De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan."— Transcript van de presentatie:

1

2 Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan water, voedsel, medicijnen en tenten. Hulp is hard nodig!

3 Ik ben dagenlang onderweg geweest om hier te komen. Onbekende mannen hebben mij gedragen omdat ik nauwelijks kan lopen en bijna blind ben. Toen ik eindelijk in het kamp kwam, was er geen voedsel voor mij.” - Nyaluek (oudere vrouw, leeftijd onbekend)

4 Dorcas, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA startten samen noodhulp Hulp voor bevolking in Zuid-Sudan Hulp aan Zuid-Sudanese vluchtelingen in Oeganda en Ethiopië

5 Mensen voorzien van water, latrines, waterpompen, voedsel en zaaigoed Helpen met onderkomens en onderwijs

6 Tienduizenden mensen hebben dringend hulp nodig! Wilt u bidden voor de slachtoffers en de hulpverleners? Mogen wij op uw bijdrage rekenen?

7


Download ppt "Het conflict in Zuid-Sudan kost al honderden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Voor drie miljoen mensen dreigt honger. Er is gebrek aan."

Verwante presentaties


Ads door Google