De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte lieve Koningin Beatrix. Geachte, lieve Koningin Beatrix, Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte lieve Koningin Beatrix. Geachte, lieve Koningin Beatrix, Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de."— Transcript van de presentatie:

1 Geachte lieve Koningin Beatrix

2 Geachte, lieve Koningin Beatrix, Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de Graslanden”, onderdeel van de stichting Odion, daar de aanstaande Troonswisseling bij ons het gesprek van de dag is. Wij zijn heel blij voor U dat U nu meer tijd krijgt voor Uzelf en niet meer zo hard hoeft te werken, we vinden het wel jammer dat U niet meer onze Koningin zal zijn. Maar uw zoon, Willem Alexander en zijn vrouw Maxima, zijn ook heel aardig en we hebben er allemaal vertrouwen in dat zij het net zo goed zullen gaan doen als U dat altijd gedaan heeft. Bij een afscheid hoort een cadeau, en dus hebben we voor U een schilderij gemaakt, waar we allemaal aan meegewerkt hebben. We wilden het schilderij wel naar U opsturen, maar zijn ook een beetje bang dat het dan beschadigd raakt,dus hebben we het volgende bedacht.

3 Nu u bijna met pensioen bent, heeft U vast wat meer tijd voor uzelf en langs deze weg nodigen wij U dan ook graag uit voor een kopje koffie of thee, natuurlijk met iets lekkers erbij. Na de koffie kunt U dan meteen het schilderij mee naar huis nemen en er thuis een mooi plekje voor zoeken. We hebben voor U vast wat foto’s van het schilderij gemaakt en deze bij de brief gedaan, en ondertussen genieten we er zelf iedere dag van, want U w portret hangt bij ons op een mooi plekje. Sommige van ons willen nog iets persoonlijks tegenU zeggen : Hannie : Hartelijk dank voor de goede zorgen die U gegeven hebt aan het Nederlandse volk der Koninkrijk. Wim: Ik hang altijd de vlag uit op Uw verjaardag ! Hartelijk dank voor alles. Anneke: Ik luister altijd naar het liedje “ wij houden van Oranje” van de havenzangers.

4 Els: Ik wens U een fijne dag, dank U wel en geniet van het pensioen! Jan:Veel succes met alle jaren die nog komen gaan. Annie: Gefeliciteerd met Uw verjaardag en met die van Pieter van Vollenhoven. Linda: Ik zal U gaan missen. Christy: Als U op bezoek komt, dan zing ik het Wilhelmus. Jeanelle: Koningin Beatrix is gek op mij. Nelly; Gaat U lekkere sandwiches eten dan ? Miep; Vindt U het schilderij mooi ? Nu moet U afstoffen, ramen zemen en stofzuigen, succes van ons allemaal. Klaas: Hieperdepiep hoera Hadsjikideeee! Gre: Hoop dat U gezond blijft, dank u wel voor alles. Vriendelijke groeten van ons allemaal !!!!! Team en Cliënten D.A.C. De Graslanden

5


Download ppt "Geachte lieve Koningin Beatrix. Geachte, lieve Koningin Beatrix, Wij sturen u deze brief uit naam van de cliënten van het dagactiviteiten centrum “ de."

Verwante presentaties


Ads door Google