De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Noodhulp Syrië Tear. Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Noodhulp Syrië Tear. Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven."— Transcript van de presentatie:

1 Noodhulp Syrië Tear

2 Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven. Ruim 2.5 miljoen Syrische mensen zijn het land ontvlucht naar Irak, Jordanië, Libanon, Turkije en Noord-Afrika.

3 Tear helpt via lokale kerken Uitdelen van hulppakketten door lokale kerken. Tear heeft in het afgelopen jaar 7000 mensen kunnen helpen. We werken nauw samen met lokale organisaties en kerken.

4 Hoe helpt Tear? Tear helpt met basisvoedselpakketten Het voedsel wordt lokaal ingekocht en verdeeld door kerken in Syrië. Per maand ontvangen 3000 gezinnen een pakket.

5 Eén voedselpakket kost € 50

6 Deze mevrouw heeft een voedselpakket ontvangen

7 Bidden Bid voor een einde aan de burgeroorlog. Bid voor de vluchtelingen. Velen van hen hebben alles achter moeten laten. Bid voor de veiligheid van de hulpverleners en van christenen en de kerken in Syrië.

8 Hartelijk bedankt! www.tear.nl/syrie


Download ppt "Noodhulp Syrië Tear. Onrust en gevechten in Syrië Veel mensen zijn ontheemd, getraumatiseerd. Meer dan 9 miljoen Syriërs zijn van huis en haard verdreven."

Verwante presentaties


Ads door Google