De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in groep 7A!. Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in groep 7A!. Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in groep 7A!

2 Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen van leerkrachten Voorstellen van stagiaire Voorstellen van de klassenouder

3 juf Demet, meester Rolf en juf Sonja

4

5 Wat verwacht u van dit schooljaar? Wat verwacht u van uw kind? Wat verwacht u van de leerkrachten?

6 Wat verwacht ik van u? Dat u zorgt dat uw kind op tijd naar bed gaat Dat u zorgt dat uw kind op tijd op school is Dat u zorgt dat uw kind ontbeten heeft Dat u uw kind vraagt naar/ helpt met het huiswerk Dat u de leerkracht op de hoogte stelt van belangrijke veranderingen in de thuissituatie Dat u een afspraak maakt als u niet tevreden bent over bepaalde zaken in de klas

7 Huisbezoek Ook dit jaar zijn er huisbezoeken. De leerkrachten zullen bij ongeveer de helft van de klas op bezoek gaan. U kunt deze en volgende week intekenen voor huisbezoeken op de lijst bij de deur.

8 De website Op de website van de school, kunt u een klassenpagina van de groep van uw kind vinden. De leerkrachten proberen deze pagina bij te houden en u kunt hier belangrijke informatie vinden: -De agenda van de maand waarin we leven -Informatie over projecten/ excursies -Informatie over huiswerk/ spreekbeurten etc. -Handige sites

9 Huiswerk Uw kind krijgt elke vrijdag huiswerk. Twee maak- en/ of leertaken. Het huiswerk moet uiterlijk de vrijdagochtend daarop weer worden ingeleverd op school. Vraag uw kind naar het huiswerk en help waar nodig. Zet op de lijst voorin de huiswerkmap uw handtekening voor gezien en noteer opmerkingen. Als u er samen niet uitkomt, kunt u altijd bij mij terecht.

10 Rooster

11 Manier van lesgeven We werken met kinddoelen: We werken met vier instructiegroepen: - Verkorte instructie - Basis instructie - Verlengde instructie - Eigen leerlijn (OPP)

12 Bijhouden van prestaties Methodegebonden toetsen CITO toetsen SCOL

13 Bijhouden van prestaties

14 Voorlopige adviezen N.a.v. de E7 toets wordt het voorlopig advies bepaald. Het advies wordt verteld bij de rapportgesprekken. Tip: ga dit schooljaar alvast open dagen van scholen bezoeken.

15 Vragen Vragen vanuit school: De bibliotheek zoekt hulpouders. Graag melden bij juf Serena.


Download ppt "Welkom in groep 7A!. Kennis maken Vertel van wie u de ouder bent en daarna iets over uw kind. Bijvoorbeeld: karakter, hobby’s, sterke punten Voorstellen."

Verwante presentaties


Ads door Google