De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

`Verschil tussen Kennissen en vrienden

Verwante presentaties


Presentatie over: "`Verschil tussen Kennissen en vrienden"— Transcript van de presentatie:

1 `Verschil tussen Kennissen en vrienden
Zelf Klikken

2 KENNISSEN: Raken overstuur als je te druk bent en hen daarom een week niet spreekt . VRIENDEN: Zijn blij als ze je na jaren weer zien en gaan vriendelijk door met de conversatie die je toen met ze had.

3 KENNISSEN: Vragen nooit om eten
KENNISSEN: Vragen nooit om eten. VRIENDEN: Zijn de reden waarom je geen eten in huis hebt. KENNISSEN: Noemen je ouders, Mijnheer en Mevrouw. VRIENDEN: Noemen je ouders, Pa en Ma.

4 KENNISSEN: Halen je uit de politie cel en vertellen je wat je gedaan hebt was fout. VRIENDEN: Zitten naast je in de politie cel en zeggen:, “verdomme, nu zijn we de klos ……..Maar wat hadden we een lol he ? !!!”

5 KENNISSEN: Hebben je nog nooit zien huilen
KENNISSEN: Hebben je nog nooit zien huilen. VRIENDEN: Huilen samen met je. KENNISSEN: Houden geleende spullen zo lang, dat ze denken dat ze van hunzelf zijn. VRIENDEN: Lenen je spullen en geven ze een paar dagen later terug.

6 KENNISSEN: Weten een paar dingen van je
KENNISSEN: Weten een paar dingen van je. VRIENDEN: Kunnen een boek over je schrijven met je eigen citaten. KENNISSEN: Zullen je achterlaten als de grote meute dat wil. VRIENDEN: Zullen iedereen, in de meute, die jou achterlaat voor hun kont schoppen.

7 KENNISSEN: Bellen netjes aan
KENNISSEN: Bellen netjes aan. VRIENDEN: Stappen gelijk binnen en roepen: ‘Ik ben thuis!' KENNISSEN: Zijn even je vriend. VRIENDEN: Zijn vrienden voor het leven.

8 KENNISSEN: Delen een paar leuke ervaringen met je
KENNISSEN: Delen een paar leuke ervaringen met je. VRIENDEN: Delen een heel leven aan ervaringen met je, waar geen kennis ooit van had durven dromen. KENNISSEN: Zullen onzin kletsen tegen personen die onzin over jou kletsen. VRIENDEN: Slaan het wit uit de ogen van personen die jouw naam misbruiken

9

10 KENNISSEN: Doen verder niets met dit berichtje
KENNISSEN: Doen verder niets met dit berichtje. VRIENDEN: Zullen dit doorzenden.


Download ppt "`Verschil tussen Kennissen en vrienden"

Verwante presentaties


Ads door Google