De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

29 januari 2009Gief van Schijndel1 Loonwaardebepaling met Dariuz ‘Objectieve loonwaarde’ als basis voor financiering gesubsidieerde arbeid?

Verwante presentaties


Presentatie over: "29 januari 2009Gief van Schijndel1 Loonwaardebepaling met Dariuz ‘Objectieve loonwaarde’ als basis voor financiering gesubsidieerde arbeid?"— Transcript van de presentatie:

1 29 januari 2009Gief van Schijndel1 Loonwaardebepaling met Dariuz ‘Objectieve loonwaarde’ als basis voor financiering gesubsidieerde arbeid?

2 29 januari 2009Gief van Schijndel2 Rol van loonwaardebepaling Binnen SW: richtinggevend voor onderhandelingen over loonkostensubsidie/inleenvergoeding Voor beleid op WWB/gesubsidieerde arbeid: basis voor onderhandelingen tussen gemeente en uitvoerder over financiële kaders In rapport De Vries: basis voor de financiering van gesubsidieerde arbeid én inkomen medewerker

3 29 januari 2009Gief van Schijndel3 Vraagstukken rond loonwaardebepaling Objectieve of subjectieve loonwaardebepaling? Loonwaardebepaling op persoon of op werkplek? Exact of richtinggevend? Meting op basis van functioneren of op basis van (gerealiseerde) toegevoegde waarde? Nadruk op loonwaarde of op (persoonlijke) ontwikkeling?

4 29 januari 2009Gief van Schijndel4 Hoe werkt Dariuz? Diagnose: breed in beeld brengen van mogelijkheden, beperkende factoren en begeleidingsbehoefte van medewerker Assessment: in beeld brengen van competenties en belastbaarheid van medewerker in relatie tot functieprofiel -> globale loonwaardebepaling Loonwaardebepaling: arbeidskundige loonwaardebepaling op werkplek, aanvullend op assessment Doel van Dariuz: ondersteunen plaatsing en ontwikkeling van medewerkers

5 29 januari 2009Gief van Schijndel5 Stelling Loonwaardebepaling is –(inter)subjectief –afhankelijk van ontwikkeling van medewerker –globaal –gebaseerd op functioneren medewerker Maar: ‘Slechte’ loonwaardebepaling is een betere basis voor financiering van gesubsidieerde arbeid dan het huidige systeem van een vast bedrag per medewerker.


Download ppt "29 januari 2009Gief van Schijndel1 Loonwaardebepaling met Dariuz ‘Objectieve loonwaarde’ als basis voor financiering gesubsidieerde arbeid?"

Verwante presentaties


Ads door Google