De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.

Verwante presentaties


Presentatie over: "In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17."— Transcript van de presentatie:

1

2 In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.

3 Zondag 5 juli is er een deurcollecte voor hulp aan honger lijdende mensen in Oost-Afrika. De diaconie beveelt dit van harte bij u aan. Zondag 5 juli is er een deurcollecte voor hulp aan honger lijdende mensen in Oost-Afrika. De diaconie beveelt dit van harte bij u aan.

4

5  Op D.V. zaterdag 26 september is er in het Morgenlicht een mannendag met als onderwerp “Zo vader, zo zoon”  Sprekers zijn vader en zoon Ds Slotman  Alle mannen van Hardenberg, Heemse, en omstreken zijn uitgenodigd om zich aan te melden.  Dat kan via www.mannendaghardenberg.nlwww.mannendaghardenberg.nl

6  Hebt u of jij dit jaar een steentje bijgedragen als vrijwilliger voor de kerk?  Dan worden u en jij uitgenodigd voor een hapje en een drankje op  vrijdag 3 juli 2009 om 20.30 uur in de SOOS  En beschouw dit maar als een persoonlijke uitnodiging  Tot ziens!

7 In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.

8 Zondag 5 juli is er een deurcollecte voor hulp aan honger lijdende mensen in Oost-Afrika. De diaconie beveelt dit van harte bij u aan. Zondag 5 juli is er een deurcollecte voor hulp aan honger lijdende mensen in Oost-Afrika. De diaconie beveelt dit van harte bij u aan.

9

10  Op D.V. zaterdag 26 september is er in het Morgenlicht een mannendag met als onderwerp “Zo vader, zo zoon”  Sprekers zijn vader en zoon Ds Slotman  Alle mannen van Hardenberg, Heemse, en omstreken zijn uitgenodigd om zich aan te melden.  Dat kan via www.mannendaghardenberg.nlwww.mannendaghardenberg.nl

11  Hebt u of jij dit jaar een steentje bijgedragen als vrijwilliger voor de kerk?  Dan worden u en jij uitgenodigd voor een hapje en een drankje op  vrijdag 3 juli 2009 om 20.30 uur in de SOOS  En beschouw dit maar als een persoonlijke uitnodiging  Tot ziens!

12 In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17.

13  Voor de dienst: Lb. 301  Votum en zegengroet  Gz. 121 : 7-9  Schuldbelijdenis  Ps. 119 : 22  Genadeverkondiging  Ps. 119 : 23 en 24  Gebed om verlichting met de Heilige Geest  Ps. 40 : 1 en 2  Lezen: Kolossenzen 3:1-17  Ps. 40 : 3 en 4  Tekst: HC zondag 44  Preek

14 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God  In dienst en gehoorzaamheid aan God Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

15 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

16 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God - God handhaaft zijn eis: heb mij lief! Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

17 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God - God handhaaft zijn eis: heb mij lief! - Leef in Zijn liefde, zoals Christus dat heeft voorgeleefd. Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

18 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God - God handhaaft zijn eis: heb mij lief! - Leef in Zijn liefde, zoals Christus dat heeft voorgeleefd. - Hoe meer goeds er groeit in de tuin, hoe minder plek er voor onkruid is. Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

19 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

20 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God - Het kenmerk van een afgodendienaar is: vertrouwen in iets/iemand anders dan God. Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

21 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God - Het kenmerk van een afgodendienaar is: vertrouwen in iets/iemand anders dan God. - God leert door de Geest te begeren wat goed is. Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

22 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God  In dienst en gehoorzaamheid aan God Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

23 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God  In dienst en gehoorzaamheid aan God - Scherpe prediking is een grote zegen om mijzelf en vooral Gods verlossingswerk te leren kennen. Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

24 God eist: Doe alles wat je zegt of doet in verbondenheid met de Heere Jezus, dat wil zeggen:  In liefde en toewijding tot God  In vertrouwen en rust in God  In dienst en gehoorzaamheid aan God - Scherpe prediking is een grote zegen om mijzelf en vooral Gods verlossingswerk te leren kennen. - Alle eer aan God! Na de preek zingen we Ps. 40 : 5-7.

25  Ps. 40 : 5-7  Tien Woorden  Gz. 176a : 13  Gebed  Inzameling van de gaven  Ps. 56 : 4  Zegen

26 Droogte in Oost-Afrika We MOETEN levens redden

27 In grote delen van Oost-Afrika is het kurkdroog. Sinds november vorig jaar is er geen druppel regen gevallen.

28 Miljoenen mensen zijn afhankelijk van hulp. Oogsten zijn mislukt, veel vee is dood, rivieren zijn opgedroogd.

29 Het beetje water dat er is, is sterk vervuild. Veel mensen lijden aan ziektes als cholera en diarree, vooral kinderen.

30 De nood is hoog: er is méér hulp nodig. Hulp voor nú en vooral ook voor de langere termijn.

31 Samen willen we werken aan water, voedsel en inkomen.

32 Samen willen we werken aan de toekomst van Oost-Afrika. Na de collecte: Ps. 56: 4

33 Zowel op het platteland als in de stad is de nood hoog. Na de collecte: Ps. 56: 4

34 Steun het werk van christelijke ontwikkelingsorganisaties. Bid en geef op 5 juli aan de deurcollecte voor de inwoners van Oost-Afrika. Van harte aanbevolen door de diaconie. Na de collecte: Ps. 56: 4

35 Bedankt !

36  Ps. 56 : 4  Zegen

37


Download ppt "In deze dienst zal ds. H.G. Gunnink voorgaan. Voor de dienst zingen we Lb. 301. Tekst: HC zondag 44. Schriftlezing: Kolossenzen 3: 1-17."

Verwante presentaties


Ads door Google