De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CODE ROOD IN OEKRAÏNE. Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in 2013. Inmiddels zijn 1,5 miljoen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CODE ROOD IN OEKRAÏNE. Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in 2013. Inmiddels zijn 1,5 miljoen."— Transcript van de presentatie:

1 CODE ROOD IN OEKRAÏNE

2 Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in 2013. Inmiddels zijn 1,5 miljoen mensen op de vlucht voor geweld tussen de Oekraïense regering en de separatisten. Dorcas en ZOA helpen circa 2.000 families in de oostelijke regio’s van Oekraïne in en nabij het conflictgebied.

3 De nood is hoog Steeds meer mensen moeten vluchten voor het geweld dat almaar toe neemt. Kinderen kunnen soms niet naar school en de toegang tot medische zorg is vaak moeizaam. Circa 2.000 vluchtelingen in Sneshnoe, Zaporozje, Karkiv, Kriviy Rog, Donetsk en Lugansk ontvangen onderdak, voedsel, kleding, medische zorg.

4 Wilt u bidden voor … … de situatie in Oekraïne. Bid voor een einde aan het geweld. … de Oekraïense vluchtelingen. Veel van hen hebben alles achter moeten laten. … een goede voortgang van de hulp die Dorcas en ZOA bieden in Oekraïne.

5 Mogen Oekraïense vluchtelingen rekenen op uw hulp? Hartelijk bedankt!

6 Meer informatie vindt u op: dorcas.nl/oekraine zoa.nl Meer informatie Deze actie is afgestemd met de andere leden van het Christelijk Noodhulpcluster: Red een Kind, Tear en Woord en Daad.


Download ppt "CODE ROOD IN OEKRAÏNE. Crisis in Oekraïne De crisis in Oekraïne ontstond na de pro-Europese antiregeringsprotesten in 2013. Inmiddels zijn 1,5 miljoen."

Verwante presentaties


Ads door Google