De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal."— Transcript van de presentatie:

1 Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal.

2 Ook moeten we wel eens plassen…. Hangt de ketting er dan??

3 Kiezen uit de kiesmand……….
Ik kies knutselen!

4 Lekker spelen en werken……..

5 Spelen in de huishoek, met de klei of techniekles

6 En nog meer spelen……….

7 Tijd om naar huis te gaan.. Om 12.10 en 15.25 gaat de deur open…

8 In de middag,opnieuw de draaischijf….

9 Allemaal weer aan het werk…..

10 Koekeloere kijken……………..

11 Dan nog even buitenspelen……

12 Einde dag en tevreden en moe naar huis..lekker uitrusten.

13 Graag de naam op de beker en het fruit zetten.
wist je dat? * we hulpouders zoeken voor techniek? *we hulpouders zoeken voor in de klas: het plakken van de mappen, eens een keertje schoonmaken en de kinderen helpen met het computerprogramma van schatkist. We voor elke groep een website ouder zoeken? * we als tussendoortje fruit mee naar schoolnemen en wat te drinken? Graag de naam op de beker en het fruit zetten.

14 De kinderen van groep 1 vanaf 12. 10 en 15
* De kinderen van groep 1 vanaf en in de klas mogen worden opgehaald. Liever niet bij het raam gaan staan. Het is fijn als u zorgt om en weer buiten te zijn, zodat de andere kinderen genoeg ruimte hebben in de gang. * U de verjaardagen van opa’s oma’s papa’s en mama’s op de kalender kunt schrijven, als het kind wil maken we iets. * oudere broers-zussen niet mee naar binnen mogen komen en liever ook geen kinderwagens, anders is het zo druk in de klas! * groep 1 drie keer per jaar een rapport krijgt. We hiervoor ons observatiesysteem van KIJK gebruiken. In november en maart zijn er 10-minutengesprekjes. *onderbouwcoördinatoren: Janneke en Jacqueline vertrouwenspersonen: Kees Korteland

15 Whiteboard voorin de kleutergang: info in de gaten houden, bv
* Whiteboard voorin de kleutergang: info in de gaten houden, bv. speelgoedochtenden, opgeven hulp sportdag etc. etc. * het nieuwsbulletin elke 2 weken digitaal verschijnt…. * U alle informatie over school kunt vinden op de website, ook foto’s over wat er allemaal gebeurt in onze klas? * de meeste informatie via de mail digitaal naar de ouders gaat. Het is dus belangrijk uw mailadres tijdig door te geven, dit geldt ook voor (mobiele) telefoonnummers. * u dit alles ook kunt nalezen op de website? * wanneer u vragen heeft u altijd een afspraak met de juf kan maken!!!! Kom naar binnen a.u.b.


Download ppt "Gezellig samen melk drinken en fruit eten, dan doen we nog een spelletje of luisteren naar een verhaal."

Verwante presentaties


Ads door Google