De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven. leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken!

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven. leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken!"— Transcript van de presentatie:

1 1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven

2 leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken! Je wilt dat het goed gaat met het bedrijf (gezonde toekomst)

3 Voorwaarden? Er moet een goede organisatie staan! (hoofdstuk 2) Nagedacht over het beleid van het bedrijf Goede communicatie is essentieel (regelmatig gesprekken voeren met medewerkers over het werk, maar ook met leveranciers en klanten)

4 Invloed van de leidinggevende Op medewerkers en werkomstandigheden Belangrijk dat je weet welke stijl van leidingeven je hanteert en past dit bij de situatie en medewerkers….. Je kunt medewerkers zo goed mogelijke helpen goed te functioneren door bijv. coaching.

5 Delegeren van taken Dit is het overdragen van taken aan je medewerkers, waarbij je zorgt voor een goede instructie. Controleren doe je nadat de taak is uitgevoerd. Zo kom je er achter of het goed is uitgeveord en kun je wellicht een compliment uitdelen. Als leidinggevende zorg je ook voor een goede werkplanning….


Download ppt "1. Leidinggeven Blz. 7 Boekje Leidinggeven. leidinggeven Wat wil een leidinggevende? Dat het werk goed gedaan wordt en dat medewerkers met plezier werken!"

Verwante presentaties


Ads door Google