De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Help vluchtelingen nu. Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Help vluchtelingen nu. Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden."— Transcript van de presentatie:

1 Help vluchtelingen nu

2 Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden.

3 97% van de Syrische vluchtelingen wordt opgevangen in het Midden-Oosten zelf De meeste ontheemden in de regio Het Christelijk Noodhulpcluster helpt met voedsel en onderdak, én investeert in duurzame oplossingen.

4 Tienduizenden mensen vluchten naar Europa. Het Christelijk Noodhulpcluster helpt met eten, drinken en toiletartikelen voor gezinnen. Vluchtelingen Europa

5 Help ons helpen! Het is nu heel hard nodig! Help Vluchtelingen Nu!

6 Wilt u bidden voor … -Voor snelle en effectieve hulp aan vluchtelingen. -Voor vrede en stabiliteit in de wereld. -Voor herstel en troost voor gewonden en getraumatiseerden genezing van de gewonden. -Voor de lokale organisaties, hulpverleners en overheden die helpen Bidt u mee?

7 De collecte op Dankdag 2015 is bestemd voor dit doel.

8 De diaconie van Baalder, Baalderveld Oost en Zuid beveelt deze collecte van harte bij u aan!

9 Hartelijk dank voor uw bijdrage!

10 dorcas.nl redeenkind.nl tear.nl woordendaad.nl zoa.nl Meer informatie


Download ppt "Help vluchtelingen nu. Miljoenen ontheemden Conflicten in Syrië en Irak zijn op dit moment de oorzaak van miljoenen ontheemden."

Verwante presentaties


Ads door Google