De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het conflict in Zuid-Sudan kostte al aan duizenden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Een hongersnood dreigt. Er is gebrek aan water, voedsel,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het conflict in Zuid-Sudan kostte al aan duizenden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Een hongersnood dreigt. Er is gebrek aan water, voedsel,"— Transcript van de presentatie:

1

2 Het conflict in Zuid-Sudan kostte al aan duizenden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Een hongersnood dreigt. Er is gebrek aan water, voedsel, gezondheidszorg en onderdak. Hulp is hard nodig!

3  Vanuit Akobo in Zuid-Sudan gevlucht naar Tirgol in Ethiopië  “Gelukkig is mijn gezin nog compleet. Mijn man heeft schotwonden opgelopen tijdens de gevechten maar we zijn nu veilig. Ik hoop dat hij zijn beroep als veehouder ooit weer kan oppakken op onze geboortegrond.  Mijn dochter Nyakume zat in Zuid-Sudan al op school en het ging erg goed. Nu maak ik me zorgen over haar toekomst.” Nyazoki (30) met dochters Nyakume (5) en Nyarisot (3).

4 Dorcas, Red een Kind, Tear, Woord en Daad en ZOA startten samen een actie. Hulp voor bevolking in Zuid-Sudan Hulp aan Zuid-Sudanese vluchtelingen in Oeganda en Ethiopië

5 Mensen voorzien van water, latrines, waterpompen, voedsel Gezinnen voorzien van zaden, landbouw- en visgereedschap Helpen met onderdak en onderwijs

6 Tienduizenden mensen hebben dringend hulp nodig! Wilt u bidden voor de slachtoffers en de hulpverleners? Mogen wij op uw bijdrage rekenen?

7


Download ppt "Het conflict in Zuid-Sudan kostte al aan duizenden mensen het leven. Dorpen en velden zijn verwoest. Een hongersnood dreigt. Er is gebrek aan water, voedsel,"

Verwante presentaties


Ads door Google