De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Winterhulp Syrische vluchtelingen. Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Winterhulp Syrische vluchtelingen. Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5."— Transcript van de presentatie:

1 Winterhulp Syrische vluchtelingen

2 Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5 miljoen mensen ontheemd in Syrië en 3.2 miljoen mensen gevlucht naar omringende landen. Van hen vluchtten ruim 600.000 mensen naar Jordanië.

3 Winterhulp Voor €105,- ontvangt een gezin: 1 gaskachel, 1 jerrycan, 2 brandstofbonnen, 2 warme dekens.

4 Wilt u bidden voor: De situatie in Syrië. Bid voor een einde aan de burgeroorlog. De vluchtelingen die vaak alles achter moesten laten. Een goede voortgang van de hulp in Syrië en Jordanië. De hulpverleners in deze gebieden.

5 Wij blijven trouw Van elke euro gaat ruim € 0,91 naar het goede doel! Bron: jaarverslag ZOA 2013

6 Mogen zij rekenen op uw hulp?

7 Dank voor uw aandacht en Gods zegen


Download ppt "Winterhulp Syrische vluchtelingen. Noodhulp Syrië Ruim 13 miljoen mensen zijn afhankelijk van humanitaire hulp in Syrië. Door geweld en onrust zijn 6,5."

Verwante presentaties


Ads door Google