De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eten in Noord-Korea Het dagelijks gebrek aan voedsel is praktisch probleem nummer 1 in Noord-Korea. De meeste gezinnen zijn straatarm. Wekelijks proberen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eten in Noord-Korea Het dagelijks gebrek aan voedsel is praktisch probleem nummer 1 in Noord-Korea. De meeste gezinnen zijn straatarm. Wekelijks proberen."— Transcript van de presentatie:

1 Eten in Noord-Korea Het dagelijks gebrek aan voedsel is praktisch probleem nummer 1 in Noord-Korea. De meeste gezinnen zijn straatarm. Wekelijks proberen honderden wanhopige mensen het land te ontvluchten.

2 De familieband in Noord-Korea is van nature heel hecht
De familieband in Noord-Korea is van nature heel hecht. Maar wanneer er geen eten is, vallen de gezinnen noodgedwongen uit elkaar. Iedereen gaat op zoek naar eten.

3 Door een ingenieus netwerk van contacten kunnen we helpen
Door een ingenieus netwerk van contacten kunnen we helpen. Met voedsel en andere hulp.

4 Een zadenpakket bevat:
Via via sturen we groentezadenpakketten naar Noord-Korea. Dit is dé oplossing voor een gezin in nood! Ieder zadenpakket levert ruim voldoende op voor één gezin. Zij delen hun oogst met familie, buren en kennissen. Of verkopen de opbrengst op de lokale markt. augurken · bieten · bloemkool · rodekool · wittekool · paprika · wortelpeterselie · prei · ramenas · kropsla · knolselderie · tomaten · uien · wortelen · courgette Een zadenpakket bevat: Zo zaaien en oogsten zij dagelijks voedsel en ontvangen zij het Levende Brood.

5 Steun de collecte. Help een gezin in noord-korea met eten.
Een zadenpakket kost € 7,50. Hoeveel gezinnen kan uw gemeente helpen met een zadenpakket? Steun de collecte. Help een gezin in noord-korea met eten. Dank u wel! Westeinde 102 · 7711 CN Nieuwleusen · ·


Download ppt "Eten in Noord-Korea Het dagelijks gebrek aan voedsel is praktisch probleem nummer 1 in Noord-Korea. De meeste gezinnen zijn straatarm. Wekelijks proberen."

Verwante presentaties


Ads door Google