De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ADR's & SCAN CARDS.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ADR's & SCAN CARDS."— Transcript van de presentatie:

1 ADR's & SCAN CARDS

2 Automatic Delivery Rewards (ADR's)
Een makkelijke manier om zorgeloos producten te kopen op maandelijkse basis. U krijgt 5% korting op de groothandelsprijzen en bespaart meer dan 50% op de verzending*. Bovendien krijgt u productpunten die u kunt inruilen voor gratis producten. *Voor sommige markten/specifieke regio's of eilanden geldt dit kortingsplan niet.

3 Een gekwalificeerde eerste ADR voor de Scanner:
Bevat een Huidcarotenoïdenscore (SCS)-gecertificeerd product (LifePak®+, JVi®, LifePak®, LifePak® nano, g3)*. Is nieuw en bestaat nog niet. Is binnen de juiste termijn gekoppeld aan een nieuw Scan Card-nummer. Is gekoppeld aan een Scan Card die gebruikt wordt met een gesynchroniseerde Scanner. Is in de EMEA-regio geregistreerd om mee te tellen voor het Scannerprogramma. Is volledig betaald en verzonden. U moet minstens 5 gekwalificeerde eerste ADR's per maand hebben om in aanmerking te komen voor uw Instandhouding, Free Programme en bonussen. * Ga naar voor de beschikbaarheid van de producten in uw land.

4 ADR-bestelling betaald en geleverd Terugbetalings-garantie
Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen VOORBEELD 1 ADR-bestelling betaald en geleverd & Scan Cards gekoppeld Instandhouding Eerst Eerste Scan Free Programme 5 dagen Bonus Lifetime Monitoring 15 januari 2014 19 januari 2014 Terugbetalings-garantie

5 Eerst ADR-bestelling betaald en geleverd Terugbetalings-garantie
Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen VOORBEELD 2 Eerst ADR-bestelling betaald en geleverd Eerst Eerste Scan & Scan Cards gekoppeld Instandhouding Free Programme 18 dagen Bonussen Lifetime Monitoring 5 januari 2014 22 januari 2014 Terugbetalings-garantie

6 ADR-bestelling betaald en geleverd Terugbetalings-garantie
Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen VOORBEELD 3 ADR-bestelling betaald en geleverd & Scan Cards gekoppeld Instandhouding Eerst Eerste Scan Free Programme 30 dagen Bonus Lifetime Monitoring 1 januari 2014 30 januari 2014 Terugbetalings-garantie

7 Gekwalificeerde eerste ADR voor de Scanner
U kunt aan dezelfde ADR zoveel Scan Cards koppelen als er SCS-gecertificeerde producten zijn. Elk product dat binnen de juiste termijn aan een Scan Card gekoppeld is, telt mee voor 1 gekwalificeerde ADR. VOORBEELD: Een klant (John) is gescand op 1 januari 2014. Op 15 januari 2014 bestelt John 1 LifePak+ en 2 JVi op een nieuwe ADR. John kan nu maximaal 3 Scan Cards koppelen aan zijn ADR en doet dat ook. Deze 3 ADR's tellen nu mee voor uw Instandhouding, Free Programme en bonussen.

8 Een nieuwe ADR en geen bestaande
Selecteer het (de) gewenste SCS-gecertificeerde product(en) 2. Selecteer de gewenste hoeveelheid 3. Geef aan dat deze bestelling een ADR is

9 Een terugkerende ADR 2. Dispositivo
Een ADR-bestelling met een SCS (SCS = huidcarotenoïdenscore) gecertificeerd product (LifePak+ of JVi), 2. Dispositivo die volgt op een eerste ADR met een Scan Card die in aanmerking komt voor een gratis vervolgscan en die volledig betaald en verzonden is. U moet minstens 8 terugkerende ADR's per maand hebben om in aanmerking te komen voor uw Instandhouding, Free Programme en bonussen.

10 Hoe kunt u een terugkerende ADR hebben
Behoud uw maandelijkse ADR door het (de) gewenste SCS-gecertificeerde product(en) bij te bestellen 2. Voer een gratis vervolgscan uit met de Scan Card die u de vorige keer gebruikt hebt Stap 1: Vraag uw klant om zich aan te melden op zijn account, te klikken op 'ADR beheren' en zijn actieve maandelijkse ADR te kiezen Stap 2: De klant moet dezelfde ADR iedere maand betalen Stap 3: Voer iedere maand een vervolgscan uit bij uw klant met dezelfde Scan Card

11 Scan Card De Scan Card is een herbruikbaar plastic kaartje dat een klant toegang geeft tot een gratis levenslange controle (Lifetime Monitoring) van zijn of haar SCS. Met de S3 Scanner kunnen via de S3 App ook digitale Scan Card-nummers gekocht en gebruikt worden om te scannen. Het Scan Card-nummer wordt bij het eerste gebruik geactiveerd als eerste scan en de volgende keren als vervolgscan.

12 Het Scan Card-nummer is het getal van 16 cijfers onder de barcode
Materiële Scan Card: Digitaal Scan Card-nummer ontvangen via Het Scan Card-nummer is het getal van 16 cijfers onder de barcode

13 De Scan Card aan uw ADR-bestelling koppelen
Wanneer een nieuwe ADR aanmaken de beste optie is Selecteer het (de) gewenste SCS-gecertificeerde product(en) 2. Selecteer de gewenste hoeveelheid 3. Geef aan dat deze bestelling een ADR is 4. Voer het (de) Scan Card-nummer(s) in Bekijk de instructievideo hier >>

14 De Scan Card aan uw ADR-bestelling koppelen
Hebt u al een ADR aangemaakt*? Meld u aan Ga naar ADR BEHEREN 3. Ga naar SCAN CARDS 4. Klik op 'Scan Card toevoegen/wijzigen' Sla uw wijzigingen op *Houd u aan de regel van 90/15 dagen voor het koppelen van een Scan Card opdat uw ADR in aanmerking zou komen voor Instandhouding, het Free Programme en bonussen.

15 Terugkerende ADR en toepassing van de regel voor vervolgscans
Eerste ADR Eerste Scan & koppeling aan een ADR volgens de regels Eerste maand Terugkerende ADR = Eerste ADR bijbesteld/ betaald & Eerste Scan Card gebruikt voor vervolgscan Terugkerende ADR = Eerste ADR bijbesteld/ betaald & Eerste Scan Card gebruikt voor vervolgscan Tweede maand Derde maand Enz. *De eerste dag waarop de scan plaatsvond of de ADR aangemaakt werd, maakt deel uit van de 90/15-tijdlijnen.

16 Datum van de Eerste Scan
Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen Scenario 1 Eerst wordt een scan uitgevoerd, daarna wordt een nieuwe ADR aangemaakt +89 DAGEN* Datum van de Eerste Scan Deadline voor de aanmaak van een nieuwe ADR en de koppeling aan een Scan Card 1 januari 2015 31 maart 2015 *De eerste dag waarop de scan plaatsvond of de ADR aangemaakt werd, maakt deel uit van de 90/15-tijdlijnen.

17 Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen
Scenario 2 Eerst wordt een nieuwe ADR aangemaakt, daarna wordt een scan uitgevoerd +14 DAGEN* Datum van aanmaak van de nieuwe ADR Deadline voor een Eerste Scan en de koppeling aan een ADR 1 januari 2015 15 januari 2015 *De eerste dag waarop de scan plaatsvond of de ADR aangemaakt werd, maakt deel uit van de 90/15-tijdlijnen.

18 ADR-bestelling betaald en geleverd*
Regel van 90/15 dagen om een ADR aan te maken en die aan een Scan Card te koppelen Scenario 3 Tijdlijn voor de Terugbetalingsgarantie Eerste Scan min. 90 – max. 100 dagen Vervolgscan +6 dagen ADR-bestelling betaald en geleverd* *Plan de leveringsdatum van de ADR binnen 7 dagen na de datum van de Eerste Scan.

19 Het beste scenario voor uw klanten en voor u:
Scan uw klanten. Binnen hoogstens 7 dagen na de Eerste Scan: Zorg dat ze SCS-producten in het kader van een nieuwe ADR bestellen en betalen zodat de bestelling verzonden kan worden. Zorg dat ze het Scan Card-nummer koppelen aan hun ADR-bestelling. Maak een afspraak met hen voor een Vervolgscan tussen 90 en hoogstens 100 dagen na de datum van de Eerste Scan. Voordelen: Klanten: ze komen in aanmerking voor de Terugbetalingsgarantie. U: de ADR telt mee voor uw Instandhouding, Free Programme en bonussen.

20 Vanaf 1 februari 2014 Lifetime Monitoring
Zolang de klant de gekwalificeerde ADR behoudt, blijft zijn/haar Scan Card actief en kan deze eenmaal per kalendermaand gebruikt worden. 5 januari 2014 Vanaf 1 februari 2014 Vervolgscan mogelijk We raden aan om de 6 tot 8 weken te scannen.

21 Lifetime Monitoring Als de ADR geannuleerd wordt of als het SCS-product uit de ADR gehaald wordt, dan wordt de Scan Card op non-actief gezet en komt er een einde aan het Lifetime Monitoring-programma. Scan Cards kunnen enkel door Nu Skin® opnieuw geactiveerd worden indien de ADR per ongeluk verwijderd werd en de Scan Cards in dezelfde ADR blijven. ADR-bestellingen moeten betaald worden. Een Scan Card kan niet verplaatst worden van de ene ADR naar de andere.

22 Zorg dat uw klanten de evolutie van hun SCS-geschiedenis volgen op
Lifetime Monitoring Zorg dat uw klanten de evolutie van hun SCS-geschiedenis volgen op >>

23 HARTELIJK DANK


Download ppt "ADR's & SCAN CARDS."

Verwante presentaties


Ads door Google