De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De combinatie van extreme droogte en oorlog heeft een enorme stroom van Somalische vluchtelingen op gang gebracht. Meer dan 110.000 mensen zijn naar Ethiopië.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De combinatie van extreme droogte en oorlog heeft een enorme stroom van Somalische vluchtelingen op gang gebracht. Meer dan 110.000 mensen zijn naar Ethiopië."— Transcript van de presentatie:

1

2 De combinatie van extreme droogte en oorlog heeft een enorme stroom van Somalische vluchtelingen op gang gebracht. Meer dan 110.000 mensen zijn naar Ethiopië en Kenia gevlucht. Foto: Reuters/Feisal Omar

3 Er is nauwelijks genoeg drinkwater voor de vele vluchtelingen. Foto: Reuters/Feisal Omar

4 Oogsten mislukken, daardoor is er te weinig voedsel en hebben veel mensen geen inkomen.

5 Vluchtelingen zijn ondervoed, uitgedroogd en uitgeput. Vooral veel kinderen sterven door gebrek aan voedsel en water.

6 Dorcas, Red een Kind, Woord en Daad en ZOA vormen gezamenlijk een noodhulpcluster van christelijke hulporganisaties. Samen komen de organisaties in actie tegen de honger in Oost-Afrika.

7 • voedsel • water • medicijnen • onderdak Foto: Reuters/Noor Khamis

8 • de situatie in Ethiopië, Kenia en Somalië. Bid voor regen en voor een einde aan de burgeroorlog in Somalië. • de Somalische vluchtelingen. Veel van hen hebben alles moeten achterlaten. • het werk van de hulporganisaties, en dat de hulp de getroffen mensen mag bereiken.

9 Uw financiële bijdrage is zeer welkom!

10 Voor meer informatie kunt u de volgende websites bezoeken:


Download ppt "De combinatie van extreme droogte en oorlog heeft een enorme stroom van Somalische vluchtelingen op gang gebracht. Meer dan 110.000 mensen zijn naar Ethiopië."

Verwante presentaties


Ads door Google