De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geweld in het Midden-Oosten De grootste humanitaire crisis van nu.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geweld in het Midden-Oosten De grootste humanitaire crisis van nu."— Transcript van de presentatie:

1 Geweld in het Midden-Oosten De grootste humanitaire crisis van nu

2 Crisis zonder uitzicht Miljoenen mensen lijden onder geweld in het Midden-Oosten.

3 Overleven Enorme aantallen mensen zijn op de vlucht. Zij verblijven in tenten of in huizen die nog in aanbouw zijn. Anderen zitten vast in gebieden waar het hele leven is ontwricht. Overleven is daar nauwelijks meer mogelijk.

4 Koud Nu het winter is, is het leven dubbel zwaar voor de vluchtelingen, ontheemden en andere slachtoffers van het geweld. Mensen hebben onvoldoende bescherming tegen de kou. In Syrië is brandstof onbetaalbaar geworden.

5 Wat doet Tear in Syrië? In Syrië ondersteunen wij lokale kerken die o.a. voedsel, dekens en kachels uitdelen.

6 Wat doet Tear in Irak In Irak deelt onze partnerorganisatie hulppakketten uit met voedsel, keukengerei, medicijnen, dekens en kachels. Ook worden kinderen opgevangen en begeleid.

7 Hoe kunt u helpen?  Voor 35 euro geeft u een hulppakket waar een gezin een maand van kan leven  Voor 25 euro kunnen we een kind opvang en begeleiding geven  Voor 50 euro kunnen we een gezin warme dekens geven  Voor 70 euro voorzien we een gezin van een kachel  Bid alstublieft voor al die mensen die lijden onder het geweld

8 Meer info: www.tear.nl/midden- oosten Rekeningnummer noodhulp: 41400 Tear voert actie voor Syrië en Irak samen met andere leden van het Christelijk Noodhulpcluster.


Download ppt "Geweld in het Midden-Oosten De grootste humanitaire crisis van nu."

Verwante presentaties


Ads door Google