De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met.

Verwante presentaties


Presentatie over: "> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met."— Transcript van de presentatie:

1

2 > Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met namen) > Pecha Kucha 6:40 minuten, dan ruimte voor een of twee vragen van opdrachtgever en/of docent(en) > Deliverables inleveren volgens standaard richtlijnen (deadline = maandag 9:00)

3 Plaats je opdracht op je portfolio. (als het niet digitaal werk is: maak foto's/scan of verzin een andere manier om een digitale versie online te zetten). Gebruik voor documenten pdf formaat. Bestandsnamen sla je op volgens de volgende richtlijnen: [Achternaam][Voornaam][Tussenvoegsels]_TitelOpdracht_versie_[extrainf o].ext In elk bestand dat je op je portfolio zet ter beoordeling moet je naam en de titel van de opdracht voorkomen Gebruik geen spaties in de bestandsnamen! Voorbeeld: DelftCorneVan_Portfolio2-Wireframes_v1.pdf stuur een e-mail aan mij, teun.dubbelman@kmt.hku.nl, vóór de deadline:teun.dubbelman@kmt.hku.nl met een directe link naar de uitgewerkte opdracht op je portfolio (of als het een opdracht met meerdere onderdelen betreft: met links naar de uitgewerkte deelopdrachten). CHECK de link voor je de e-mail verstuurt. subject/onderwerp van de e-mail zoals hieronder beschreven:

4 Deliverables Debriefing. Een beschrijving en interpretatie van de opdracht na de briefing van de klant. Gebruik stramien dat AMM studenten vorig jaar gekregen hebben. Hele team, schrijven AMM student (als AMM student in team zit) Projectplan. Een werkbaar plan met taakverdeling, fasering etc. AMM student Concept. Een goed uitgewerkt concept, met de beargumentering van je ontwerp keuzes dat voldoet aan de gestelde voorwaarden uit de opdracht (zie briefing document van opdrachtgever). G&I studenten (samen met AMM student) Pitch document. Voor de opdrachtgever. Een korte bondige beschrijving van het concept en de onderliggende ontwerpkeuzes met verantwoording van uit het onderzoek dat je gedaan hebt. G&I studenten Marketingplan. Daarnaast maak je een marketingplan zoals je geleerd hebt in het vak Cultureel Ondernemersschap. Hoe ga je het uiteindelijke product in de markt zetten en het verkopen? AMM studenten Pitch presentatie Petcha Kucha stijl: van 6 minuten en 40 seconden, 20 slides x 20 seconden waarin je de klant overtuigd van jouw geweldige idee. Korte reflectie PMI: Maak per persoon en met het hele team een PMI (Pluspunten, Minpunten, Interessante punten) van het verloop van het project.

5 Locatie pitch: GAR: 2009 GDD: 2106 IAD: 1106

6 Beoordeling De Games & Interactie studenten worden op andere onderdelen beoordeeld dan de Amm-studenten. Games & Interactie studenten worden beoordeeld op: Kwaliteit van het concept (30%) Inhoud presentatie (25%) Pitch document (25%) Reflectie (20%) Amm-studenen worden beoordeeld op: het projectplan (inclusief de debrief) (40%) het marketingplan (40%) het eindcijfer van jouw groep (20%)


Download ppt "> Volgende week krijgen jullie het eindcijfer > Beoordeling uitsluitend door opdrachtgever > Voor begin pitch: lever in pitchdocument en reflectie (met."

Verwante presentaties


Ads door Google