De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,"— Transcript van de presentatie:

1 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer, want hij houdt zich altijd aan zijn woord. Houden wij ons ook aan onze beloften? Heer, help ons om trouw en betrouwbaar te zijn.

2 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 8 november 2014 Wij sluiten vandaag de week van gebed met elkaar af. Traditiegetrouw wordt daarbij een jaarlijkse collecte gehouden voor het werk in de wereldkerk en in de Nederlandse Unie. Beide organen worden van harte aanbevolen. Heer, help ons om de kerk wereldwijd en in eigen land te ondersteunen met onze financiële middelen en onze energie.

3 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 15 november 2014 “Laten we zonder te wankelen datgene blijven belijden waarop we hopen, want hij die de belofte heeft gedaan is trouw” (Hebreeën 10:23). God heeft alles gegeven voor onze toekomst. Zonder hem is er geen leven. Vandaag willen we standvastig Gods belofte claimen en hem trouw dienen.

4 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 22 november 2014 “Mijn God zal uit de overvloed van zijn majesteit elk tekort van u aanvullen, door Christus Jezus” (Filippenzen 4:19). Als we vandaag onze gaven en tienden afdragen aan de Heer, laten we dan dankbaar zijn voor wat hij doet in ons leven. Nooit wordt een mens gered door zijn eigen inzet, maar altijd door de genade van Jezus Christus.

5 Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 29 november 2014 “Hiermee zijn ons kostbare, rijke beloften gedaan, opdat u zou ontkomen aan het verderf dat de wereld beheerst als gevolg van de begeerte, en opdat u deel zou krijgen aan de goddelijke natuur” (2 Petrus 1:4). De beloften van God zijn eindeloos. Heer, help ons om niet begerig te zijn. Help ons te delen en meer op u te gaan lijken.


Download ppt "Mijn antwoord op Gods zegeningen. Sabbat 1 november 2014 God houdt zich aan zijn beloften. Hij zal ons niet teleurstellen. We kunnen bouwen op de Heer,"

Verwante presentaties


Ads door Google