De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap."— Transcript van de presentatie:

1 Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap.
Welkom Docent Engels Beeld van het beroep Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap.

2 Agendapunten: Beeld van mijzelf. Beeld van het onderwijs. Beeld van het leraarschap. Beeld van een ideale docent. Beeld van mijn competenties. Motivatiebrief. Vragen?

3 Beeld van mijzelf.. Wat heb ik momenteel in huis?
Wat zijn mijn sterke/zwakke kanten? Wat maakt mij geschikt voor deze studie/beroep?

4 In the hands of a gifted teacher.
In the hands of a gifted teacher, a classroom is a magical place. In the hands of a gifted teacher, There’s a smile on each child's face. In the Hands of a Gifted Teacher, Creative Energy is Everywhere. In the Hands of a Gifted Teacher, There’s a Catalyst who Genuinely Cares. In the Hands of a Gifted Teacher, Desire and Wonder is Awakened. In the Hands of a Gifted Teacher, The Educational Agenda is Shaken. In the Hands of a Gifted Teacher, Self-Management Skills are Modeled. In the Hands of a Gifted Teacher, The Best of Reality is Bottled. In the Hands of a Gifted Teacher, Gifts and Talents are Refined. In the Hands of a Gifted Teacher, The Willed Future is Designed.

5 Beeld van het onderwijs.
Op welke schooltype zou ik willen werken? Wat vind ik van het onderwijs in Nederland (VMBO)? Wat zijn mijn opvallende onderwijs ervaringen?

6

7 Beeld van het leraarschap.
Wat doet een docent allemaal? Wat vind ik aantrekkelijk aan het leraarschap? Wat zie ik als een ideale docent?

8 Beeld van een ideale docent.
Flexibel Spontaan Eerlijk Open Inspireert Gevoelig Ondersteunt Ideale docent Creatief Dynamisch Bezorgd Respecteert Discreet Humor Wijsheid Begrip Geduldig Leider Informatief Enthousiast

9 Beeld van mijn competenties.
Wat zijn mijn verbeterpunten? Waarom ben ik goed in plannen en structuren? Waarom ben ik geschikt voor deze studie en opleiding?

10 Motivatiebrief. Naam: Michelle C. Alvarado Leeftijd: 22 jaar
Passie: Ik wil graag Engels docent worden. Woonplaats: Leeuwarden (Friesland) adres: Ik ben de ideale Engels docent! Waarom ben ik de ideale Engels docent? Ik ben de ideale Engels docent omdat ik ervan hou om met studenten kennis over te brengen. Ik vind het fantastisch om te zien hoe studenten zich ontwikkelen en als leraar in het onderwijs heb ik een duidelijke taak. Ik vind het proces om ze te begeleiden en ze klaar te maken op hun toekomst ook erg aantrekkelijk. Ik het kort gezegd: Ik wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van studenten. Michelle Alvarado

11 Vragen?

12 Bedankt voor uw aandacht!
Gemaakt door: Michelle Alvarado


Download ppt "Oriëntatie op het onderwijs en het leraarschap."

Verwante presentaties


Ads door Google