De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail"— Transcript van de presentatie:

1 Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail

2 Het maakt niet uit welk type apparaat u gebruikt, u kunt altijd contact houden met uw Gmail-contactpersonen. Veel sociale websites worden deze dagen gebruikt om te communiceren, maar Gmail biedt één de makkelijkste manier om met onze vrienden en familie te verbinden. U kunt ook groepen maken om met veel mensen op één plaats en op een keer te praten.Gmail Ondersteuning zal u helpen bij het verzenden en ontvangen van berichten, volg gewoon het onderstaande proces zorgvuldig en u zal binnen enkele minuten met uw vrienden kunnen communiceren:

3 Meld u aan bij uw Gmail-account: Ga naar de gmail
Meld u aan bij uw Gmail-account: Ga naar de gmail.com en log in op uw account met de juiste referenties. Ga naar de contactlijst en selecteer de persoon met wie u wilt praten. In de linkerbenedenhoek ziet u een aantal vaak gepraat-naar Contacten. Het pictogram naast de naam van elke persoon zal hun beschikbaarheid vertegenwoordigen:

4 Groene stip zal vertegenwoordigen dat de persoon online is.
Yellow stip zal vertegenwoordigen dat de persoon online is, maar het systeem niet gebruikt (weg van het). Grijze stip betekent dat die persoon offline is. Red stip laat zien dat de persoon online is en bezig is met het chatten.

5 Selecteer de naam met wie u wilt praten
Selecteer de naam met wie u wilt praten. Als de persoon online is, verschijnt er een chatvenster. Onderaan rechts is een kleine doos aanwezig, typ je bericht en druk op enter om de tekst naar de persoon te sturen. U ontvangt een melding wanneer de andere persoon begint te typen om te reageren op uw bericht. U kunt ook de kleine smiley face / emoticons gebruiken om in uw bericht toe te voegen. Blijf typen en druk op de enter-toets om door te gaan met uw gesprek en de antwoorden van uw berichten door de andere persoon zullen onder uw berichten worden weergegeven, zodat u nu leert te hebben gesproken.

6 Beschikbaar: Normaal gesproken kan met deze status worden gedaan.
U kunt ook uw online status wijzigen als u geen bericht wilt ontvangen terwijl u online Beschikbaar: Normaal gesproken kan met deze status worden gedaan. Bezet: Rood "bezig" zal verschijnen aan anderen naast uw naam. uitloggen: deze status meldt u uit, anderen zien als offline. Onzichtbaar: je zal online zijn maar andere mensen zien je als offline.

7 Dus, zo kan je met mensen chatten
Dus, zo kan je met mensen chatten. Gmail biedt ook de mogelijkheid om spraakchat en videochat te kiezen. Als u via stem of video wilt chatten, kunt u contact opnemen met de technische ondersteuning van Gmail om dat proces te leren. Als u problemen ondervindt tijdens het bovenstaande, kunt u contact opnemen met ons support team. Onze technici leiden u direct met de beste oplossingen.

8 Originele bron

9 Voor meer vragen, bezoek onze officiële website

10 Gerelateerde zoekwoorden
gebruik chat in Gmail om met vrienden en familie te praten hoe u Gmail gebruikt om direct bericht te verzenden? hoe u de chatfunctie van Gmail kunt gebruiken?


Download ppt "Hoe Kan je met vrienden en familie chatten in Gmail"

Verwante presentaties


Ads door Google