Tips and tricks: Vliegtuigmodus

Slides:



Advertisements
Verwante presentaties
Meten met de multimeter
Advertisements

LG SOFTWARE UPDATE P990 (FOTA = Firmware Over The Air) Augustus 2011.
Instructie Programmeren Task 1 5JJ70. Task 1.1: Hello World •Klik naast de laatste accolade in de grijze kantlijn om een breakpoint neer te zetten, anders.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Aandachtspunten voor een jeugdtraining
Veiligheidsmaatregelen tijdens de inzet
Dali sturing en PEHA sturing
Instructie Programmeren Task 1 5JJ70. Task 1.1: Hello World Klik naast de laatste accolade in de grijze kantlijn om een breakpoint neer te zetten, anders.
Klik in de berichtenbalk op Bewerken inschakelen,
1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven. leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken!
Hulp op afstand Presentatie door Kick de Wolff Hulp op afstand Hulp op afstand Hoe kom ik van mijn SPAM af (afhankelijk van de beschikbare tijd) Hoe kom.
Hoofdstuk 14 Party Catering Srednja šola Zagorje.
Financiële Planning. Financiële planning  Goede oudedagsvoorziening. Is uw pensioen en AOW wel toereikend?  Inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid.
Unity Real time Service Pack 10 update Installatie opties.
TEACHERS TEACHING WITH TECHNOLOGY Toetsen met een lege GR.
en zitinstructie neemt u plaats op uw stoel en
Zaalhockey M.H.C. Roden 2013/2014 Basisformatie Aanvallende tactieken
Welkom bij Immersive space, de flashles Tijdens deze lessen, leren wij je werken met het programma adobe flash.
Zet de telefoon aan en voer je pincode in.
Snelzoekgids voor © 2013 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden. Het startscherm van Lync In het startscherm van Lync bevinden zich in de hub.
Handleiding LoGiApp tbv Riwo Transport
1. Starten Zet de telefoon aan en voer je pin code in Als dit scherm verschijnt klik dan vervolgens op de Boordcomputer Icoon 2.1 Inloggen Log in door.
Instructie Programmeren Task 7
Verstoppertje spelen in het bos
HjH HjH 2 1.Windows XP, Vista worden niet meer ondersteund. - gevolgen beveiligingsproblemen; denk aan bank! - nieuwe hardware zal.
Trouble shooting voor het printen. Reservoir: 1) Er zit een coating in het reservoir, zodat bij het printen geen materiaal aan het platform hecht en niet.
Inloggen >> Gegevensaanlevering en controle in Peridos In Release 3.3 van Peridos is er een nieuwe module gebouwd voor het aanleveren en bekijken van gegevens.
MEE Noord en Midden Limburg Ondersteuning bij leven met een beperking.
Wijs met media: Deze workshop geeft ouders de gelegenheid ideeën en ervaringen uit te wisselen over het onderwerp “Wijs met media”. De drie kernthema’s.
Wat heb jij mantelzorgers te bieden?. Leerdoelen Je onderzoekt en benoemt welke ondersteuningsbehoefte de mantelzorger heeft. Je bespreekt met de mantelzorger.
Inpaktechnieken.
Windows 10 Creators Update
Utrecht, 2 december 2016 ‘In dialoog: Het leven begint bij 18’ zorgeloos leven en verplichte (na)zorg Utrecht, 2 december 2016
Gevorderde programmeer les: Betrouwbaarheid robot verbeteren
TOON DEZE SLIDE: INLEIDING
Gevorderde programmeer Les
SharePoint Versiebeheer
Lotgenoten Bijeenkomst 2.
Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail
Opening De rechter opent de rechtszaak, vraagt om de personalia van de verdachte, en geeft dan de officier van justitie het woord. Tenlastelegging De officier.
Digitaal wedstrijd formulier
Loopbaan en burgerschap les 2
Her-implementatie HAK ABB
Peer Buddy Nieuwkomer Metameer
De gyroscoop en omgaan met overgevoeligheid
ADR's & SCAN CARDS.
Omgaan met een rollator
INGEBRUIKNAME & TESTEN
GAME MAKER ONLINE Les 3 / Pac-Man Michel Fiege.
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Zeeslag Bron: csunplugged.org / csunplugged.nl.
Handleiding NODR Schade App
Verpleegtechnische vaardigheden
Oorcheck op het mbo 5 Over Gehoor & gehoorschade
Oorcheck op het mbo 4 Over Gehoor & gehoorschade
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
Meten met de multimeter
TF & FlexOVL Mogelijkheden & consequenties voor uw gemeente
Uitleg voor tafeldienst U12 Novo Stars
Project elco reviseren
Loopbaan en burgerschap les 3
Handleiding Prodas-app
Schakel de 230V netspanning uit ! Trek de batterijlade naar voren
Internet bankieren met Android smartphone en tablet.
De linkerknop van uw handzender is alleen bedoeld voor binnenrijden van de parkeergarage! Wist u dat u de rechterknop op uw handzender kunt laten activeren.
Wisselen tussen de verkeerde gebruikersstand en de juiste gebruikersstand (of omgekeerd!) 1 2 Druk vervolgens met uw andere duim de deuropenerknop in.
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
Leren programmeren met Scratch
Wft vakbekwaamheidsbouwwerk
[Voer de titel van de overtuigende toespraak hier in]
Transcript van de presentatie:

Tips and tricks: Vliegtuigmodus Al onze draadloze toestellen beschikken over een zogenaamde vliegtuigmodus: dat is een stand waarbij het toestel niet draadloos kan functioneren. Deze stand moet gebruikt worden in vliegtuigen wanneer zenders niet aan mogen staan. Het in- en uitschakelen van de vliegtuigmodus bij Verso, LiNX, Enzo, Up, LiNX2 en Enya toestellen: - Inschakelen: Driemaal openen van de batterijlade binnen 15 seconden. Als het toestel in de vliegtuigmodus staat hoort men na het opstarten een serie dubbele toontjes. - Uitschakelen: Na het opstarten in de vliegtuigmodus het toestel min. 15 seconden aan laten staan. Batterijlade openen en sluiten en toestel wederom min. 15 seconden aan laten staan. Uitzondering is de Alera. Daarbij is de procedure: - Inschakelen: Batterijlade openen. Programmaknop ingedrukt houden en batterijlade sluiten. - Uitschakelen: Batterijlade openen, tenminste 15 seconden wachten en batterijlade sluiten. Wij merken aan vragen die ons gesteld worden en aan toestellen die opgestuurd worden ter reparatie, dat toestellen soms onbedoeld in de vliegtuigmodus komen, zonder dat dat herkend wordt. Zo gebeurt dit als het toestel voor het inschakelen een aantal keren dicht en weer open wordt gedaan. Maar ook kan het gerelateerd zijn aan de batterijlade die niet meer goed vergrendeld kan worden. Dat kan ertoe leiden dat de batterij soms geen goed contact meer maakt, waardoor het toestel spontaan uit en weer aan gaat. Een indirect gevolg kan zijn dat het toestel “vanzelf” in de vliegtuigmodus geraakt.. Het onderstaande kan helpen om dit te voorkomen. Bij een aantal toestellen (met name het 62 model) is de kans aanwezig dat er vrij veel kracht wordt gezet op de batterijlade tijdens het openen door met de duim de onderkant van het toestel te ondersteunen. Na verloop van tijd kan het gevolg zijn dat de batterijlade minder goed sluit. Om te voorkomen dat dit gebeurt raden wij u aan uw klanten te leren om de batterijlade op één van de volgende manieren te openen. II Druk de onderzijde van het toestel voorzichtig op tafel, waarbij er druk wordt uitgeoefend op het uiteinde van de batterijlade, zodat deze open gaat. I Open de batterijlade met de vingernagel, zonder druk uit te oefenen op de scharnierzijde.

Tips and tricks: Auto DFS Een recente toevoeging in Aventa is Auto DFS. Via deze Tips and Tricks uitleg over wat dit precies inhoudt. Auto DFS is ontwikkeld om er voor te zorgen dat ReSound toestellen bij de eerste aanpassing zonder veel feedback op het oor van uw cliënt geplaatst kunnen worden. Een ander voordeel is dat daarna niet direct een DFS kalibratie uitgevoerd hoeft te worden. Uw cliënt wordt dus niet direct blootgesteld aan de DFS kalibratie toon.(brom) De laatste tijd zien wij wat vaker toestellen voorbij komen waarbij ook na langere gebruiksduur de auto DFS geactiveerd staat en er geen DFS kalibratie is uitgevoerd. Het advies is echter om de DFS kalibratie op een geschikt moment wel uit te voeren. Voordelen zijn o.a. dat de DFS kalibratie dan exact afgestemd wordt op de combinatie van venting (dome of liveshell), gehoorgang en versterking. Daarnaast kan de DFS curve, die na kalibratie in beeld komt, een indicatie geven over de mate van afsluiting.

Tips and tricks: MPO Eén van de regelingen in Aventa is de MPO. (Maximale Power Output) De MPO zorgt ervoor dat de versterking die het hoortoestel geeft niet boven een gewenste maximale waarde uitkomt. In een aantal situaties kan het echter voorkomen dat de MPO regeling onverwacht wat (gewenste) versterking dempt of in uitzonderlijke gevallen vervorming optreed. Zoals afgebeeld bij rechter oor. Dit is eenvoudig te controleren: Bij “Opties voor displays” kunt u kiezen voor Output. In één oogopslag kunt u zien hoeveel “ruimte” er is tussen de versterking en de MPO. Het is aan te raden ervoor te zorgen dat er tenminste 10 dB ruimte is tussen de bovenste gaincurve (G80) en de MPO.

Tips and tricks: Update Firmware en Resetten In Aventa wordt u de mogelijkheid geboden onze toestellen te voorzien van de meest recente firmware versie. Daarnaast kunt u de hoortoestellen ook terugzetten naar de fabrieksinstellingen. Voor het updaten van de firmware of het terugzetten naar de fabrieksinstellingen is een voorwaarde dat de hoortoestellen bedraad worden aangesloten. In Aventa kunt u dan kiezen voor: Toestel(len) updaten. Hierbij wordt gekeken of er een nieuwere versie van de firmware beschikbaar is voor de aangesloten toestellen. Indien beschikbaar kunt u deze direct installeren voor beide toestellen Herstel toestel(len) naar fabrieksinstellingen. Hierbij worden alle instellingen verwijderd en tevens worden de toestellen voorzien van de meest recente firmware versie. Dit gaat per toestel waarbij u zelf een keus maakt voor programmeer interface en zijde.