De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie."— Transcript van de presentatie:

1 Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie

2 Hartelijk dank voor jullie brieven!! Wij zijn er erg blij mee. Deze keer schrijven we onze brief even zo zodat we ook wat plaatjes kunnen laten zien. Het gaat goed met ons. Lima is een hele grote stad maar we zijn er al aardig thuis. Een paar weken geleden zijn we verhuisd naar een appartement dichter bij school. Hiernaast zie je onze verhuiswagen.

3 Op school dragen we een uniform, iedereen heeft hetzelfde aan dus het is geen probleem. Het is nu al raar als je zonder gaat. Ze doen hier geen sponsorloop voor een goed doel maar een “eigen kleding-dag” (dan mag je als je geld geeft voor het goede doel je eigen kleding aan). Dit is het winteruniform Op school

4 De schooldagen zijn lang, van 7:45 tot 15:15, met twee korte pauzes en we krijgen allemaal bijna elke dag huiswerk mee. Gelukkig doen we ook best veel leuke dingen op school. Hier zie je de verjaardag van Teresa, Christof’s voetbal, Bente op ballet en een optreden met moederdag.

5 Iedereen is ingedeeld in een “house” – een huis – en het hele jaar zijn er sportdagen en andere competities waarbij je speelt voor je eigen “house”. Wij zitten allemaal bij “Stuart”, en dragen op zo’n dag een rood T-shirt. Dit is een sportdag van de kleuters. In Peru houden ze wel van een feestje. Zelfs toen de school 94 jaar bestond hadden we feest met muziek, dans en clowns – en daarna ook nog een dag vrij. Teresa

6 Uitjes Lima heeft een hele grote dierentuin met veel dieren die in Peru wonen zoals ara’s en bruine beren. Er is ook een waterpark met hele mooie grote fonteinen waar je doorheen kunt lopen. Bente en Teresa zijn op Koninginnedag geschminkt.

7 We zijn zelfs ook al een paar dagen naar het Amazonegebied geweest.

8 Fijne vakantie ! Groetjes uit Peru van Anne, Christof, Bente en Teresa


Download ppt "Groeten uit Peru Anne, Christof, Bente, Teresa. We missen jullie."

Verwante presentaties


Ads door Google