar? Niks, ze gaan meer wat ze in de stad moeten doen en wat ze kunnen verbeteren aan de stad. 3. Hoeveel verschillende afdelingen zijn er? 4 4. Hebben ze meerdere locaties? Nee ze zitten in het oudste gebouw van Oss. 5. Ze gaan dus over het organiseren van de stad. E houden zich bezig met: Onderwijs, werk en inkomen, gezondheid, sport, cultuur, veiligheid, bouwen en wonen en milieu. Er werken 700 gemotiveerde ne tevreden medewerkers.

6 Stadshart Centrum Oss. Visitekaartjes

7 Derijks 1. Welke werkzaamheden zijn er binnen het bedrijf? Het verkopen van schoolartikelen en kantoorartikelen 2. Wat maken ze daar? Kantoorartikelen en schoolartikelen 3. Hoeveel verschillende afdelingen zijn er? 2 4. Hebben ze meerdere locaties? Eentje in het centrum en een net buiten het centrum. 5. Derijks doet veel voor anderen bedrijven ontwerpen bijv. hebben ze de binnenkant voor het hooghuis stadion gedesignd. Ze hebben ook de binnenkant van de lievenkamp gemaakt. De baas van derijks is veel onderweg zegt hij om naar klanten van zijn afspraken tegaan.

8 Derijks. Visitekaartjes

9 Eindconclusie De eindconclusie is dat we er veel van geleerd hebben. We vonden het interessante bedrijven. Maar de bedrijven die we hebben gezien is niet onze voorkeur voor later als beroep. Wij hebben de afgelopen 10 weken van alles geleerd. Zoals welke opleidingen per profiel je daarvoor nodig hebt, welke beroepen je daarmee kan bereiken en dat je meerdere sectoren hebt per profiel.


Download ppt "Talentencampus opdracht"

Verwante presentaties


Ads door Google